:-(

16.10.2009

Tak holky, už na to kašlu... Kdykoli se tady na něco zeptám, kašlete na mě... Občas mě napíše jedna nebo dvě holčiny a to je vše... Ale na kraviny, to odepisujete co... Běžte se vycpat... Člověk chce od vád poradit a čeho se dočká? NIčeho... Ale chválně vám tady zkusím napsat jak hroznu mám tchýni nebo já nevim co a to bude najednou odpovědí... Admine, možná by se to tady mělo přejmenovat z mojetehotenstvi.cz na drbarna.cz ... To by mě sedlo víc... Běžte se bodnout...

Tak jak tak kokám, nejsem v tom sama... Tak to jsem ráda, holky že nás je víc... Tak třeba kdo bude chtít, dejte si mě a já vás do přčátel a když budete třeba chtít něco vědět, písněte mě osobní zprávu ( nebo já vám ) a navzájem si poradíme ;-)

Ahojky, ono chce možná opravdu vkládat spíš diskusní příspěvky, než blogy, těch si nemusí ostatní všimnout, plus to vkládat třeba do termínu narození dítěte, ptže s těma maminkama máte vesměs stejné problémy. A taky spoustu lidí nebaví stále odpovídat na ty samé dotazy....

Ahoj, mám stejný poblém ale neřeším to i když mě to mrzí....tyky mám málo odpovědí....Měj se pěkně a nestresuj se. Pěkný večer nám všem ahoj Jana.

ahojky,neřeš to.Já už jsem si zvykla,že moc lidí mi nenapíše a co,svět se nezboří.Prostě fotečky si sem budu vkládat stejně,ikdyž to pookřeje u srdíčka nějaký komentář,ale co .Já taky neodepisuji všem,u některých článků jen pokroutím hlavou a jedu dál,protože nemám slov.Měj se fajn Dáda+Kajda :cc):

Taky s tebou souhlasím, je pravda, že když jsem potřebovala poradit, takl buď mi napíšou 2 holky anebo odpovědí ty stejné.. s tím nic nenadělám.. asi nemáme zajímavé nadpisy anebo obsah našeho dotazu není akurátní :dance:

musim s tebou souhlasit,taky mi nekdy nenapise nikdo a nebo jen par holek,a vesmes odpovidaji jen ty same
kdyz mam cas tak projizdim stranky a snazim se poradit a nebo napsat svuj nazor,
ale bohuzel mam teprve 7tydeni mimco a je marod od narozeni,takze nemam nekdy ani cas a ni naladu psat,
a navic vidim ze ty uz mas vetsi takze ti asi moc nepomuzu,spis mi mozna nekdy az budu potrebovat poradit pisnes ty mi,a taky u sem ti urco nekdy odpovidala
tak se na nas nehnevej :a:

In reply to by martina2105

taky musím souhlasit... já sem tedy moc nepíšu a ani sem už moc nechodím, ale je fakt, že když chci něco sdělit nebo se na něco zeptat, tak mi odpoví jen ty stejné holky... ale když sem někdo vkládá 20 za měsíc jeden a ten stejný graf BT s otázkou "proboha, co se děje" tak tohle jelito tam má vždy x odpovědí... taky to nechápu, ale bohužel asi ne vše dokážeme pochopit ... hold nemá cenu to řešit...

In reply to by steri

Jo, naprosto s Tebou souhlasím, už se zase na něco ptá. Jednou už jsem jí chtěla něco od plic napsat, ale pak jsem si řekla, že by mě mohly holky ukamenovat, tak jsem se na to vykašlala a nevšímám si toho. Akorát, když mi začně někdo pindat o tom, že je otěhotnění otázka psychiky, tak si na Lailu vždycky vzpomenu. Jestli je to pravda, tak ta holčina nikdy nemůže být těhotná :s: :s: :s: :s:

In reply to by Naděnka

jak píšeš... Já už jí taky chtěla něco napsat, ale když jí někdy odpovím, tak ani nereaguje. Neaguje jen na to, co chce, tudíž jen na kladné odpovědi. Já si miminko moc přeji, ale vždycky mě může šlak trefit, když mi někdo řekne, ať to nehrotím a nemyslim tak na to, že to příjde až to budu čekat nejméně... No laila v tom případě opravdu otěhotnět nemůže. Je jí osmnáct a hrotí to neskutečně... ale to je už její boj...

In reply to by steri

Osumnáct, jo? Tak to bude zastydlá puberta.... Tím se možná vysvětluje i ten počet smajlíků v grafech, v osumnácti mě to ještě taky bavilo :s: :s: :s: :s:

In reply to by Naděnka

jo jo... je hrozně mladá a příjde mi to spíš jako rozmar... jako třeba ne, ale pokud holka studuje, tak v osmnácti snad i ještě chodí do školy, ne? Jako píšu si s jednou maminkou, která měla dítko taky brzy, ale její důvody, proč mít mimi tak brzo jsou zcela pochopitelné. U týhle holky fakt nechápu... asi to bude ta zastydlá puberta jak říkáš... No s těmi smajlíky mě to celkem taky rozesmívá... ale spíš z toho důvodu, že má neustálé těhu příznaky... má citlivá prsa, bolí jí podbříšek atd. Jako promiň, ale když mě bolí břicho a k tomu je mi zle od žaludku, tak na sex tedy nemám ani pomyšlení. No nechápu ji a nejvíc mě štve, že když jí někdo napíše a je to trochu negativní, tak ona se k tomu prostě nevyjadřuje. Buď tedy odpovídám všem, když se mě na něco ptají, nebo nikomu, ne? A jak jsi psala... včera znova dotaz na její graf... no já prostě padám... a co ty? Jak jste na tom? Koukala jsem, že min.měsíc se to zase nepovedlo... Je mi to líto... to už přeci musí klapnout, ne? Vždyť jste oba v pořádku, tak kde je chyba?

In reply to by steri

Už má zase nový dotaz. :-g( Myslím, že by se jí vyplatilo mít tam ten teploměr vražený pořád a psát si teploty co deset minut. Aby to měření bylo fakt průkazné. No ne? Hele, už jí fakt odmítám řešit, je to trubka...
Co já? Oba zdraví jak řípa, všechna vyšetření v pořádku a nic. Jsme objednáni na imunologii, doufám, že něco najdou alespoň tam. Jako chápeš to, člověk si nakonec přeje, aby měl nějaký zdravotní problém :00: :00: No, ale hlavně aby, když teda něco najdou, to šlo nějak vyřešit. Protože nám taky můžou klidně oznámit, že jsme nekřížitelní a spolu mít děti prostě nebudeme... No, necháme se překvapit. Když i imuno bude v pořádku, tak se vrháme na IVF, protože nic jiného už nám stejně nezbývá. Výsledky imuna by měly být na konci listopadu, od ledna bychom případně začali...
Sterinko, ale neboj, my se dočkáme taky. Všechny nakonec budeme proklínat ty naše drobečky, že v noci nespí, nejí, zlobí, furt řvou a budeme přemýšlet nad tím, že jsme se pachtily právě za tímhle, a teď bychom je nejraději zaškrtily. Už se na to těším :s: :s: :s:

In reply to by Naděnka

Už tam má zase dotaz, jo? A tipuju, že opět na graf BT. Ne Naděnko, to není trubka, ale blbka. Pardon za ten výraz, ale je to tak. Já nechápu a tedy ale i obdivuju ty holky, co jí na to furt odpovídají. Jako že je to furt baví, víš...NO nic...

Mě dnes nějak klesla teplota, tak doufám, že zase půjde nahoru... Nechápu co to je, ale já v těch grafech trochu tápu, takže to nemá cenu řešit.

No čoveče, to je fakt divný co? Jako že jste oba ok a stejně se nedaří. V čem vůbec spočívá to imunologické vyšetření? Vůbec tedy nevím, ale myslím, že zrovna tady by nebylo moc příjemné mít nějaký problém, ne? V případě, že byste, jak píšeš, byli nekřížitelní, tak i tak můžeš na IVF ne?

Naděnko taky doufám a věřím, že se dočkáme. Co se ale týče toho břečení atd. tak to je zatím hudba budoucnosti... Kdyby bylo miminko alespoň v bříšku, tak už bych si to možná uměla přestavit, ale teď zatím .... bohužel... Těším se na to...

In reply to by steri

Jojo, koukala jsem se na Tvůj graf. Tak snad povyskočí, ať má mimi pořádné teplíčko na zahnízďování. Já jsem s měřením skončila, ovu mám, to jsem si ověřila a tak už na to kašlu...
V čem spočívá imuno moc nevím. Odeberou mi krev a přítelovi sperma a budou to asi nějak zkoumat. Nevím. Neptala jsem se. Mít problém zrovna tady asi není nic moc, ale v našem případě bych docela ráda věděla, kde je zakopaný pes. Nevím, jaké máme dál možnosti, to nám asi všechno řeknou až na místě a podle výsledků.
Hele, mám takové tušení, že mimi v bříšku je na spadnutí, určitě....

In reply to by Naděnka

Cítíš nějaké těhu příznaky? Kdy vůbec čekáš MS? Jinak co se mého grafu týče, tak jsem koukala na nějaké jiné a ten pád teploty nic neznamená, pokud se stále drží nad cover line, tak to snad bude v pohodě. No uvidíme.

In reply to by steri

No počkej, takhle na spadnutí to zase není.... Žádné příznaky a žádné naděje, mám to dostat v sobotu. Ale vycházím z logického předpokladu, že mimi jednou bude, takže jsme vlastně čím dál blíže cíli. A už to nebude dlouho trvat, uvidíš :\x:
BT skáče každému, ale přesně jak píšeš, pokud nespadne pod cover line, je to v pohodě. A hlavně, holkám třeba před MS klidně teplota klesla a vypadalo to na MS a pak najednou začala stoupat a stoupat a stoupat a pak bylo :°O°:

In reply to by Naděnka

No to je taky fakt... Jednou to příjde... Závidím ti, že už to má přijít v sobotu... Já musím vydržet ještě 9 dní. V pátek ale jdeme s přítelem na spermiogram, tak se taky těším... Jako že se to někam posune, viš...Jsem na to zvědavá.

za odpovědi, někdy se tu opravdu řeší kraviny, já odepisuji holkám když vím tak poradím, i tobě sem už psala to vím, ale hold jim asi příjde blbost na co se ptáš nebo nevim, proč ti nikdo neodepisuje, to nechci říkat že sem píšeš blbosti to ne to v žádným případě, ale přijde my to že si to ženský myslí, tak když budeš chtít s něčím poradit tak my písni přímo a když budu vědět tak poradím a když ne tak dáme aspoň hlavy dohromady, a už nebud naštvaná:-)

In reply to by Zuzka Plachá

Ahojky... Já ti ani nevim jestli se zlobím nebo ne ale je mi líto že ať se zeptámna cokoli, odepíše mě minimum... ale koukám že v tom nejsem sama... Alespoň že tak... Ale jen tu někdo napíše o zlé tchýni atp. tak je tam odpovědí až to není hezký...

tak se nezlob, já bych kolikrát ráda odpověděla, ale nevím taky, a koukám že už máš prcka, taky bych chtěla, aby nám to všecko takhle dopadlo:-) Chápu, že když člověk něco potřebuje vědět a těší se na odpovědi, tak ja pak z toho zklamaný, ale jestli to spíš prostě není tim, že holky nevědí, nebo si to ta správná nepřečte. Každopádně jsou horší věci, ne? Přeju Ti lepší náladu a krásnej večer:-D! Já jsem třeba byla doteď v práci, takže taky není co závidět. Ale teď už si dávám pohov- konečně (a dokud je mi dovoleno:-) Tak pa a slibuju, že když budu vědět, odpovím!

Ahoj vůbec to neřeš,jo oni odepisujou jak komu,a když se zeptám na ně co důležitýho tak mi nikdo neodpoví,maximálně jedna maminka,a to proto protože se zrovna nudí!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka