:(

07.09.2010

Ahoj holky, dneska se sem vracím, abych tu napsala tu nejvíc smutnou zprávu ze všech. Moje víkendové špinění a bolesti měly bohužel velmi špatné pokračování, bolesti sílily a v neděli se přidalo krvácení, následovala pohotovost, kde mi sdělili, že zárodek je bez srdeční akce a že se jedná o zjevně postupující potrat. Takže v pondělí nástup na revizi dělohy. Noc z neděle na pondělí byla hrozná, nespala jsem ani minutu, celou noc bolesti a silné krvácení, navíc mám šílenou rýmu, přidala se vysoká horečka (asi i z nervů), navíc jsem byla doma sama bez přítele, který byl na cestě ze služebky v Německu, takže jsem měla navíc strach o něj protože řídil celou noc aby byl ráno u mě.. V pondělí ráno v nemocnici lékař při kontrolním ultrazvuku jen konstatoval, že děloha už je bez "známek embryonálních struktur".. V nemocnic byli všichni moc milí, ale stejně je to hrozný. Nejhorší chvíle pro mě byla čekat na kontrolní ultrazvuk v čekárně s maminkama, co tam přišli s bříškama třeba ve 20tt nebo víc na ultazvuky...já jim tak záviděla a navíc mám pocit,že já to nikdy nedokážu, donosit miminko, připadám si "tam dole" prostě nějaká slabá, neschopná, po té konizaci a vůbec... ten potrat mě o tom vlastně jen utvrdil... Je mi fakt hrozně... Potratila jsem v 7+3tt ale stáří zárodku dle UTZ bylo 6+4tt.
Nezlobte se, že tu píšu takový smutný věci, ale potřebovala jsem se o to s někým podělit...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky moc me to mrzi vim jak se citis take sme o mimiska prisli srdicko naskocilo a utichlo moc me mrzi ze jsi byla takle sama aj a neboj take sme si pripadala neschopna a nakonec po trech mesisich sem byla znovu tehu nebudu tvrdit ze vse bylo ruzove neustale krvaceni hematomu poskozena placenta nakonec hrozici predcasny podo od 28tt mno a dotahla sme to az do 36tt kdy se nas maly narodil mozna i diky nove super doktorce ktera mi venovala neuveritelnou peci, ale povedlo se.... takze neboj na kazdou to miminko ceka.... i kdyz je to smutne drz se a kdyz budes chtit jukni k nam do klubiku revizi uvidis ze nejsi sama... hodne sily :h:

ahoj, moc mě to mrzí. Musí to být hodně těžké.Moc držim palečky aby jsi se dočkala miminka v náruči

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To je mi líto, co tě potkalo. Ach jo, tak to se teď zase budu o to svoje zlobidlo bát dál :-(. A to jsem si říkala, že, když už teď začínám 12tt, tak to bude už jenom lepší a že už je riziko potratu nebo úmrtí malé oproti předchozím týdnům a ono nic :-(. Ach jo.

Janicko, to je mi moc a moc lito!!!Dokazu si asi predstavit jak Ti ted je, co se Ti honi v hlave....ja mam za sebou 2 spontanni potraty(10. a 6.tyden) a byla jsem si jista, ze ja deti nikdy mit nebudu, ze uz jsem na to stara(34), ze jsem vadna, ze kazda normalni zenska donosi dite a jen ja ne.Nastesti mam skveleho manzela, ktery me podrzel, po prvnim potratu mi koupil stenatko, vedel, ze jinak bych mu doma asi lezla po zdi.
Je to normalni zavidet vsem ostatnim tehulkam, ja jsem je nenavidela, byla jsem zahorkla az hruza.
Preji ti, at se zahojis po revizi co nejdrive a jak rika ma gynekolozka, nejlepsim lekem na potrat je miminko v naruci...
az bude Tve telo znovu pripravene, vsechno pujde samo, neboj.
Ja jsem toho chodicim dukazem - ja mam ted v brise dokonce 2 pasazery a ted jsem 17+2.
Ze srdce Ti preju at si brzy zpatky mezi nami tehulkami a jestli si chces pokecat tak mi pisni do osobky, ja jsem na netu cely den.
Hanka

to je mi líto...:-(( Držím ti všechny palce, ať se co nejdříve zadaří a miminko v pořádku donosíš...Určitě nejsi neschopná, prostě to tak mělo být.
Drž se!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka