:-(

18.02.2008

Tak dnes přišlo zklamání:-( nevyšlo to....no nedá se nic dělat a jen co bude po, tak se opět začneme snažíkovat a snad to i výjde. už sem si i koupila kyselinu listovou a ještě nejaké vitamíny....tak snad :-) no držím pěsti všem snažilkám!

tak to držim palčáky. Vim, jak je těžký se na to nesoustředit, když moc chceš... Kyselinu zobej, tim nic nezkazíš. A ono to přijde. Taky jsem byla každej měsíc zklamaná, zkoušela jsem počítat dny, měřit teplotu, koupila jsem si Lady Q tester...cha cha. Slina vypadala vždycky stejně, teploměr mi upad na dlaždičky...a pak přišel předvánoční shon a přestala jsem na to myslet. Takže pak překvápko, že to jde tak nějak samo.:o)

In reply to by skořice

tak to je super....my se ted poustime do rekonstrukce baracku a tak je kolem toho mraky zarizovani atd tak snad na to taky nebudu tak myslet a pak budu hodne moc prekvapena:-))

nebuď smutnička...to dopadne, uvidíš...až to budeš nejmíň čekat ;) spíš si užívej to "vyrábění" miminka a nějaký semínko se uchytí a brzo bude :cc):

In reply to by Zuzina

nebyt smutna a docela to i jde,ale pak prijde chvile kdy zas mam pocit, ze to snad nikdy nevyjde.....ale co, ono to klapne! a pak to bude jeste hezci nez ted!!! a zatim si to budu klidanko uzivat, to vyrabeni:-))

In reply to by saifa

Ahojky..doporučuji vitamin E brala jsem to já i přítel,je to i na podporu rychlejších spermii,pak určitě je dobrý,než budeš mít lodné dny pár dní abstinence,neležet na tom pořád.. :) my jsme toto brali a snažili se na to nemyslet a povedlo se do 2 měsíců jsem byla těhotná..

doporucuju se moc nesledovat a nepocitat :n: :n: !proste na tom intenzivne a pravidelne makat a ono to prijde!!urcite!!hodne stesti :k: :k: ! :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka