?

21.10.2009

Holky myslíte, že je možné otěhotnět i když je ovu test negativní? díky

Ahoj, za normalni se povazuje tusim cyklus 21-36 dni. Coz znamena, ze ovu muze nekomu dorazit v rozmezi 7 - 22 DC a porad je to povazovano za bezne. Ja jsem ji tento cyklus mela 20 den napr. A jinak, ovu testy opravdu zafungovaly, testila jsem poctive uz asi od 9 dne (minuly cyklus byla ovu hrozne brzo) a testiky porad nic a pak najednou 19 den pozitivni a pozitivni byl i v den OVU, protoze bych tak tipla ze jsem ji mela ten 20 DC hodne pozde vecer nebo v noci. Tak drzim palecky.

pokud si děláš ovu test každý den celý cyklus, tak by negativní ovu testy asi znamenaly, že nemáš ovu a tudíž neotěhotníš. Ale to byses asi za ty testy nedoplatila, takže předpokládám, že jsi začala testovat tak nějak v polovině cyklu, kdy běžně ovu bývá. V takovém případě si myslím, že negativní ovu test nic neznamená, protože si mohla mít ovu dřív než jsi začala testovat nebo můžeš mít ovu později.

není spíš možné,že máš pozdější ovulku a nebo naopak dříve,domluv se s doktorem at ti udělá ultrazvuka budeš mít jistotu,kdy se to přesně odehrává

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky