:-)))

30.11.2010

Ahoj děvčata,
dneska poradna dopadla výborně a konečně jsem fasla i průkazku. Jsme 15+3 a termín porodu máme 24.5. tak uvidíme jestli jsme se vůbec zařadili do toho správného klubu-bude to taktak :-D

Ahojky, tak to jsme na tom skoro stejně s termínem-já mám 25.5 a to musíme stihnout v květnu. Květen je lásky čas... Gratuluji k průkazce a cože tak pozdě? já ji měla už v 11.týdnu

In reply to by Hanik1983

poněkud jsme oddálili pradnu-naposledy jsem byla právě na krev 8.11 pak 18. na screaning u jiného doktora a z toho důvodu jsem ji dostala až dnes protože tu kontrolu jsem měla právě 18. tak ke své doktorce jsem šla až dneska.

Ahoj, já mám termín taky 24.5. a taky doufám že to v květnu stihneme :///: štejně nikdo nemůžeme vědět přesný termín a to bychom se pak nemohly napsat nikam a tady je s holkama mooooc pěkně :metal:

Ahoj! Kdepak tak tak...já mám podle MS termín 31.5. a taky jsem se nacpala do květinek :-). Nebudeme přeci předpokládat, že se broučkovi na svět nebude chtít, ale že to stihne krásně na termín. A k průkazce gratuluju!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka