:-)))))))))))))))

21.03.2008

Dobré ráno děvčátka.Tak jakpak se máme?My dobře stále 2v1 a nevypadá to zatím,že bychom chtěly ven :!k: jinak gratulace všem co porodily koukám,že krom Verunky teda ještě další miminečkanám přišly na svět.Tak hl.zdravíčko.Psala mi Verunka že se dneska učily koupat a že je Jaroušek moc hodný. :dance: :!k:

Ahojky Miky, dobré ráno i Tobě. Však počkej pak na ten kolotoč co nastane porodem, to bude asi fofr, ale už aby to bylo, viď?

In reply to by Nik.

jojo to bude fofr a čas poletí jako splašený,ale i na to se těším pač začne nová nááádherná etapka života a začnu se konečně hýbyt :dance: :dance: :dance: pač jsem jako pěkná zdechlynka :qu:

In reply to by miky

Taky už se zase těším na pořádný pohyb, hlavně na brusle. Budu jezdit i s kočárkem po stezce a taky bych chtěla zase začít jezdit spinning, tak snad na to budu mít vůli. Normálně malá už dělá na bříšku tak velké boule, že bych jí mohla držet za ručičku nebo nožičku, nikdy nevím co tam zrovna má, ale je to nádherný :dance:

In reply to by Nik.

Jojo na bruslíky s kočárkem se taky chystame ještě dokoupíme brusle manžílkovy a budeme drndit celá rodinka máme tdy na to fajnovou stezku.Sice někdy je tam provoz jako na Vaclaváku,le jde to hodně jsem tam jezdívvala na kole takže na to se taky těším a na rotoped.Ale to má ještě čas to bude až dokojím dříve nee.Spining není nič pro mě pač jsem na něm 2x byla a chodila jsem jako naprcaný kačer jsem spíše vytrvalec a jako spíš na rotopedu 2hodky a víc než půl hodky toho nesnesitelného makání na spinu chi,ale jinak je to fajna určo se zase do toho dostaneš.

:a: :a: ...jen se neboj, u nás taky nic nic a najednou jsem měla Kačenku u sebe :c: ...měj se dneska moc hezky, při tom hnusném počasí :\/: :s:

In reply to by Hanka H.

Ahoj Haničko.jojo děkuji už se taky moc těším až prcatko na nás vykoukne:-)Vy se mějte taky moc krásně i když to počasí fakt na prd :s: :s: :s:

In reply to by Hanka H.

To jo to raději spočívejte pěkně doma.Manžílek vymyslel nakonec na dneček ještě poslední výletek a pojedeme se kouknout do Polska pač já se cítím ještě dobře tak snad mě to nechytne apokud jo tak to není až tak daleko chi.

In reply to by miky

To jo,to máš ještě chvíli,tak snad to zvládnete přesně. :-) Já jsem tot ady někde psala před chvílí,nic moc. Mám bolesti,pak zase ne,už nevím co si myslet. Zítra kontrola,tak uvidím. Ale jinak mi nepříjde,že by se něco mělo dít.

In reply to by Leontyynka

no tak mě večra taky bolel celý človíčeka večer fazolka pozlobila,ale taky se mi nezda že bychom měla jít rodit,ale člověk nikdy neví.Dneska ještě raději zkompletuju všechny věci do porodnice a bude:-)No ty už musíš bít na rozpadnutí.Tak zítra kontrolka to si tě tam sand už nechají.

In reply to by miky

To jo,to si nachystej. Já teda taky nemám všechno,ale jen jako kartáček na zuby a takový ty věci,který denně potřebuju,to si tam pak přihodím. Nachystala jsem taťuldovi autosedačku a kabelu pro mimi,až pro nás pak pojede a snad mi nic nechybí. Na rozpadnutí jsem. Ve středu mi řekli,že by snad ještě počkali do středy s tím vyvoláváním. Ale to já už nevydržím.

In reply to by Leontyynka

Jojo já si tam už dám jen hudbu,a pěnové míčky a nějak to ještě zkomletuju jinak všechno máme.No už by tě nemusely trápit stejnak nevím proč nechavaji někdy tak dlouho přenášet já bych nechala tech 5dní a potom vyvolávka pač pak kurna bobek i to mimi.

In reply to by miky

No vidíš,ještě hudbu si musím nachystat. Díík! :one: Taky nechápu,proč tak dlouho. Pak budu rodit něakýho obra a už tak jsem ze všeho unavená. No nic,musím valit,jdu ještě na těhu masáž,snad něčemu pomůže. Zatím papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka