:-(((

09.10.2009

Je to všechno v prdeli, promiňte. Ráno jsem vstala, že si udělám další testík a zjjistila jsem , že krvácím. Ze začátku hnědá krev, ale pak šla červená krev a kusy. Testíj je pozitivní, ale čárečka je slabší. Ale co mě zaráží, volala jsem dr a sestra mě řekla, že chodit nemusím, akorát kdybych se hodně rozkrvácela, tak mám jet do nemocnice. To chápu, ale není třeba aby mě potom dr prohlídl? Byla jsem objednaná na 20.10. a sestra mi to zrušila. Teď teda nevím, co dál. Jestli se můžeme snažit, nebo čekat, já fakt nevím. :(

Ahojky Suchámku, jakpak ti teď je? Pořád hodně krvácíš? Já bych na nic nečekala a jela na pohotovost. Jestli ti vyšel pozitivní testík, do toho krvácíš, tak to není prdel. Já když potratila v 7.tt, byla jsem pod dohledem a moje doktorka přímo vyžadovala, abych tam několikrát dojela. Tak nechápu tu tvou. Zajeď rovnou na pohotovost. Zdraví máme jen jedno a navíc bys pak mohla i litovat..kdyby se nedej bože něco stalo a zabránilo by ti to dalšímu otěhotnění. Jsme s tebou! :k:

In reply to by sucham

Když jsem samovolně potratila, byla jsem týden na to na kontrole u Dr., dělala mi vnitřní ultrazvuk, aby zjistila, jestli je všechno v pořádku. Je to hodně důležité. Ať je to u tebe jakkoliv, neváhala bych a zajela na tu pohotovost a nebo ke svému Dr.

Sucham a není to jen hematom?A taky nechápu proč říkáte sestrám do telefonu,proč chcete dojít? :#o: Já zavolám a hned si vyžáám doktora,nebo řeknu sestře,že jsem akutní,že tam do hodky budu a že když tak počkám v čekárně až se něco uvolní a hotovo!Nikdy neříkat sestrám,proč chcete dojít holky... :n:

In reply to by kesja

Vidíš, to mě nenapadlo, já myslela, že když jí to řeknu, tak mě řekne že mám dojít. Ale měla v podstatě pravdu, dr. by mě stejně nepomohl a kdyby něco pojedu do nemocnice. Jsem domluvená na toho 20.10. Kesjinko a kdybych nepotratila, tak by čárka na testu zesílila?!?

Ahojky je mi líto co prožíváš,ale můj Dr mi řekl,že ikdyž by mi těhu test vyšel pozitivní a začala bych takhle hodně krvácet,tak nemám mít obavy bude to prostě jenom silnější menstruace z toho jak se oplodněné vajíčko neuchytilo a pokud by krvácení neustávalo a bylo de,lší jak týden tak potom naklusat do nemocnice.Prostě ti chci říct,že žena je kolikrát těhotná a ani o tom neví a ono se to pak nechytne a odejde to pryč a je to jenom taková silnější a opožděnější menstruace.A tím,že my snažilky se testujeme pořád dokola a hlídáme si to tak víme o tom co by jiné ani nevěděly. :a:

Volala jsem do nemocnice, tam mě nechcou, prý si mám zajít ke svému dr a ten mě musí vyšetřit. Ten má ale dnes do 12,už mi ani nebere telefon, že jsem si ho nenechala dát k telefonu ráno. Stejně si myslím, že by mě nepomohl. Uvidím, co zítra testík a v pondělí se k němu objednám. Připadám si , jako bych se něčeho doprošovala.

Taky mě zařáží přístup tvojí Dr., a to i z etického hlediska. Vypadá to, že to prostě bere kus jako kus. Prostě že buď těh. vydrží nebo přijde potrat. Měla by se na tebe juknout ultrazvukem a kdyby to bylo určitě ztracené, tak je na místě nějaká konzultace, co třeba může být špatně, co se bude dít dál - jako jestli ti nedoporučí nějaké vyšetření. A taky by se ti měla snažit dodat nějakou naději. Nelíbí se mi, že to gyn. doktoři a hlavně doktorky berou tak, jako že potraty jsou hodně časté, a tak jsou na to vlastně zvyklí, je to pro ně taková rutina (a je jim to vlastně jedno, pač to miminko nečekaly ony). Škoda, že s tím neudělají alespoň z lidského hlediska, když už třeba v tu chvíli nemůžou nic udělat, pokud zrovna k potratu došlo, a nechají tě plácat se v tom. Vůbec se mi to naše zdravotnictví zvlášť po této stránce nelíbí! Nejsou to pro mě profesionálové! Rozhodně běž na pohotovost. Třeba není nic ztraceno a když bys nikam nešla, mohla by sis to vyčítat. Já jsem taky nešla ihned, protože jsem byla někde za Prahou - a netuším, jestli se to třebas nedalo zachránit... Držím palečky! :a:

In reply to by Any

Já krvácím hodně, jako při silné ms, myslím že je to pryč. Ale tak jak říkáš, naše zdravotnictví je katastrofální, hážou si mě jako horký brambor.

Holky jste moc hodný,
já vím byla jsem v 5 týdnu. Jen mě zaráží, že mě by mě měl někdo zkontrolovat, jestli je už vše v pořádku a říct kdy se můžeme snažit dál a tak. Taky už je mi 35.

To mě mrzí, ale třeba ještě není nic ztraceno!!!!mestruace může být až do 5 měs. těhu....třeba to nic není. Ale nechápu gyndu...měl by tě snad prohlídnout!!!!!!Nemáme mi stejné Dr???? Když jsem zjístila, že jsem těhu, volala jsem a sestra mi říká a co bych jako chtěla????No kontrolu asi, ne????Pipka. Stejně mě obj. až za měsíc. Dr. mi dala hned prášky na podporu plodu,aby omezila potrat, ale stejně to brala laxně, prý to je teď hodně rozšířené a málo se udrží...tím tě nechci strašit, ale mi fakt tenkrát nepřidala na klidu....pisni, jak jsi dopadla, držíme palečky!!!

ahoj, třeba se to krvácení brzy zastaví a mimísek se udrží. Každopádně si po skončení krvácení zajdi na gyngu, aby tě doktor prohlídl. Ta sestra je fakt kráva. Bohužel v tak raném stádiu ti nepomůžou ani v nemocnici, pokud je tam nějaký problém, tak mimi odejde s krvácením. Někdy se ale stává, že se na začátku těhu objeví krvácení a je vše v pořádku. Tak držím palečky ať je to tato varianta, ale zase ti nechci dělat plané naděje. Takže počítej s horším a doufej v lepší.
Tess
http://tessie156.mondozoo.com

tak ja jsem to mela podobne testiky pozitivni a najednou jen spineni a pak krev a bolesti,volala jsem taky dr a sestra řekla že se mam objednat :( jim je to šuma fuk :( pak me teda prohlidl ikdyž jsem krvacela a byl neprijemny,vzali mi znovu krev a hcg už nestoupalo bylo to už pryč,bylo to hodne brzke tehotenstvi tak jsem nemusela do nemocnice ale bylo mi dloho mizerne z toho,drž se holka jsme tu s tebou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :h:

tak to je jednání na facku......určitě bych na nic nečekala,ať tě nějaky doktor prohlídne,třeba ještě není pozdě

Tak je ta sestra pěkná kr...V takovym případě se obědnávat nemusíš seber se a jdi na gyndu dr.je povinej tě prohlédnout a na sestru se vyprdni kdyby ti něco říkala tak řekni že chceš vědět na čem si a hotovo.

NO TAK TO JE VRCHLOL...JÁ NEVÍM CO V TAKOVÝM PŘÍPADĚ, ALE ASI BYCH SI PRO INFO ZAVOLALA DO NĚJAKÉ NEMOCNICE...A NESTRACELA BYCH ČAS TŘEBA SE JEŠTĚ NĚCO DÁ DĚLAT...DRŽÍM PALCE

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka