:)

30.03.2010

ahojte maminky :) tak dneska vstupujem do 24.týdne a představte si, že se nám o víkendu stalo, že jak malej kope a šije sebou je už i vidět. Volala sem na přítele, že to jde vidět, ať se jde mrknout..byl z toho nadšený. Cítil to a viděl to poprvé, protože první pohyby nějak necítil :) jinak jsme nemocní, z toho nejhoršího jsem se teda dostala už, ale rýma mě trápí pěkně. Ve čtrvtek jdu na test na cukrovku, tak už se těším, až to budem mít za sebou. Tak se mějte hezky a užívejte jara :€s€:

To je nádherný, viď? A počkej za měsíc! To jsem v tuhle dobu (možná později) jednou takhle odkryla včas peřinu, otočila příteli hlavu od PC na bříško s příkazem: "Dívej." "Na co? Jéééééé!" Vykulil oči.. "Co to jeeeee???" Dal ruku, pohladil, řekl něco o šikulce a otočil hlavu zase zpět. Pak za měsíc na to se už boulila hooodně.. Takže jsem to udělala znovu a tentokrát si lehl a pozoroval jí asi 5 minut! "Co tam dělá? Ti tam dělá vlnobití! Jen zlob mamku, jen jí dej!" "Tom tohle nedělal tak moc!" "Ahá, takže on byl línej už v bříšku! Tak to Eli bude čiperka! To je dobře, to má po mě!" "Tsss, Tom není línej, ty kecale! Jdi si hrát!" A otočila jsem se na bok.. "Co s ní tak házíš, chudák malá! Okamžitě jí udělej místo!"
To se musí ty chlapi do těhu zapojit! Aby si nemysleli, že je to taková sranda!!! :qu: :a:

Ahojky Missinko, tak to je hezké, že už cítí přítel malého :-) Můj manžel z toho má zatím srandu, položí ruku na bříško a říká "až kopne, tak řekni". A když cítí malého, tak vybuchne smíchy :s: Brzy se uzdrav a měj se hezky :a:

In reply to by babilka

ahoj babilko, jj to přítel ze začátku taky položil ruku na bříško a říkal, až kopne tak řekni... jenže nic necítil, bylo to slabounký ještě. No snad se z toho brzo dostanu a budu si moct užívat toho sluníčka venku.. ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka