...

14.03.2008

maminky, ktere mate chlapecky, mely jste problemy s pleti?ptam se jen proto, ze dneska mi kolegyne rikala, ze kdyz jsou problemy s pleti a ty ja mam, jako akne, nikdy jsem ho nemela tolik,tak to bude holka, ale me dva lekari rekli, ze to bude kluk....ne ze by mi holcicka vadila, ze zacatku jsem chtela prave holcicku, ale uz se tesim na chlapecka.vim je to blbost, ale celkem me to zajima.....

ahoj, ja mela plet jeste lepsi nez driv a krasny vlasy. Vsichni mi rikali ze mi to moc sluselo.. Zato ted se necitim nic moc :-D Ale ted me zlobi spis vlasy nez plet..

Já čekám chlapečka a pleť mam spíš ještě lepší než před těhotenstvím. Ale možná je to proto že jím o moc zdravěji než předtím.

když jsem čekala Kačenku tak mi všichni říkali že jsem tak pěkná že budu mít kluka, no neměla jsem ani jednoho béďu. A teď jsem jak puberťák tak by to teď mohl být ten kluk né? No kdo ví.

No říká se,že holčičky maminkám ubírají krásu a u chlapečků jsi naopak hezčí. Ale vyjjímka potrvrzuje pravidlo :-)

In reply to by bsimonka

to je fakt,protože má kamarádka čeká holčičku a vypadá jinak a byla opravdu krásná a má sestra to samé..má holku a jak vypydá ted je fakt děs..já budu mít asi taky holku,protože je pravda,že ted vypadám o dost hůř než před těhu,ale omlouvám to hormonama :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka