:-(

09.03.2008

Dobré ráno, tak přišlo zklamání. Ráno jsem to dostala, no tak si počkám na konce a začneme se znova snažílkovat!

Já slyším nemusíš mi to psát dvakrát :s: :s: :s: :s:

(já vím se ti to omylem odeslalo, ale přišlo mi to vtipný) :s:

jo Markétko, díky, díky, díky i kdyby to nevyšlo, tak to prostě potěší ! Já chci taky umět vykládat karty :)
hele a na jaké časové období to je?! měsíc, rok, víš jak to myslím

Haniku, aha tak promiň, já měla v pátek svoji zprávu dobrou, tak jsem z toho byla tak natěšená, že jsem ostatní ani nečetla (jsem hrozná co?!) :( tak to je mi fakt líto, ale určitě se příště podaří....tady člověk vidí, že se nedá 100%ně věřit ničemu

Jo takhle, no tak to jo. Určitě to beru s nadhledem, ale to potěší, ale i když já tady těm věcem věřím, už jednou jsem ti psala že jsem byla u nějaké ženské co věštila z logru a říkala do dvou let (spíš prej dvojčata) a letos v prosinci to budou dva roky, mimochem řekla mi že mě čeká laparo atd. atd....trefila se do všeho i do dne mé svatba a přitom my měli první jinej termín, tak jsem říkala, nééé ten den není svatba to jsou moje narozeniny a ona né že to je svatba, že to vidí a nechala mě bejt a pak 4 měsíce před svatbou ten termín co jsme chtěli fakt nebyl volnej a nikdo ani nemohl, no tak nakonec jsme to dělali opravdu v den mých narozenin.
:)

In reply to by saifa

NO PRÁVĚ TAKŽE SE SEM TAM KOUKNU DO KARET :one: I KDYŽ JA TO AŽ TAK NEUMIM ALE VIDIM CO KTERA KARTA ZNAMENA A TAK SI TO POSKLADAM

In reply to by saifa

TAKY BYCH TI VYLOŽILA ALE MOC TE NEZNAM A NEVIM JAK VYPADAŠ TAK TO JDE TEZKO..LUCKU TAKY NEZNAM DLOUHO ALE VIDIM JAK VYPADA A PÍŠEME SI MEJLIKY TAK TO SLO ;) POŠLI ASPON FOTO!!!!!!!!!!!! :w:

In reply to by saifa

no ja doufám že už to bude tento cyklus mela bych to jak moje mamka mne i bratra v dubnu zjistila že je tehotna a to by tak sedelo po menses

Haníku bylo to na tebe....ježiš tak to je teda sakra čerstvý !!!! No já myslela že to je nějakej ten rok zpátky ! A když si pak mluvila, tak jsem si říkala, no to asi bude tak měsíc, dva a ono prásk minulej tejden !!!! Tak to je mi moc líto, tak to je opravdu zpráva ještě za tepla

In reply to by Lucinka.81

psala jsem to tu v pátek,hned za čerstva seděla a brečela ani neviděla na klávesnici.v týdnu mám přijít ještě na ultrazvuk s mimi už nepočítám že by tam bylo ta krev už asi bude stoprocentní,ale když mi sestra tak strašně ochotně odpovídala na otázku jestli mám přijít na injekci řekla že byvch tam mohla mít cystu

Markétko díky moc ! Ale já jsem z toho tak trochu magor :s:
tak teda jako že by to teda mělo bejt dobrý jo? Ježiš a kdo mi vstoupí do života? Ale s první a třetí kartou ses trefila jakobys se mnou žila a věděla přesně:)

In reply to by Lucinka.81

proto by se to mělo vykladata lidem kter aspon trochu znaš a neco o nich víš..a tebe ja mám pocit že te znam ;) no ale myslím že ten honý člověk bude třeba doktor co vám pomůže víš..jako dle karet by se to mělo povest na 100% ale ber to s nadheledem :w: :w:

In reply to by Lucinka.81

:w: :w: :w: :w: :w: Lucinko tahaji se 4 karty,otazka zní zda se vajičko uchyti a otěhotníš ,prvni karta - je ted dany problem a otazka, a vyšlo mi že toho je na tebe hodne že potřebuješ nabit ebergiia měla by sis odpočinout-cokoliv co vybočí ze tveho stereotypu ti pomůže!!!
druha karta je karta překážek - naznačuje že do tveho života vstoupí zajimavy člověk,ktery bude laskavy a hodny a můžeš od něj čekat nečekane!!!!třetí karta je karta toho proč se vše děje - tam vyšlo toto:byla si posledni dobou zklamana ale je nove obdobi - lásky sexu a plodnosti, otevira se ti nova cesta tak otevři sve srdce!!!!!!připrav se na překvapení!!!!věci se pohnou::.a posledni karta je výsledek:konec těžkým obdobím překažky se bortí a vše na co si čekala ti spadne do klína!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Lucinko ja mam radost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :w: :w: ale ber to s rezervou ale fakt super karty máš

HANIK. tak to je pech, to je hnus !!!! to je ještě horší, než kdyby neukázal nic :/ já tohle zažít tak nevím, já se pořád těším na to až na svým testu uvidím dvě čárky a ve finále to nemusí nic znamenat....grrrrrr :00: falešné naděje božínku, no snad se to nestává moc často. Tos musela bejt zklamaná vid?! :n:

In reply to by Lucinka.81

no to mi říkej ještě teď mi jdou slzy do očí když si vzpomenu,absolutně to nechápu kdyby přišla aspoň ta MS abysme mohli začít zase ale ona pořád nikde,v týdnu jdu ještě na ultrazvuk moh by se stát zázrak a mimi tam být,ale to tam určitě nebude,dostanu injekci a pujdu domu,jo a to mě ještě sestra vystrašila že by to mohla být cysta,dobrý,ne? :00:

néééééééééé já nenávidím fronty :c:
Bude tlačenice ???? :s: :s: :s: :s:
markééééét o tebe je rvačka !!!!!!! :s: :s: :s:

ahojky to zklamání znám ještě se z toho šoku vzpamatovávám měla jsem test pozitivní dokonce dvakrát a krev ukázala nulu :r: .a MS pořád nikde včera to bylo 14 náctej den spoždění :00:

In reply to by Hanik

já vím, že nemusí být test vždy pravdivý,ale dva? to už je moc,ne? to muselo být strašný,. těšit se a teď dojít k DR a tam ti řeknou, ne není to pravda...to je šílené! člověk se na ty dvě // těší a ono nakonce nemusí nic znamenat,ach jo:-(

Ahoj holky.
Moc vám přeju,aby se vám to brzo povedlo.Já tyhle zklamání taky zažívala dlouho.Pak,když to přišlo to bylo pěkný překvápko a my tomu nemohli uvěřit :a:

In reply to by Andís

věřim, u mě to jednou bude asi to stejné, už teď mám testy nakoupený a to tři druhy, takže až se tam jednou ukáží // tak budu pořád ověřovat a zkoumat a u doktora pak stejně ve mě bude malinká dušička, dokud mi to nepotvrdí....

In reply to by saifa

Ještě k tomu můj muž je hodně pracovně pryč.Třeba ted' byl od 1.prosince do dneška doma 8 dní takže,když se to nakonec povedlo nám musí se to povést i vám ostatním.Mějte se hezky já jedu k mamce ne obídek.Pa pa Jo a krásné a úspěšné snažení přeji :a:

Holky vy jste všechny vysadily antikoncepci, já jsem ji měla naposled v roce 2000 a to jen tři měsíce takže jsem nějakých 8 let bez ochrany a nic a tři roky se snažíme...no a taky nic:)
ale letos zasadíme :)
A vy taky, páč to cejtím kostech :)

In reply to by Lucinka.81

joooo ja taky nevydim důvod te antikocepce když ted to nejde...ja si vykladala karty a vyšlo mi že bych měla byt do nejpozději do května těhotna tak sem velmi zvědava...jestli ty karty umím vykladat...dělam to teprve 2 měsíce a jen občas :dance:

ahojky neboj ono to příjde..my se snažíme od cca od září i když vysazena HA je od července..pořád mam nějake problemy ale jak dorazí menses na jedne straně zklamani a na druhe sem rada že konečně dorazila..ted mam prašky na upravu tak dorazila už 24 den - Zazrak..no po menses dolečím cca 3 dny zánět a hurá na snaženíčko..kéž by nam to všem vyšlo je nas už tady mooc snažilek je třeba postupovat!!!tak držím palečky

In reply to by maarketa

ze nas co se snazime je cim dal tim vic, musime tu zavest dalsi vlnu tehulek!
no ja vysadila prasky v listopadu,ale na poprve sme se nesesli v tom spravnem okamziku,jelikoz mi sluzebni cesta odvedla pritele..ale jinak se snazime sec to jde. nastesti ani po vysazeni HA sem nemela problemy s cyklem a mam to fakt po 28dnech, ale i tak to neznamena, ze vse funguje jak ma,ale DR.rikal, ze mam prijit az po deviti mesicich kdyz se nezadari a ze pak bychom se na to zamerili...tak uvidime, co nam letosni rok prinese.dnes sem zklamane priteli rikala, jako ze nic a on ze neva, ze kdyby to byla holcicka, tak ze nebude mit aspon narozky a Vanoce moc blizkou sebe a skoro i se svatkem, pac to vypada na Nikolku,az to prijde a pokud to bude holcina!
tobe taky drzim palecky a doufam, ze tady zavedeme tu vlnu dalsich tehulek MY!

In reply to by saifa

no to ja taky doufam že zavedeme vlnu MY!!už by bylo na čase..ja to mam s tim cyklem horší no..snad ted už aspon při tech praškach to nebude tak dlouhe a nebo další měsíc raději už nic ;) no my sme se s přítelem taky parkrat asi dost minuli...ale ja můžu mit plodne dny kdykoliv s mým přehazenym cyklem tak snažilkujeme obden no, když to jde..tak hodně štestíčka :cc):

In reply to by maarketa

ideální obden! a ono se to tam jednou zavrtá! a budou z nás maminy! no myslím, že štěstíčko nás tu potřebuje hodně a musíme jít po pořadě a tak já tě pustím před sebe a pak si to štěstíčko i já ukrojím!

Sakra, škoda, ale víš proč? ono to mimčo nechce jít do rozestavěného baráčku, chce rovnou bydlet, takže proto si to dostala už teď, v novém se vyklube, uvidíš :) :c:
Držím pěstičky

In reply to by Lucinka.81

kez by to tak bylo!!! a ja verim, ze bude. asi vi, ze kdyz by jsme ho cekali, ze by me tatinek nenechal poradne nic delat a on to asi na nem nechce nechat, tak ceka a az to za dva mesice bude dodelany,tak se tak zavrta a po deviti mesicich se vyklube:-) no takhle to zni pekne!

To znám ten pocit,zase začít od začátku. :( .Včera jsme snažílkovali,tak třeba se zadařilo,musím počkat,jestli to také nedostanu,ale snad nééé... :n:

In reply to by Hankitacz

moc, taky doufam, ze to brzy vyjde!!!! nastesti nas zamestnava prestavba baracku, tak na to clovek tak nemysli,ale za dva mesice budeme bydlet a to uz by fakt mohlo prijit,abysme v tom novem nebyli sami,ale brzy tam s nama byl i nejaky mimisek!!! jeste jednou diky

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka