:-(

21.04.2011

Holky jsem tak smutná. :r: .. včera jsem byla na odběrech a sestra mi dnes volala,že se mám objednat na endokrinologii,protože výsledky na štítnou žlázu mám špatné. :n: .... Nemáte některá s tím zkušenost??Předem díky Lenka

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,
tak toho se neboj - i když samozřejmě kdyby to bylo vše ok, tak by to bylo lepší.
Mně přišli na špatnou štítnou žlázu u prvního těhu - takže jsem taky musela na Endokrinologii - musí tě sledovat kůli mimískoj. Já osobně jsem potom nemohla brát klasický vitamíny pro těhulky, protože obsahovali jód :-(, kterej jsem nemohla. Musela jsem si koupit extra vitamíny bez jódu :-). Ale těch nemocí se štítnou žlázou je několik, takže uvidíš co budeš mít ty.
Mně doktor nasadil Euthyrox 50 - beru ho každý den 1 tabletku ráno po probuzení - a 30 minut na to nesmím nic jíst. Jinak žádné omezení nemám. Na kontroly tam jezdím 2 x za rok - napíšou mně tam vždycky recept na léky a jinak to pro mně vůbec nic neznamená.
Teď jsem těhotná podruhé - a tak jsem musela zvlášť na krev - a podle toho zase na endokrinologii - a dr. mi tam jenom zvedl dávku léku do porodu - 2 x týdně si musím přidat půl tabletky. Po porodu zase budu brát jednu ráno.
Jinak - asi až do smrti tam budu jezdit na kontroly, jestli se to nějak nezhoršuje, ale zatím to mám ty výsledky furt tak nějak stejný, takže mně to vůbec neovlivňuje. :-)
tak držím palečky, ať to máš co nejlepší :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

může být nedoporučuje se hubnout takhle rychle.Tělo potom strádá.Zdavé je zhubnout kilo za měsíc.Tak že 12 kg za rok.Pak tělo a orgány fungují tak jak mají :a:

Ahojda neboj koukám že jsi i těhotná že?To se zase pak může srovnat jen budeš brát podle toho co to přesně bude léky to měla kamarádka v těhotenství a ta stím má tedy problémi do dnes ale myslim problémi jen v tom že nemůže mít hormonální antikoncepci jinak žádný problém nemá.A druhá kamarádka po porodu začala mít problémi se štitnou žlázou a nikam zatim nešla ale to je chyba, zbytečně přibírá , přitom kolikrát stačí jen brát léky na srovnání.Neboj určitě to dopadne dobře.Užívj si těhotenství a netrap se ;) Venku je krásné počasí tak si s mimískem výjděte ven.Pohlaď bříško a bude líp.u nás když něco v těhotenství vycházelo špatně jsem si ždy říkala to zvládneme a pohladila bříško a vždy vše dopadlo dobře.Tak držíme pěstičky ať i uvás jevše dobré :c: :one: :a:

nejspíš máš sníženou funkci, to se při těhu stává, mě na to přišli po těhu, beru prášky co nahrazují ten hormon a jsem v poho..Jen se to bohužel asi nezlepší ani po těhu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka