:-(((((((

28.09.2009

Ahojda spolubojovnice,
Dostala jsem to. Zase to nevyšlo. Proč? Už rok a půl se snažíme o miminko, oba jsme naprosto zdraví, spermiogram vynikající, já mám pravidelnou menstruaci s pravidelnou ovulací, výsledky z endokrinologie taky v pořádku, všechno je náááádherný, až na to, že nejsem pořád těhotná. Tenhle měsíc jsme byli na druhém pokusu IUI, doktorka říkala, že spermií je dost, že by se to mohlo podařit. Prakticky od inseminace až do včerejška se teplota držela pořád na stejné úrovni (takhle spořádaný graf jsem zatím neměla) a 10. den po ovulaci jsem začala špinit. To se mi taky nikdy nestalo, ani před braním antikoncepce, ani při ní, ani po ní, prostě NIKDY. Začala jsem doufat, že se konečně zadařilo. I některé z vás mi potvrdily, že to měly stejné a na konci se na ně usmály //. Teplota se stále držela, další den jsem taky špinila, ale docela maličko, stejně tak jako oba následující dny. Ještě včera ráno byla teplota 37,05. Říkám si fajn, dnes to nedostanu. Už i proto, že to dostávám pravidelně 27. nebo 28. den cyklu.
Asi každá dlouhodobá snažilka zná ten pocit, co jsem měla já. Jo holka, máš graf, jaký jsi nikdy neměla, špiníš, to je taky novinka a trochu jsem občas cítila takový malý tlak v břiše. Asi budu těhulka, test už snad bude jen formalita. Ale večer jsem to znovu dostala. Bez varování, bez toho, aby si teplota ráno ráčila alespoň trochu klesnout (zatím mi klesla VŽDYCKY a o dost).
Takže už mám jasno v tom, že nemůžu věřit vůbec ničemu. Ani dobrým teplotkám, ani špinění, prostě ničemu.
Jsem z toho úplně na dně. Bulím jak želva, protože už fakt nemůžu. Každý říká, že je to o psychice. Tak proč jsem neotěhotněla ten první rok, co jsem to vůbec neřešila? Jak to mám nehrotit, když mám třicítku na krku, nemám žádné problémy a nikdo neví, co se mnou? Možná to bude znít blbě, ale celkem začínám závidět holkám, které mají alespoň problém s ovulací, nebo má partner špatný spermiogram, protože se našla příčina a může se řešit. Ale co já? Každý mi řekne, že jsme zdraví, a že se to určitě jednou podaří. Proč teda nepomohly dvě inseminace, cvičení Mojžíšové, vitamíny, čaje, ovulační testy, měření BT, co mám ještě udělat, aby se nade mnou příroda smilovala? V listopadu jdeme na imunologické vyšetření, bojím se, že nic nenajdou ani tam. Na laparoskopii mě doktor nechce poslat, ale jsem rozhodnutá si vydupat i to.
Holky děkuju všem, které to přelouskaly do konce. Ještě vložím svůj „ukázkový“ grafík.
http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/userid=71225/nummer=4

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojda Dari, tak tenhle měsíc to byla fakt bída a ten jeden pokus bylo vlastně IUI :s: Ale přítel byl zrovna na dovče, takže jsme toho víc nestihli, pak se vrátil a museli jsme před IUI mít třídenní půst. Ale je fakt, že i s tímhle jedním pokusem jsem se dostala asi nejdál, vypadá to, že se mimi zavrtávalo a nestlihlo to. Škoda. Tenhle měsíc to bude lepší, slibuju. ;)

Ahojky, nesmuti, určitě to jednou příjde, já se snažila o mimi s manželem rok a půl a teprve až jsem na to přestala myslet,tak se zadařilo, opravdu je to hodně o psychice, a nám tu psychiku hnedka po narození malého zase hodně vzali, neboť druhý den od narození zemřel, a začalo nanovo to snaženíčko,ještě navíc jsme měli minimálně rok zákaz. I přes zákaz jsme se začali po 3 měsících snažit a opět jsme se dočkali až po roce!!! narodila se nám krásná holčička,ale tak uplakaná, a uřvaná do teď 4,5roků, že jsem o druhém nechtěla ani slyšet, zato manžel když malá měla 3,5 roků, už další mimi chtěl a tak jsem mu řekla,že se teda začnem snažit,že to stejně tak rychle nebude a já stejně že budu ráda, když ještě na mimi tak rok dva počkáme a ejhle zadařilo se hnedka první měsíc což jsem byla hrozně v šoku. ale bohužel když už jsem se teda sžila s tím,že budeme mít mimi, tak jsem o ně přišla, potratila jsem v 8tt!! zase prý 3 měsíce čekání,než se budem moci snažit o mimi, zas mi to nedalo a snažili se hned po tzv. 6tinedělí, a co se neukázalo na testu??? no hnedka druhý měsíc dálnice, a to jsem opravdu na to vůbec nemyslela, protože jsem si říkala,že by to byla moc velká náhoda, kdybych zase brzy otěhotněla. Věř, že je třeba se od toho úplně odpoutat, začít myslet třebas na práci, nebo na koníčky a uvidíš, zadaří se i tobě!!!

In reply to by lucyas

Ahojda, no tak koukám, že si asi nemám na co stěžovat, viď. Je mi líto, čím vším jsi si musela projít. Když vidím, jak se mnou zamávalo jen tohle, tak nevím, co bych dělala na Tvém místě. Ale člověk prý snese víc, že si vůbec dokáže představit. Věřím že i nám se zadaří, jen mě to prostě vzalo. Když prišla mrcha po 28 dnech, tak jsem to neřešila, byla jsem jen smutná, ale nic víc. Ale když vidíš dobrou BT a ještě špinění, tak jsem prostě fakt doufala, že to vyšlo. A ono nic. Ale co, už je líp, jdeme dál a uvidíme.
Tobě moc gratuluji, opravdu si to zasloužíš, přeju, aby i tentokrát všechno dobře dopadlo a měli jste sourozence pro tu vaši princeznu.
Hezký den. N.

je mi lito co tady pises a myslim,ze si dokazu predstavit tvoje pcity bezmoci a trapeni. :( Vim jaka depka z toho muze bejt.Ja jsem se o mimi snazila dlouhych 8mes.,pak jsem o male prisla v 5tt,sok,bolest na dusi jako hrom a znov po 3mes.snazeni do boje.Cekala jsem zase dlouhe mesice a ted 8.mes.se zadarilo a to jem taky zkusela grafy,bazalku a vsechno ukazkove a porad to neslo,takze jem si rekla,ze z a to vsechno kaslu a necham to prirode a vzapeti se povedlo.Ted po 19mesicich i s pauzou po revizi to snad uz bude dobry.Ver,ze vtom boji nejsi sama,ale vim jak te to uz asi...jak to jen rici slusne...Nevzdavej se a urcite vam to ednou vyjde.Mocmoc drzm paleky!!!

In reply to by siska333

Děkuju Sisinko, vím, že holek s podobným trápením je tu spousta a všechny se i stejně trápí. Každopádně jsem na tom líp než kdybych našla na testu // a pak o mimi přišla. Ale kdoví, co mě ještě čeká....
Nemyslet na to prostě nedokážu, maximálně si to budu zakazovat, ale stejně člověk podvědomě ví, že teď má plodné dny a stejně tajně doufá, že to vyšlo.
Z nejhoršího už jsem venku, jdeme prostě dál a uvidíme, co bude dál.
Tobě moc gratuluju, přeju, ať vše dobře dopadne a Ty máš zdravé a krásné mimi.
Hezký den.

In reply to by Naděnka

s podobnym trapenim je spousta a delsi dobu jsem tam patrila i ja a porad nemam vyhrano a kdy clovek vlastne ma,ze ano..Je to presne jak pises a ja pravdelne uprostred cyklu s jasou ovulkou vzdy doufala,ze t vyjde a dlouho se nic nedelo.Byly to noci doufani a viry,ze jo,ze se to povedlo a treba vazne uz to vyjde a pak nic a zse nc a ase nic..Casato jsem mluvila s Bohem sama v sobe,zapalovala svicku a prosila ho,aby mi dal jeste sanci,tak vidis,ze nas blaznu je vice,ale touha po detatku je tak silna.. I pres moji depku a sebetryzneni,tak pres to vsechno jsem neztratila nikdy viru,ze se jednou zadari,takze ver,ze i u vas to jednou prijde a je to jen otazka casu a cas si s vama pekne pohrava.Nikdy neztracej viru!!Cetla jsem ted jak ti psala holcina co prisla den po narozeni o miminko..Tohle me vzdycky dostane jak je mi to strasne lito a uvedomim si cim vsim nekteri z nas museji projit..Noo coment...-((Ja jsem ted par tydnu tehu a vyhrano nemam.Strach citim v kazde bunce tela,aby se to nepakovalo jako minule..Musim verit,ni jineho nezbyva...Tobe preju jen to nejlepsi a hlaaavne toho mimiska :) :a:

In reply to by siska333

Ahojda, máš ve všem naprostou pravdu, nic jiného, než doufat nám prostě nezbyde. Já naději v žádném případě neztrácím, tak snadno se nevzdám. To teda ne, dobojujeme až do konce obě dvě, uvidíš. Říkám si, že jsou na světě daleko horší věci, tohle je fakt prkotina. Už je mi líp, tak už to zase vidím jinak :a:
Ty se hlavně opatruj, vše bude tentokrát určitě v pořádku. Budu držet palečky a vše z povzdálí sledovat. Měj se hezky a užívej si těhu!

Ahoj Nadi, můžu ti říct že když jsem to dočetla tak mi bylo do breku za tebe. Myslím, že teď seš opravdu v tý fázi, kdy by ses měla na vše vykašlat a dělat jako že ti je jedno kdy mimi příjde, vím, že je to těžký, ale věřím tomu, že jakmile se přesto dostaneš a nebudeš to jen říkat ale budeš to i cítit, tak to bude přesně ten moment kdy se mimísek, chytne a pořádně se zavrtá. Přeju Ti aby už to bylo co nejdřív.

In reply to by monca87

Ahojda Moni, no jo, nemyslet na to by určitě pomohlo, ale prostě to nedokážu. Nemyslela jsem na to celý první rok, prostě jsem to neřešila a stejně jsem neotěhotněla. O psychice to určitě je, ale myslím, že u nás bude prostě problém jinde. Nejhorší je, že nikdo neví kde.
Ale co, už je líp, jdeme dál a jednou se štěstí určitě usměje i na nás. Díky za podporu, přeju hezký den. N.

já jen co vím, když jsem koukala na tu tvou Mojžíšovou, je důležitý cvičit každý den a určitý počet opakování, jinak to nemá efekt ;)

In reply to by mabis

Ahojda Mabis, jojo, cvičit se musí, na začátku jsem cvičila poctivě a nic z toho. Teď už necvičím a blokace zad už nemám i bez cvičení a kostrč už je taky v pohodě, takže mi to pomohlo alespoň od tohodle. To pro mě bylo důležité. Vím, že cvičením se prokrvují i důležité vnitřní orgány, ale pokud to mělo pomoct, tak už se tak stalo. Problém bude asi jinde. Měj se krásně, užívej si těhu a hezký den. N.

Určitě na tu imuno běžte. Podle toho co popisuješ bych řekla, že závada bude v tomto. My měli taky vše ok a pak ve finále / po roce a půl snahy / zjistili mou alergii na trofoblast- předchůdce placenty. Mimi se vlastně nestačí pořádně zavrtat a už odchází.
Přeji ti, aby bylo vše ok a ty jsi brzo otěhotněla.

In reply to by sow

Ahojda, jo na imuno půjdeme určitě, už jsme objednaní, ale bohužel se čeká tři měsíce na volný termín. Já se objednávala na konci srpna a jdeme až na začátku listopadu :jawdrop:
Jak dlouho se čeká na výsledky?
Díky.

In reply to by sow

No jo, nedá se holt nic dělat, budeme si muset počkat. Tak to máme do konce roku vystaráno. A v novém roce se do toho opřeme naplno.... Jo, a kde jsi na tom vyšetření byla? Já jedu do Prahy do Podolí. A co budou dělat s tou tvojí alergií? Jak to budou řešit?
Díky za informace.

In reply to by Naděnka

Já byla v Brně ve Viamedě. Řekli mi, že mám přijít za půl roku na kontrolu. Byla jsem bez medikace. Prý se to může samo upravit.
Na kontrolu už nedošlo, protože to všechno můj chlap nějak nevydýchal- nesnáší doktory atd... Prostě jsme to nechali osudu. Bohužel jsme se časem rozešli.

Naděnko popravdě,já si myslím,že si těhu byla,ale odešlo to s MS.Beruško nám vyšetření všechny taky vyšly na 1 * a pořád nic!Až mě řekly,že tenhle měsíc do jiného stavu 100 procentně nepříjdete,protože tam není Žádný folik,tak jsem vypla a ani nechtěla moc sex,měli jsme s manželem mykozu a tak byl sex jen asi 2x v měsíci a vidíš podařilo se úplně kdy jsem to nejmín čekala a můžu říct,že to přišlo v naprosto správnej čas.Kočko všechno chce svůj čas a ono to opravdu příjde vidíš to i na mě čekala jsem dýl než ty 2 a půl roku.Vůbec se natrap nemá to cenu,já už taky na všechno sr*la ;)

In reply to by kesja

Ahojda Kesjinko, toho se taky bojím, že jsem těhu byla a brouček se nestihl pořádně zavrtat :r: :r: Tohle ale není fér :w: Tak já čekám rok a půl a teď, když už tam bylo, tak mi ho zase příroda vzala? Co bude další stádium? Najdu // na testu a přijde MS? Nebo mě nechá příroda radovat se ještě dýl a pak to ukončí? Co si ještě budu muset projít? Mně zklamání z každé MS úplně stačí, nepotřebuju další plané naděje v podobě špinění a vysokých teplot. Už se snad vyřádila dost.
Včera, když se MS rozjela, honem jsem si udělala test. Bylo to v půl desáté večer, ale před tím jsem toho moc nevypila, tak jsem si říkala, že by tam druhá čárka mohla být vidět, pokud jsem opravdu byla těhu. Ale test byl naprosto negativní. Tak teď nevím, co si mám myslet. Pokud tam mimi nebylo, tak co ty teploty a špinění? A pokud bylo, proč tam nebyla alespoň miničárka? Zkusím se zeptat Kašíkuska, prostě by mě to jen zajímalo.
Vím, čím vším jsi si prošla Ty a musím říct, že Ty i Liduš jste pro mě takové důkazy, že to prostě jednou musí vyjít. Moc Ti děkuju za podporu, jsem ráda, že vás tu mám, alespoň se člověk může vypsat.
Kesjinko, přeju Ti pohodové těhu, hlavně ať vše dobře dopadne a držte mi tam místo :a: . Hezký den. N.

In reply to by Naděnka

Ach jo,beruško moje mě je tě fakt líto,ale zase to přebolí holka uvidíš,vím co mluvím.Moc děkuju za přáníčko,já tobě přeju // a pořádný a že je budeš mít do konce tohohle roku uvidíš :one: P.S. jASNĚ,ŽE DRŽÍM MÍSTO :c:

In reply to by kesja

Ahojda Kesjinko, toho se taky bojím, že jsem těhu byla a brouček se nestihl pořádně zavrtat :r: :r: Tohle ale není fér :w: Tak já čekám rok a půl a teď, když už tam bylo, tak mi ho zase příroda vzala? Co bude další stádium? Najdu // na testu a přijde MS? Nebo mě nechá příroda radovat se ještě dýl a pak to ukončí? Co si ještě budu muset projít? Mně zklamání z každé MS úplně stačí, nepotřebuju další plané naděje v podobě špinění a vysokých teplot. Už se snad vyřádila dost.
Včera, když se MS rozjela, honem jsem si udělala test. Bylo to v půl desáté večer, ale před tím jsem toho moc nevypila, tak jsem si říkala, že by tam druhá čárka mohla být vidět, pokud jsem opravdu byla těhu. Ale test byl naprosto negativní. Tak teď nevím, co si mám myslet. Pokud tam mimi nebylo, tak co ty teploty a špinění? A pokud bylo, proč tam nebyla alespoň miničárka? Zkusím se zeptat Kašíkuska, prostě by mě to jen zajímalo.
Vím, čím vším jsi si prošla Ty a musím říct, že Ty i Liduš jste pro mě takové důkazy, že to prostě jednou musí vyjít. Moc Ti děkuju za podporu, jsem ráda, že vás tu mám, alespoň se člověk může vypsat.
Kesjinko, přeju Ti pohodové těhu, hlavně ať vše dobře dopadne a držte mi tam místo :a: . Hezký den. N.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojda Lindo, to taky doufám, že si tělo vyzkoušelo jaké to je, konečně to po roce a půl pochopilo a teď to určitě dotáhne do úspěšného konce. Doufám jen, že si nebude zkoušet další a další fáze...
Každopádně moc děkuju za podporu, jsem ráda, že vás mám :h:

NADĚNKO S TÍMHLE ZKUŠENOSTI VŮBEC NEMÁM , ALE NAPÍŠU TI co se teďkom stalo mé kamarádce....ta se o miminko snaží 2roky doktoři ji pomáhaly s grafy měření teplot , výpočet plodných a neplodných dnů, ovulku atd atd atd. A NIC... Šla k doktorovi , s tím, že už kašle všechno kolem měření teplot, grafů a podobně prostě mu dala na jevo , že je to nedostačující pomoc. Tak jim nabídly veškeré testy jak jí tak jeho... Šly oba na testy a vše je v nejlepším pořádku přítel je zdravý a vše má na 1ku a ona taky nemá žádný problém ...tak teda PROČ???? klade s otázku za otázkou.... vydobila si laparoskopii před měsícem a našly příčinu po 2 letech!!!!!!!! Uvnitř jí našly nějaký problém....nejmenovaný,ve zkratce není přístupná v určitém místě kde putují spermie jí narostlo něco co neví doktoři co to je a to právě brání průchodu spermií...když se zeptala co s tím jestli operace ,tak doktoři řekli , že zatím operovat nebudou....zahájily jí léčbu silnými antibiotiky. Musí je brát 3x denně po dobu 6měsíců je to proto , že by to mělo zničit to co tam má a po půl roce až dobere tablety tak v únoru 2010 to můžou zkusit znova a znova můžu vám říct,že je z toho zničená,protože jí doktor nezaručil jestli jí ty antibiotikapomůžou a když se nepodaří ani potom má jít zkusit umělé oplodnění...CHCI JÍ POMOCI ALESPOŇ PODPOŘIT JÍ TAK JAKO PRÁVĚ TEBE...HOLKY NEVZDÁVEJTE SE .... TŘEBA TO FAKT PŘÍJDE NEČEKANĚ A JESTLI MOHU DOPORUČIT VYŘVI SI TU LAPAROSKOPII ta by měla určit jestli máš nějaký skrytý problém, VĚŘÍM ŽE BUDE VŠE V POŘÁDKU BUDU NA TEBE MYSLET JAKO NA TU MOU KAMARÁDKU...Kamulik :k: :k: :k:

In reply to by Kamulik

Kamulko, moc děkuju za podporu, mám taky podezření, že mě berou jako další hysterku, která prudí, protože nemá mimi hned, jak si usmyslí. Taky mám strach, že je nějaký takovýhle problém, ale nikoho to nezajímá. Doktor mi řekl, že pokud nevyjde IUI, půjdu rovnou na IVF, ale to já nechci. Tu laparku si vyřvu, nebo půjdu jinam. Tvoje kamarádka je pro mě další důkaz toho, že bych ji měla přeci jen podstoupit. A Ty zkus kamarádce navrhnout to imunologické vyšetření, to taky není k zahození. Ale na druhou stranu, ona už vlastně příčinu má, takže v pohodě. Určitě ji ode mě pozdravuj, že jí přeju ať vše dobře dopadne. :k:

In reply to by Naděnka

Naděnko bohuželjá se v těch vašich zkratkách nevyznám nikdy jsem toto neřešila teda zatím....ale neměj obavy třeba jsi opradvu úplně zdravá , ale být tebou fakt tu laparoskopii bych žádala. Kamarádka nemá net takže je na to opravdu sama...popovídám jí to později a tobě by Naďulko pomohlo spojit se s holkama co mají přesně tento problém jako ty abyste si mohli vyměňovat zkušenosti. Držím ti palečky a budu doufat , že bude u Vás vše v nejlepším pořádku. Kdyby sis chtěla ještě popovídat jsem tady Kamča. :*[]:

In reply to by Kamulik

Děkuju Kami, největší splín už mám za sebou, včera jsme si o tom popovídali s přítelem a už je dobře. Kdyby něco, určitě se ozvu a budeš moje vrba. Každopádně pozdravuj kamarádku a jakmile bude mít net, ať jde mezi nás, určitě by jí to pomohlo. Přeji hezký den. N.

to me hrozne mrzi ja uz verila ze je to tam :( vim jak se citis a drzim ti hrozne moc pesticky at je brzy miminko a ty jsi stastna :)

In reply to by VeronikaV86

Verunko, moc děkuju, víš jakou velkou naději jsem měla? Dokonce takovou, že jsem své "podezření" prozradila příteli. Nemá to rád, když si dělám naděje, ale tentokrát jsem měla takové příznaky, že to musela být přece tutovka, tak proč bych mu to neřekla, no ne? Za chvilku dorazí domů, tak si asi ještě pobrečím a jde se dál. Stejně mi nic jihého nezbude. Ještě jednou děkuju a přeju Ti hezký den. N.

hlavu vzůru.Chce to na chvilku vypnout,já vím mě se to říká,taky jsem na to pořád myslela.Počali jsme na mé obr oslavě třicetin.Ted je mi jednatřicet a mám tříměsíčního fešáka.Neboj,ono to přijde,asi ještě není jeho čas.PA a držíme palečky

In reply to by prdada

Ahojda, tohle přesně mi říká kamarádka, že pokud spolu máme mít s přítelem dítě, tak prostě jednou přijde. Já vím, jenže ona si vede za ruku tříletou princeznu a otěhotněla neplánovaně. To se to potom radí. Nemyslím to nijak zle, ale prostě ona už mimi má a nechápe, proč já na to tak spěchám. Ale každopádně moc děkuju za povzbuzení, to vždycky pomůže, když na to člověk není sám. N.

to mě mrzí, že Ti je takhle smutno. Jak tak koukám, tak se zdravím a s krásnýma grafíka jsme na tom stejně i s tím, že k nám miminko nechce. Ke mně teda jednou přišlo, ale jen na malou chvilinku a zatím pořád nic :(. Jsem s miláčkem ve 14tém měsíci snažení a zatím to naštěstí snáším lépe než Ty. Sice jsem měla teď taky malou naději, protože jsem taky trošku zašpinila (a to se mi stalo jen před //), ale bohužel mrcha dorazila a s takovou razancí, že jsem ji zatím nikdy takhle necítila. TAk jsem se zdravě naštvala a prdím na to, Jestli mám mít miminko, tak ho mít budu bez toho, abych to hrotila, takže začínám zase chodit pořádně cvičit, zajdu si na kosmetiku a budu dělat věci, které mě baví. S miláčkem budeme jezdit na víkendy, cestovat a ono možná jednou mimi přijde :).
Držím Ti pěsti, ať se Ti nálada brzo zlepší a tenhle měsíc je pro Tebe poslední snažilkovský :k: ;)

In reply to by KackaTP

Ahojda Kačko, jojo, četla jsem si to ve tvém blogu. Už dlouho zápasím s myšlenkou, že začnu znovu cvičit. Ne, že by mě to bavilo nějak extra, ale prostě mi to najednou chybí. Přestala jsem chodit na AE kvůli Mojžišovce, vlastně mi bylo zakázáno vše kromě plavání a stepperu (a Mojžišovky samozřejmě), 3 kila nahoře a ho.no z toho. Celé léto jsem nebyla na kole (zákaz) ani na toboganu (zákaz). Jsem už fakt vytočená. Kašlu na to, od zítřka zase cvičím. Alespoň přijdu na jiné myšlenky.
Jsem na jednu stranu ráda, že jsi na tom tak "dobře" jako já, alespoň mám spojence. Mrzí mě, že Ti to tenkrát nevyšlo, ta příroda si z nás dělá asi pr.el, co? Klidně si vykouzlí // a pak od toho dá ruce pryč :jawdrop:
Moc děkuju za povzbuzení, stejně je to super, že se člověk může takhle vypsat :k:

In reply to by Naděnka

ono je asi fakt nejlepší se na všechno vybodnout a nechat to přírodě. Ona stejně nejlíp ví, kdy nám má toho mimíska nadělit :). Já jsem podle všech vyšetření naprosto v pořádku a dr. mi řekla, že budu mít ještě kupu dětí. Grafíky mám ukázkové, když jsem je mojí dr. ukázala, tak se ptala, jestli jsou moje a nebo jestli jsem si je někde vytiskla, že jsou luxusní :) a vidíš, stejně miminko nikde. Takže prdím na mrchu, prdím na bt, prdím na vitamíny a začnu se věnovat sobě, budu hroznej sobec a vůbec mi to nevadí :). DOkonce mi je fajn, přestože jsem to včera dostala. Ať si mě mrcha navštěvuje, ať si to užije, však jednou na ni taky dojde, a to se pak budu smát já. A kdo se směje naposled, ten se směje nejvíc, ne??? :s: :C]]:
Já začínám chodit cvičit a ne proto, že bych přibrala, prostě chci. A taky se přihlásím do Prahy na kurz vaření steaků, jen čekám, až bude mít vypsaný kurz Pohlreich :). Vařím dobře, uvařím všechno, jen s hovězím steakem mám problém. Tak co, prostě se pojedu podívat na někoho, kdo to umí dokonale :C]]: . A objednala jsem se na masáž a budu chodit každých 14 dní. A klidně si najdu další koníček, je mi to úplně jedno. Teď jsem se soustředila na mimi a bylo to zbytečné, tak teď si to všechno vynahradím :C]]: . Budu si užívat, budu se bavit, budeme s miláčkem cestovat a jestli mimi přijde, tak ať přijde, ale bude mít šťastnou maminku, která dělá to co chce :). A klidně budu chodit i na ty trampolínky, a basta. Když se podíváš, tak jsou miminka i z anovulačních cyklů, miminka mají holčiny, kterým řekli doktoři, že přirozenou cestou to nepůjde a ono to šlo a třeba hned první měsíc (jednu velmi dobře znám), takže nějaké cvičení toho mimíska asi nerozhází, přestože mi ho paní dr. nedoporučuje. No a co, vždyť oni se taky pletou, tak já budu dělat to, co se mému tělu bude líbit, když budu mít vnitřní pocit, že to není správné, tak to dělat nebudu, ale já ten pocit nemám :C]]:
A nemusí Tě mrzet, že mi to tenkrát nevyšlo, protože asi miminko nebylo dostatečně silné :(. Ale já si počkám na to zdravé, silné, krásné miminko a vím, že se ho taky dočkám. Sice nevím, jestli budu těhulka letos, příští rok, napřesrok a nebo jindy, ale ten čas než budu těhulka si vyplním pořádně :C]]:
Tak a koukám, že jsem se pěkně rozepsala, ale všechno myslím vážně a Tobě držím pěsti, ať hodíš smutek za hlavu a brzo najdeš // :k:

In reply to by KackaTP

Kačí, máš naprostou pravdu, mluvíš mi z duše. Já teda nehodím za hlavu úplně všechno, asi budu dál měřit BT a pokoušet štěstí s IUI,ale jinak se vrhám do cvičení po hlavě. Když už nebudu těhule, tak ať jsem alespoň k světu. Není nic horšího než tlustá neplodná třicátnice :s: .
A hlavně se ozvi po tom kurzu, přijedu na ten nejlepší steak na světě. Jo, jak jde o žřádlo, je mi hned zase trochu líp :hu:

Ahoj Nadenko, na tohle se tak spatne odpovida, protoze to proste budou vsechno jen reci a stejne se s tim musis vyporadat jen ty sama. Strasne jsem ti drzela palecky (a urcite nejen ja), aby to uz tentokrat vyslo. Kocko, uvidis, ze bude zase lip a mimous proste prijde, az nad nim zlomite hul. Drz se a urcite mluvim za vsechny holky, ze jsme tady pro tebe.

In reply to by eemily

Emilly, moc děkuju, jsi hodná :k: . Nějak se s tím vypořádám, ale bude to asi trvat. Přesně tohodle jsem se bála, že mám falešnou naději a že to pak nezvládnu. No, tak jsem se posunula zase o kus dál. Ještě mě čeká třeba něco horšího, tak si musím asi projít všechna stadia a pořádně se obrnit.
Ty jsi taky špinila, viď? A Misa.patik taky. Ta má //, jak jsi na tom Ty?

In reply to by Naděnka

Ty jo, nechapu jak by mohlo jezdeni na kole branit tehu? :n: Urcite se na cviceni zase vrhni. Ja jsem taky nastvana, protoze jsem byla zvykla chodit 6-7x tydne cvicit, a fakt naplno - behani, narocnej aerobik, kickbox, spinning a co jsme se zacali snazit, tak tu druhou pulku mesice nedelam nic (a tu prvni skoro taky ne), co kdyby nahodou ze (haha) a taky akorat kynu, takze se na to zase vrhnu zostra :s: Ver, ze vsechno spatny je pro neco dobry. Treba ti i tato prodelana zkusenost pomuze k tomu se na to lip povznest a bude to!! :///: No a co ja - spinim vesele dal uz ctvrty den, teplota se mi sine dolu, takze spis zacinam spradat teorie, ze mi neroste sliznice nebo tak neco, protoze minuly cyklus jsem nemenstruovala taky, pouze spinila (ale teda mnohem vic nez ted, a byl to anovulacni cyklus, tak jsem nad tim mavla rukou a prisuzovala to tomu). Bricho boli a vsechno je takovy spravne naprd predmenstruacni, takze mam spis fakt strach, co zase se mnou bude (a asi tak 0,00001% si nechavam na nadeji, ze to treba vyslo, abych nekecala :s: )

In reply to by eemily

Kvůli kostrči. Měla jsem to tam nějaké pochroumané, rehabilitační sestra mi to dala do kupy a říkala, že otřesy na zadek nejsou to pravé (kolo a můj milovaný tobogán nepřicházejí v úvahu). Jinak do cvičení se vrhám stejně jako Ty, prostě si teď budu dělat co chci já, příroda měla prostoru dost. Přesně jak psala Kačka, budu teď prostě sobec a basta.
Jinak Tobě držím palečky, ještě není nic ztraceno, naděje (i když takhle malinká) umírá poslední.

In reply to by Naděnka

Aha, tak to je jasny. Ale presne jak rikas, myslim,ze doted jsi proto udelala maximum, tak je na case zmenit taktiku :C]]: Dekuju za prani, ale ja tady opravdu nesedim a nedoufam, proto ani nepisu zadne prispevky a jen cekam na tu mrchu, abych vedela, ze je vsechno v poradku. Tak se Nadenko mej krasne a vzhuru ke svetlejsim nesnazilkovskym zitrkum :///:

Ahoj Naděnko, přečetla jsem to do konce jedním dechem. Není mi to vůbec jedno, jak se trápíš a že ti je smutno a kdybych tak uměla vykouzlit ti na tváři úsměv a zažehnala tvůj smutek na dušičce. Posílám ti aspoň virtuální :k: a pohlazení po tvářičce :h: Nedokážu ti moc poradit, proč to nejde. A přesně jak píšeš, když se na to člověk soustředí, tak to prý díky psychice nejde a když na to člověk nemyslí, tak otěhotníš, ani nevíš jak. Ale najednou ani jedno z toho neplatí a člověk neví, kudy kam. Ještě se chci optat, krvácíš hodně? A zkoušela sis testík? Taky jsem tu kolikrát četla, že některé holky měli MS třeba první tři měsíce těhotenství. Kolikrát si prostě příroda fakt dělá, co chce }:) Jediné, co mě napadá, vyzkoušet nějakou alternativní medicínu. Třeba kineziologii atp. Drž se beruško :h:

In reply to by LillaX

Ahojda Lilli, děkuju, jsi zlatíčko. :h: Popsala jsi to přesně, nevím kudy kam. Nepomohlo zatím nic, zpočátku jsem to vůbec nehrotila, nic. Pak jsme jeli na dovolenou, nic. Pak jsme se stěhovali a zařizovali byt, nic. Prostě nic nezabralo, dovolená, stresy, nestresování, prostě nic. A teď nepomůžou ani doktoři....
Jojo, krvácím hodně. Večer jsem test zkoušela, jakmile jsem zjistila, že se MS rozjela. Ale nic. Jasně, lepší je testovat z ranní moči, ale ráno brutálně klesla teplota, takže je jasno. Na alternativní medicínu moc nevěřím, jediné, v co jsem fakt věřila, byla Mojžíšovka a ta taky nepomohla. Do ničeho jiného nejdu, zase bych se na něco upnula a to už nechci. Ale moc děkuju za radu, třeba na to nakonec stejně dojde.
Hezký den. N.

In reply to by Naděnka

No, já na alternativní medicínu nevěřím vůbec. Jen jednou jsem se nechala ukecat na tu kineziologii a spíš si stejně myslím, že to bylo o psychice, že spíš zapracujou na tvé psychice, než že by v tom byly nějaké čáry máry. Tenkrát mi to pomohlo. Možná, že bych něco podobného znovu podstoupila, kdybych cítila, že už nevím o žádné jiné cestě. A jak ti teď je, jsme tu všechny pro tebe a snad se ti trošinku ulevilo a snad je ti malinko lépe. :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky