:)

19.03.2008

Tak jsem tu zase.:D a musim se Vám pochlubit svým dnešním vytvorem. Malovala jsem vajíčka,tak Vám sem dám na ukázku dve fotečky. :s:

In reply to by Vlastik

No dneska to bylo v poradu Chalupa je hra,jenze tam to delali spatne.Ona totiz namocila nejdriv ten spendlik to svicky a pak teprve do voskovky.Kdyz kreslis s tmavou,tak to problem neni,ale jakmile kreslis trebas s bilou,tak by jsi brzo z te bile mela cernou.

In reply to by Kubí

No ono se někdy chválí jen tak, ale tahle chvále je opravdu oprávněná. Mě by to taky bavilo. :w: Tyhle věci mi i celkem jdou. Já zas zdobím perníková vajíčko, to je něco podobnýho, jen ty normální jsou horší a těžší v tom, že jsou tak křehký a ještě k tomu kulatý. To se dělá hůř. :w: Třeba bych měla problém trefit se doprostřed a udělat to souměrně :00: :00: :00:

In reply to by Kubí

Mě se právě zdají krásně souměrný :one: Ale máš pravdu, že když je dáš společně do toho košíčku, tak to jedno opravdu je :) A navíc ruční práce je ruční práce ;)

In reply to by Kasandra

Je to vazne jednoduche, vezmes si plechovku,na tu povesis lzicku (nějakou starou,ty hlinikovy se dobre ohybaj) a do te lzicky das kousek voskovky. No a pod tu lzicku s voskovkou das svicku a pockas nez se ti to rozpusti.Kdyz uz je to rozpustene,tak vezmes tuzku se zabodnutym spendlikem (ten co ma tu hlavicku sklenenou) no a namocis ten spendlik do te rozpustene voskovky a rychle udelas carku na vajicko.Kdyby to bylo kostrbate,ze to hezky nekresli,tak jsi tu carku udelala bud pomalu a nebo zkus namocit znova do voskovky a do svicky a pak rychle carku.

In reply to by Kubí

Díky moc, vyzkouším :) Mě takový věci taky bavěj, já si dělala jen vyfouknutý a temperama, ale tohle co máš ty mě baví víc. Nemáš nějaký odkaz na předlohy, jak je barvit? Já mám jen pár a žádnou představivost :00: Něco okouknu od tebe :D SAMOZŘEJMĚ S TVÝM SVOLENÍM :)

In reply to by Kasandra

Bohuzel ja mam jen pohlednice a to fakt jen par. No a pak mi nezbyva nez jen kombinovat vzory.:) Samozrejme, ja taky obshlehavam kde se da. :one: Tak az neco vytvoris,tak to sem taky vloz oj?At muzu obslehnout zas neco ja od Tebe. :qu:

In reply to by Kubí

Díky moc, pochlubím se, zda to bude moci aspon trochu konkurovat tobě, at si neudělám ostudu :D Ale tolik jich dělat nechci, kdo by to pak jedl, že?! :00: Budu si je dělat jen tak pro zábavu :\x:

In reply to by Monča K.

Ahojky Moni.... ;) ;) tak mi posli vejfuky a ja ti poslu pak kraslice. :qu: :qu: No zitra jich musim 9 ks udelat tchyni.TA uz mi taky schranuje vyfuky,tak doufam ze to nezvohnam. :girl:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ja ale malovat taky neumim,to jsem rada,ze namaluji baracek a u neho strom.:D tohle je snazsi.

to si děláš srandu, že umíš takhle krásně namalovat vajíčka!!!!! Já jsem na tohle totální debil!!!!!!!!!!!!!!! To ti normálně závidím

In reply to by Lusy

Vazne to ale neni nic tezkeho,a kdyz mas k tomu jeste nejakou predlohu,tak je to parada.No a letos mam poprve bila vajicka,ty jsou nejhezci.

Ty bláho!!!Ty jsou krááááááásný!!! Já vajíčka nedělám, mě na ně totiž nechytne ani normální barva natož abych na ně něco malovala....já totiž malovat vůbec neumim :n: , letos kupuju kinder vajíčka :s: :s:

In reply to by miky

No vidis,nad tim jsem se ani nezamyslela.No asi od stredni,ale to jsem to jeste nedelala voskovkama,ale jenom voskem ze svicky,tohle je lepsi.Neni to zas tak tezke,jen staci aby te to bavilo no a kdyz se nudis jako ted skoro mi vsechny,tak je to parada zabijecka casu.:D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka