:-(

27.08.2009

Tak jsem dnes byla opět na přeměřování tlaku a bohužel,Dopegyt mi nezabírá,naopak tlak mi ještě stoupl víc a hladina kyseliny močové v krvi je o něco vyšší.Vzali mi krev znovu a zítra jdu opět na přeměření.Doktorka mi oznámila,že pokud zítra výsledek kys.močové bude stejný nebo i vyšší,tak si půjdu lehnout na rizikovku.Je možné,že by mi porod z důvodu hrozící preklampsie vyvolali??

Ahojky, to by ti asi určitě vyvolali.... si myslím... Každopádně bude lepší, když to bude v pořádku ;) což ti samozřejmě mooooc přeju.

Ahojky trošku se divím že ti ten porod jěště nevyvolali. :? .Mě když to zjistili tak jsem musela na vyvolání už v 35.týdnu prej to tak bude lepší a ikdyž byl malej 14dní v inkubátoru tak jsem ráda že se narodil dřív než aby byly nějaký problémy.A vzhledem k tvému týdnu těhu jsem mylslela že Tě nebudou ani cpát práškama a hned Ti porod vyvolají.Možná bych zašla za jinou :*8*: a poradila se i s ní.Držím palečky at vše dobře dopadne a máš mimíska co nejdřív u sebe :°O°:

In reply to by konecna.K

Ahojky,to bych byla ráda,kdyby mi porod vyvolali,protože aby mi třeba několik dní sledovali tlak a pak se stejně na rychlo rozhodli pro císaře,tak to nechci...chci rodit pokud to půjde spontánně a ne císařem.Tak jsem na zítra zvědavá.Taky si myslim,že v tomhle případě by neměli to těhu dál prodlužovat,když mám termín teď v neděli..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka