:-(

16.02.2010

Ahoj holky, jsem trochu zoufalá, tak bych ráda věděla, jak to máte vy s jídlem. Máme skoro 6. měsíců, upozorňuju, že jsem vůbec nekojila, malýmu to nešlo už v porodnici se přisát, tak jsme chvilku odstříkali, ale většinou jsme byly na UM, odstříkání nám trvalo asi měsíc, jinak fakt UM.
Nevím, jak to máte vy ostatní, ale s jídlem pro malýho nějak nespěchám, ale mamka mi dává silně najevo, že je to špatně, že už by měl lakrumáčky, polívky, ochutnávat omáčky, piškoty,....já to dělám takhle a moc ráda bych chtěla vědět vaše názory, jeslti to fakt přeháním a malýho už okrádám o všechno dobré, nebo dělám dobře, že nikam nespěchám......
Ráno v osm máme mlíčko, na obídek zeleninku, buď kupovanou ve skleničce (dodržuju co je tam napsáno, když od 5. měsíce, tak od 5. měsíce) nebo vařím doma takové ty základní (brambory s cuketou, mrkev s jablkem, brambory s mrkví a petrželí, bramborová kaše, brambory a květák), odpoledne mlíčko a pak na svačinku buď kupovanou sladkou výživu, nebo dělám sama třeba banán s jablíčkem, nebo hruška, hruška a jablko, všelijak to kombinuju a střídám, potom máme na večer kašičku (kupuju ze Zdravěnky ty granulované rýžové a pohankové kašičky) a na noc opět mlíčko.
S piškotama se moc teda nepředám, jen jednou týdně mu to dávám, od šestého měsíce chci začít spíš s bílím jogurtem a pak přestoupit na bílou activiu, lakrumáčky a pribiňáčky zatím neřeším. Taky chci od šestýho měsíce dělat polívečky tak, že udělám vývar nejprve z kuřecího masa a do jídla mu taky to masíčko rozmixuju......

je to fakt tak špatný, že to takhle dělám??? Opravdu ho okrádám o všechno dobrý, co už by měl dáááávno jíst??? :r:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Taky se přidávám k názoru, že to děláš dobře. Našemu malýmu je 8 m a taky ještě neochutnal vepřo knedlo zelo :s: Ráno kojím, k dopolední sváče má ovoce nebo přesnídávku nebo bílý jogurt, k obědu zeleninu s masem a rýží nebo bramborama nebo těstovinama, odpolední sváča většinou kojení a večer kaše.

děláš to naprosto ukázkově, řekni mamce, že se plete, že to co se dělalo, když my jsme byly malý se teď nepraktikují a že jak to děláš ty je naprosto správně, dětské tělíčko si musí zvykat pomalu, ne mu narvat hned svíčkvou:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky