:(

14.03.2008

tak to jsem dneska zase pekne nastvana... v utery to budou tri tydny, co jsem byla na odberu plodovky a vysledky stale nemam( doktor rikal DO trech tydnu).... :r: uz me to pekne sere, system na nic, nechavaji nas akorat cekat jak magory, vystrasi nas a clovek at se s tim popere jak chce... achjo,,,tak mam zkazeny zbytek dne...asi jdu radsi spat nebo co...do haje

Ahoj. Taky jsem čekala skoro celý měsíc. Asi záleží, kde to dělají. Ale myslím si, že kdyby bylo něco "v nepořádku", tak ti dají vědět dřív.

jak to, že to tak trvá? Já byla ve čtvrtek a v pátek jsem měla výsledek. Ted jen čekám na nějaký doplnující ale, že je mimoč zdravéa že je to slečna mi řekli druhý den. Byla jsem v Genetu v Praze.

In reply to by lenny

v Praze jde vsechno nejak lip, jak tak pozoruju... v Ostrave si davaji pekne na cas...nevim, proc to trva tak dlouho, ale jiste je to, ze tim stresuji maminy... i kdyz pevne doufam, ze se bojim zbytecne, dokud nebudu mit vysledky asi klidna nebudu :r: stejne je to divne, ze to nekde jde na druhy den a jinde musis cekat mesic

:n: ahoj, neboj to už bude každým dnem, já vím jsou to nervy, ale určitě to bude v pořádku ,jinak už by daly vědět.tak držím palečky :one:

asi seš trochu z toho nervozní, viď?!?! já byla na plodovce před Vánocema, takže jsem musela čekat celý svátky. Moc jsem na to nemyslela, abych pravdu řekla budoucí babička to prožívala víc. Ale držím palce i můj mimísek v bříšku!!

Tak to jsou pěkný magoři ale neboj se určitě všechno dobře dopadne. Budu vám držet pěstičky a moje malá taky :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka