:-(

03.03.2010

Zdravím,
mám jeden dotaz. Ve 31.tt mi podle ultrazvuku zjistili mrtvý plod. Následoval ,,porod,, a nyní jsem druhý týden v ,,šestinedělí,,. Ráda bych se zeptala někoho s touto šílenou zkušenosti, po jaké době se ji podařilo otěhotnět a jak to těhotenství probíhalo. Přeji moc hezký den.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, přeju hodně sil....mám podobnou zkušenost...chce to trošku času, hodit se do nějaké rovnováhy jak duševní, tak tělesné, moc nespěchej. Nám se podařilo otěhotnět cca po 7 měsících, ale naprosto neplánovaně a nečekaně, ještě jsem neměla ani měsíčky. Teď čekáme další mimčo a musím přiznat, že těhotenství není vůbec jednoduché, nejde si ho moc užívat, spíš máme pořád obavy, ale i tak doufáme v zázrak a dobrý konec. Hodně štěstí ti přeju a hlavu vzhůru!!!

In reply to by geodetka

jojo tak to jediné vím přesně-ty obavy budou maximální a nejspíš si to užívat taky nebudu. No zrovna včera jsem byla u doktora tak tam měl i zprávu z nemocnice tak se jednalo o mnohačetné infarkty placenty. Ale tobě přeju at ti to dopadne moc dobře

In reply to by roosa

Děkuju a přeju, ať i vy najdete sílu a jdete do toho znovu - je to těžké, ale asi to stojí za to. Je to naděje i čekání a obavy, ale dává to životu takový další impulz. A my holky jsme silné, zlvádneme toho hodně. Takže hodně štěstí ti přeju.

to je mi vazne lito :O preju hodne stesticka pri dalsim pokusu :w: zivot je proste nespravedlivy :(

Ahoj Rooso.Mé švagrové se to stalo v 35tt.Po 3měsících se pokusili znova a hned to vyšlo.Těhotenství bylo bez potíží (lékaři jí hodně hlídali).Chtěla bych najít nějaká slova útěchy,ale žádná na takovou tragédii nejsou..Tak hodně,hodně sil!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka