:-(

16.02.2010

Ahoj holky, jsem trochu zoufalá, tak bych ráda věděla, jak to máte vy s jídlem. Máme skoro 6. měsíců, upozorňuju, že jsem vůbec nekojila, malýmu to nešlo už v porodnici se přisát, tak jsme chvilku odstříkali, ale většinou jsme byly na UM, odstříkání nám trvalo asi měsíc, jinak fakt UM.
Nevím, jak to máte vy ostatní, ale s jídlem pro malýho nějak nespěchám, ale mamka mi dává silně najevo, že je to špatně, že už by měl lakrumáčky, polívky, ochutnávat omáčky, piškoty,....já to dělám takhle a moc ráda bych chtěla vědět vaše názory, jeslti to fakt přeháním a malýho už okrádám o všechno dobré, nebo dělám dobře, že nikam nespěchám......
Ráno v osm máme mlíčko, na obídek zeleninku, buď kupovanou ve skleničce (dodržuju co je tam napsáno, když od 5. měsíce, tak od 5. měsíce) nebo vařím doma takové ty základní (brambory s cuketou, mrkev s jablkem, brambory s mrkví a petrželí, bramborová kaše, brambory a květák), odpoledne mlíčko a pak na svačinku buď kupovanou sladkou výživu, nebo dělám sama třeba banán s jablíčkem, nebo hruška, hruška a jablko, všelijak to kombinuju a střídám, potom máme na večer kašičku (kupuju ze Zdravěnky ty granulované rýžové a pohankové kašičky) a na noc opět mlíčko.
S piškotama se moc teda nepředám, jen jednou týdně mu to dávám, od šestého měsíce chci začít spíš s bílím jogurtem :r: a pak přestoupit na bílou activiu, lakrumáčky a pribiňáčky zatím neřeším. Taky chci od šestýho měsíce dělat polívečky tak, že udělám vývar nejprve z kuřecího masa a do jídla mu taky to masíčko rozmixuju......

je to fakt tak špatný, že to takhle dělám??? Opravdu ho okrádám o všechno dobrý, co už by měl dáááávno jíst??? :r: :r: :r:

Ahojky, vůbec si s tím nedělej hlavu. Je to jen tím, že dřív se to tak extrémně neřešilo, co se dítku dalo, tak to ty babičky berou a proto se diví a kroutí nad naším systémem hlavou. Moje mamka i tchýně to zkoušeli na mne taky.. dokonce tchýně malému chtěla rozmačkat jejich klasický oběd. Chce to klid.. důležité je že malý baští..:-) Za to ten náš začal stávkovat a co se týká zeleniny, tak mu vůbec nejede. Sní 2 lžičky a pak se dožaduje mléka:-) Je to boj:-)

jezismarja ne!!! :) zadny pribinacky a podobne bych takhle malymu diteti rozhodne nedavala, ja tda kojim, ale male uz je 8,5 mesice a prikrmuju jen 3x denne a vsechno jen bez pridavku cukru a doma delane, jen nekdy ji dam kupovanou presnidavku nebo kupovanou kasi. a jogurt jedine bily s zivou kulturou, zadnou chemii od Danonne ani nic takoveho. myslim, ze deti maji jeste hodne casu, aby se zmlsaly a naucily na sladke a nevidim duvod, proc to do nich ted cpat, kdyz jeste papaji vetsinou vsechno krasne a nevymysleji si.
ja tyhle argumenty, ze my jsme vyrostli na sunaru a od 4 mesicu jedli omacky a taky zijeme, nemuzu ani slyset! delas to moc dobre :one: nenech se ovlivnit okolim a mamkou, ktera byla zvykla delat to jinak a rid se zdravym rozumem :///: jen tak dal :w:

ahojky , tak ja jsem sice kojila ale mam to velice podobne
s přikrmama jsme začali až v 6 m a to jenom na oběd . začali jsme přidavat kašišky na noc a postupam času ( valmi ppomalu) jsme navišovali normalni jidlo
tad je male 11,5 m a mličko už ma jenom na noc
takže ja si myslim ža nedělaš špatně nazapomen ža dřiv to bylo všechno jine
a jestli si nejsi opravdu jista tak se zaptej v poradně sestřičky nebo pediatra, ja jsem od nich dostala na tohla tema docela pěknou drožuru kde jsou i recepty podle měsicu

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka