:)

26.05.2010

Ahoj holky mám na vás dotaz,taky se vaše dítko v leže nudí?nechce už ležet?Nezajímajího ani hračky.Nejspokojenější je když si s ním kdokoli povídá.Náš Tomášek by už tak nejraději stál!!!!!!!!!!!Obávám se že nebude mít prdelku na sezení?Když ho chci zvednout do naručí okamžitě jde na nožičky.
Je to maličký šašek.Přetáčí se z pasení koníků na záda asi 14 dní,ale hračky v ruce se mu držet nechtějí.Nejvíc ho baví hrací a svítící hrazdička do toho bouchá o sto šest.Vykládá tomu a dokonce se včera smál tak že se mu i bránice chvěla,uplně ječel smíchy.Bylo to užásné pozorovat.
Myslím si že na sezení mají ještě čas nebo jak to mají vaše včelátka?
Zítra jdeme na očkování tak doufám,že to proběhne v klidu.

:) jsme všecky tak rozněžnělé z těch našich včelátek :h: Usmívám se tu jak pako :) Snad Vám to očkování nakonec proběhlo dobře :) :k:

In reply to by Andělína

Ahojda tak očkování opět neproběhlo.Jelikož ho měl opět podebrané tak mu ho zase píchala.Včera jsem s tím byla v nemocnici u jedné známé co se tím zaobýrá a říkala,že mu to pořád pracuje a tak mu to mám potírat fialkou a když to nezabere tak framikoinem.že teda ona osobně nerada vidí když to doktoři píchají a různě vytláčí ale co se dá dělat.snad se nám to zahojí jinak říkala že s očkováním můžeme začít klidně až v 8 měsících prostě to znamínko můsí být v naprostém pořád jinak to dělá velikou paseku :( takže dál čekáme.a jak jste vy prožili dnešníá krásný den.nás miláček ho prospal v kočárku a v sedačce jelikož jsem mu sháněla oblečky na křtiny.
tak se mějte krásně a užívejte si sluníčka

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj hokly tak hlásím včerejší poradnu.66cm 7.80kg!!!!!!!!!! jinak nás neočkovali prototže nemá opět zahojené ramínko:(zase mu ho píchla a vytlačila tak tam má díru až do řiti.očkovat nás budou až se to zahojí.jinak holky chci se zasptat necháváte včelátka očkovat proti pneumokokům jakou vakcínou? nám včera nabídla naše doktorka nějakou s 13 suspenzema nebo co jsem z toho docela zmatená. :(jinak jsem ráda že jste na tom se včelátkama stejně :)

Ahoj Silvi, tak my máme 1.6 3 měsíce a malý už tak 14 dní v leže nevydrží , pokud je vzhůru.... vykládá o 106, směje se a vyžaduje pozornost.... a o sezení ani nemluvím, když ho chytnu za ručičky, tak se přitáhne do sedu a hrozně se tomu směje... a na nožičkách by taky nejradši utíkal... No jsou to šikulky ty naše včelátka :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky