:-)))))))))))))))

11.03.2008

Ahoj těhulky,mamionky snažily a mimísci.Tak jakpak se dneska máte?Doufám,že dobře a že se vám daří.My se máme taky stalew dobře žádná změna :s: dneska ma manžílek ještě odpolední tak jsem tady za vámi přišla.Dělo se tady dneska něco důležitého co jsem propásla?A copak jste dneska dělaly?

Ahojky,já dnes uklízela,vařila a také stěhovala ložnici,ale ještě potřebuji přendat v ložnici TV,ale tu už neunesu tak čekám na miláčka,aby se toho chopil. Dělám si totiž místo na postýlku pro naší Nicolku.Už se nemohu dočkat až jí budu držet v náruči.

In reply to by Nik.

Ahojky tak to jsi šikulka to jsi toho zvládla dost.Hele a víš že se ničím nemáš tahat tytyty.JJ to věřím já už se taky nemůžu dočkat už jsem natěšená a pomalu tomu nemůžu uvěřit,že už to klepe na dveře.Ještě nedavno když to tak vezmu no letí to tak jsem se snažily a stále se nedařilo a ted už budeme konečně mamka a tatka už at to je.

In reply to by Vendulka111

No to je na tom právě to nejhorší,že vlastně člověk vůbec neví teda kdyby to měl spíše očekávat,ale jak píšeš mimísek se sám ohlasí a bude a určitě to poznáš.Já mám termínek jeden tak snad se nějak okolo něj rozhodne mimísek na svět:-)

In reply to by miky

tak to mas dobre,ze mas jen jeden termin.ja jsem mela take porad jen jeden.a dnes mi rekl jeste 2dalsi terminy.tak hlavne at jste jinak v poradku :h: doufam,ze to snad poznam,bojim se i porodu,mooc.ale na druhou starnu se tesinkuji at budu mit miminko u sebe v naruci atd.... :dance:

In reply to by Vendulka111

jj tak tak taky at jste v pořádku to je na tom to nejdůležitější.Já se zatím porodu nebojím jen aby nebyli nějaké komlikace jinak to budu prostě must zvládnout a moc mi pomáhá že se tak těšímě a vím,že s manželem po boku to zvládnu a bude mi velikou oporou. :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka