.....

21.08.2009

ja to proste uz nechapu :? .jen co vam napisu a cekam na vase odpovedi tak se jich vzdycky nedockam.je pravda ze mi prijde tak 2-3 odpovedi a to je vsechno.jak tak koukam dal na ty prispevky tak tam vidim treba 13 komentaru atd,ale napisu ja a jako kdyby tady nikdo nebyl :n: .stava se to taky nekomu tady? :$$: nebo jsem sama?

Kliknutím vložíte smajlíky:

A mluvíte spolu o tom,že ti to strašně chybí a že na sídlišti prostě nejsi šťastná? Já ti úplně rozumím,já už mám kolikrát i divný pocit,když jdu ven z bytu,kdo tam bude,s kým pojedu ve výtahu,mi příjde,že ti lidé tady mají úplně i nepřítomný neosobní pohled,všichni mi příjdou arogantní,kolikrát ani neodpoví na pozdrav. No,já mám sice štěstí v tom,že jsme s manžou za jedno,ale horší je už to,že jsme zatížení hypotékou na byt až do důchodu a na barák nemáme kde vzít,takže taky se moc nemám. :(

In reply to by kockral

Ale to víš, že to všechno ví, nehraju si před ním na hrdinku, a dávám mu to kolikrát pěkně sežrat, když už tu musím být.
Nedávno jsme byli u našich, šli jsme na pivo, seděli tam kámoši a hned, že se máme nastěhovat a zapustit kořeny a on že ne, že by to pro něj byl trest. Prej stejnej jako pro mě.
Zatím to nechávám plynout, ale už toho začínám mít až až. papa Bára

P.S. Tak u této diskuse má luxísek tolik ohlasů, že to asi ani nečekala :C]]: . Jen je škoda, že se k nám nepřidá a nic nepíše.

In reply to by Barče

Ona se tu ani jednou neukázala,že? Možná nás jen zkoušela,kolik lidí jí napíše. A vy máte možnost stavět? Mít baráček? Nebo to myslíš jako nastěhovat se k tvým rodičům? Protože to taky není moc vítězné,i když si hodně rozumíte,tak by bylo moooc problémů.

In reply to by kockral

Nee, k našim bych nešla, i když si rozumíme. Přeci jen jsem soudná a vím, že by to nebylo soužití bez problémů. :spid: Jedině sami. Máme tam ještě jeden domeček, ale tam je babička, tak možná někdy v budoucnu tam ://: . Čert ví, jak to ale všechno dopadne.

In reply to by Barče

Aha,tak to máte super,my máme taky baráček pro prarodičích,s velkou zahradou,ale tam je problém v tom,že mám ještě švígru,no a ta,jelikož nemá kde bydlet a nemá ani peníze,tak chce po nás půlku,nebo vyplatit a na tohle právě nebudeme mít nikdy. :(

nejsi sama, má to tak spousta holek, i já, ale když mám někde více komentářů, polovina z toho počtu je mých-poděkování nebo jiných reakcí. A ty odpovídáš??

In reply to by plucka

no právě proto jsem se ptala a pokud by se někdo nudil, našel pár takovýchto stěžovatelských příspěvků, dopadá to většinou stejně :s: . A když mrkneš do jejích článků, má tam pár svých reakcí na jiné články, ale většinou jen své čl. Ale třeba ještě bude reagovat, třeba se nemůže dostat na net :one:

Vetsina lidi ale koukne na "Nove diskuse" a "Nejnavstevovanejsi diskuse" a tam reaguje. Jenze obcas je behem chvile pridano tolik prispevku, ze spousta novych se hned odsune a uz nejsou videt. Pak je najdes jen v rubrikach, ve kterych jsou zarazeny. Ja sleduji vetsinou ten tyden tehotenstvi ktery se me tyka, +/- 2 dolu a nahoru. Kontrolovat vsechna temata, jestli je v nich neco noveho se moc neda....
Takze pak muze dojit k tomu, ze se nekdo v jinem tydnu pta na neco, co bych vedela, ale pokud ho nezachytim v novych, tak ma smulu....

Myslim, ze by take pomohlo davat dotazum adekvatni nazvy. Dotazy jako "prosim pomoc" nebo "holky poradte" spis skodi cele diskusi, protoze se v nem nekdo zepta, na neco duleziteho, hodne lidi odpovi a za dva dny se nekdo zepta na to same, protoze ac hledal jak hledal, tak podobne tema nenasel. No a kdyz napise ten svuj dotaz, tak mu nikdo neodpovi, protoze si rekne: ale to jsem tu prece psal vcera... nemuze se holka podivat....

jo jo mě se to taky stává, taky mam pocit, že (asi) píšu kraviny ale já sem píšu jen občas a právě, že kraviny sem psát moc nechci ale stejně my napíše jenom pár holek - někdy jedna někdy tři a pak konec :§)

Několikrát se mi stalo.A to když jsem se ptala třeba jak se rodí maminkám s astmatem,to jako kdyby tady neměl nikdo astma,ani malé...Jsem prvorodička,tak mám z toho strach a nikdo ani muk...

In reply to by Janullinka

A proč bys nemohla? Já jsem kojila po císaři plně 5 měsíců,ale malý měl potom takový menší problémek se zvracením,vše ho natahovalo,tak se sám odstavil,ale kojila bych ho klidně i rok,vše se nastartovalo,tak jak má!!

In reply to by kockral

No,to já jsem na to naše miminko nadrbaná ani nevíš jak! :D Já si s ní i povídám když mám čas a někdy mi přijde když sebou zamele jako by mi odpovídala!Je to divný ,ale já jsem byla unešená i z toho ,že jsem viděla její kačku na UZ:)A na ikonce máš moc hezky vysmáté děti!

In reply to by Janullinka

Díky,no,to já byla taky strašně natěšená na oba kluky a jak říkáš,tak jsem si taky s nima povídala,dokonce jsem jim i zpívala a kolikrát jsem tak ulítla,že jsem zpívala i při cestě do práce,nebo se mi jednou stalo i to,že šel chlap a pouštěl mě do tramvaje a já mu místo děkuji,odpověděla děkujeme!!! :s:

In reply to by kockral

:s: :s: :s: se za váma vtírnu.
Pracovala jsem na poště za přepážkou a s lidmi jsem se vždycky loučila větou "Děkujeme a nashledanou".
Pak jsem začala chodit do poradny pro těhu a několikrát se mi stalo,že když jsem odcházela od dr přes čekárnu, jsem se loučila slovy Děkujeme a nashledanou. Ty ženský se na mě většinou dívaly jak na pitomce...

In reply to by Barče

:s: :C]]: Tak to je taky dobrý!No je to trošku z jiného soudku,ale já dělala v důchoďáku akdyž jsme lidi ukládali,tak jsem omylem řekla odpočívejte v pokoji... :j) Ještě,že to byli ve většině lidi kteří už toho mnoho nevnímali...

In reply to by Janullinka

:one: :s: :s: :s:

Kamarádka pracovala v cukrárně a vždycky, když si přišel nějakej důchodce pro zákusky a nevěděl, co si vybrat, tak jim říkávala : "Pro vás tady máme rakvičku, nebo věneček :) " (málokterý důchodce to pochopil)

In reply to by Barče

Tak to je teda dobrá!A pracovala??To už si na ni někdo postežoval?Já jen ,že je to psané v minulém čase... :) Teda to já bych se asi bála,to takle říct na plnou pusu :00:

In reply to by Janullinka

jj, teď je v nějakým malým obchůdku. Já se taky bála, ale občas mi to vyletělo z huby :C]]:
Dělala jsem na poště, den blbec, všichni otravovali a nadávali a ke konci dne přišel nějakej MUDr, zaplatit složenku. A začal na mě, že 22,- je moc a za co, že to platí??? Tak jsem mu na to řekla, že u něj taky platím 30,- a nevím za co... Zasmál se a odešel. Jiní by si šli stěžovat.

In reply to by kockral

Áno, 5 let v potravinách - děs běs - podle mě by měli jít všichni lidi po škole povinně alespoň na 3 měsíce dělat do potravin!!!! A potom 2,5 roku na poště, za přepážkou. Taky žádná sláva, co se týče kontaktu s lidma.
Jsem ráda, že jsem teď doma, úplně nejradši se zašiju k našim na domeček, na zahrádku do klidu, všude pohodový lidi.... Tady ve městě asi brzo zblázním. Každej furt někam spěchá.....

In reply to by Barče

Jééé a to ti zase závidím,co já bych dala za takovou čistou práci s lidma. Já jsem pracovala skoro dva roky v kosmetické firmě,kde jsem i prodávala a denně jsem měla asi 30 telefonů,z toho 10 z ciziny a to jsem dojela domů a jen jsem mlčela.Klid a ticho bylo to pravé ořechové,ale potom jsem dělala v jedné fabrice,sice administrativní práce,ale i tak docela hnus a i přesto mě to táhne šíleně zpátky,já mám kolikrát problém normálně kecat,když jsem denodenně s těma klukama,manža příjde z práce a nechce se mu mluvit a já bych taaaaak pokecala a nemám pomalu s kým.

In reply to by kockral

:s: Nevím, co myslíš tou čistou prací??? :s:
Jestli myslíš práci s penězma, tak to taky není nijak extra čistá práce, plus ještě to, že jsem byla i na balíkách do 30 kg (který samozřejmě ženský nesmí tahat, ale to je těm lidem tak nějak putna).
Taky jsem ráda, když manža přijde z práce a někam vypadneme. Jenže si ani kolikrát nemáme co říct. On to ze sebe vysype dvěma větama a já taky....Navíc se mi tu nelíbí, takže jsem dost často mrzutá...

In reply to by Barče

Aha,tak to jsem netušila,teda. Každá práce má asi svoje. Ve firmě jsem taky dělala vlastně i skladnici a smykala po schodech asi 200 beden po 15 kilech během dopoledne a to jsem byla ještě minimálně placená. :00: Já taky nejsem šťastná tady,kde zrovna bydlíme,nelíbí se mi tu nic,jen to,že je ten byt náš,i když zatížen hypotékou. Ale chtěla bych baráček na okraji města,mít zahradu,kde každé ráno vypustím děcka,taky věřím tomu,že by byl ten život úplně jiný,kolikrát to na člověka tak padne,že?Třeba my bydlíme ve 13.patře 18-ti patrového baráku a když nám zrovna nejedou výtahy,tak co ti budu povídat,to jsem potom nabroušená na každého a na všechno každičký den. :(

In reply to by kockral

Tak to se ti nedivím, my bydlíme naštěstí v přízemí a ve dvoře. Takže je tu trochu klid. Byt je přítele, ale já do 25 bydlela na vesnici v domečku, tak mi to teď strašně chybí. Když jsem chodila do práce, tak mi to tak ani nepřišlo, ale teď, když jsem doma. No děs. Nenávidím to tu.

In reply to by Barče

To chápu,já taky vyrůstala na vesnici,sice jen tak z půli,ale jo a sídliště taky nenávidím,spousta lidí a přitom se nikdo s nikým nezná,to mi nejvíce vadí,taky to,že když chci jít s dětma ven,tak musím překonat nejezdící výtahy,potom venku dávat pozor,kde je nasmolené od psů,kde jsou stříkačky apod. :(

In reply to by kockral

Přesně, vadí mi tu moc ta anonymita. Jsem šťastná, když přijedu k našim a můžu jen přes plot prohodit pár slůvek se sousedem, pokecat s pošťačkou,....
V klídečku můžu malou nechat v kočárku na zahradě a jít něco dělat, malá je tam i klidnější, jakoby spokojenější.
Tady pořád všichni spěchají a přitom není kam.

In reply to by Barče

Jojo,přesně,je to maras a nejhorší je,že ti všichni lidé,jak se chovají,tak strhnou s sebou i nás,co takhle žít vlastně nechceme. A budete stavět baráček? My možná jo,ale nemáme zatím penízky a hypotéku nám nikdo nedá,protože už jednu máme na byt. Ale tak ráda bych do baráčku šla a představovala bych si i nějakou takovou sousedku,jako jsi ty,semtam prohodit něco přes plot. ;)

In reply to by kockral

Já mám chlapa měšťáka, do domečku by snad ještě šel, ale na venkov ani náhodou (přitom, když k našim přijede, tak je jak urvanej z toho, že ho každej zná, že si jde na pivo a vždycky má s kým pokecat, atd....). Nevím, já ho asi neovlivním, snad se to podaří Soničce ')

In reply to by Barče

Tak já mám to štěstí,že do baráčku chceme oba dva,možná i víc můj manža,ten je doslova už naštvaný na vše,co je na sídlišti,na výškáč,na vše. To je právě super,takhle si ten život tam taky představuju,člověk si tam nepřipadá tolik sám. Vůbec si třeba nedovedu představit,že bych sešla patro a šla za sousedkou,jestli si nedáme spolu kafčo,asi by na mně koukala jak na blba.

In reply to by kockral

Já to štěstí nemám :r: . Moooc mi chybí ty lidičky tam. My jsme třeba dělali něco před barákem a sousedka od naproti taky, pak jsme zasedly na schodek a jedna uvařila kafe, příště zase druhá.....kdo šel okolo, přisedl k nám. Prostě pohoda.
Tady ani nevím, kdo tu bydlí, kolikrát potkám na chodbě lidi, který jsem nikdy neviděla - nedávno mě paní nechtěla pustit do baráku, prý tu nebydlím - jsem tu skoro 5 let :n: .
Ach jo. Ale toto léto jsme hodně u našich, až se divím, tak snad se to nějak rozhodne, než půjdu znova do práce. papa

In reply to by kockral

Jo,to já jí taky zpívám,ale jen když jsem sama,aby mě radši nikdo neslyšel...Nejlíp na ni zabírá Halí belí a při šla nanaynka do zelí,divočí...Ale to je asi náhoda...A nebo už chce říct už dost kdo to má poslouchat Smích .Jo,tak to jsem se docela pobavila jak jsi tomu chlapovi odpověděla v množném čísle :) .

In reply to by Janullinka

Tak já si při chůzi do práce prozpěvovala: " Běží liška k Táboru,nese pytel zázvoru,ježek za ní pospíchá,že jí pytel rozpíchá!! ",potom při uspávání kluka frčela Česká hymna a automaticky jsem připojovala i Slovenskou,takže taky docela sranda! :C]]: Chudáci lidé,co kolem mně chodili,ale já byla tak neskutečně šťastná,že mi to vůbec nevadilo. :? Ovšem,nemysli si,že jsem divná,to ne,taky bych se nad tímto pozastavila. :C]]:

In reply to by kockral

:s: Tak to je sranda!!!ne já to chápu,já si taky říkám jak to mluvím já někdy ja na ni mluvím,tak pak začnu mluvit na mažela aten na mě kouká jak to mluvím,že mluvím jak blbeček,ale hrozně se u toho směje :s: Divná určitě nejsi,aspoň já si to nemyslím,je to těma hormonama a nebo spíš tím jak jsme strašně natěšené na děti :c:

In reply to by Janullinka

Jojo,těhotenství je krásné období!! Mladšímu bude už 7 měsíců a já čím dál víc přemýšlím,jestli do toho nepůjdu znovu!!Chtěla bych to stihnout do třicítky,to by byla krása,tři děti do třiceti,no ne? :///:

In reply to by Janullinka

Že bych to napsala vyčerpávající??? :s: No spíše nudné :s: :$$:

Janullinko: ahojky kámoška má silnej astmat a to jí gynDr. doporučil rodit císařem, že by to taky nemusela udýchat. No a pak měla nějaké komplikace (se srdcem) tak jí řekl, že půjde na 100% císařem. podle výpočtů by měla rodit někdy teď - během měsíce max. 2!!! :a:

In reply to by Anetik

A tak to jsi mě docela uklidnila...A potěšila.Netoužím mít jizvu na břichu jak já nevím už ve 22... I když teda myslím,že tak rok budu mít břicho jako vanu,ale pak by to nemuselo být,ale když by záleželo na životě,tak mi to bude jedno,hlavně,když vše dopadne dobře!Jo,někdy mě přepadne i období kdy nemám noc bez toho aniž bych si vzala inhalátor abych se mohla nadechnout,tak doufám,že to nebude zrovna v tu dobu...Ahojky Janča!

mě se to stává pořád :-D a většinou když odpovím já tak už tam pak na to nikdo nereaguje :-D Už jsem si zvykla :C]]:

vždyť tu máš tolik komentářů co se ti nelíbí :-D , když budu vědět něco tak Ti určitě odpovím :-)

Urcite nejsi jedina ktere se to stava, ale jak uz holky psaly....zalezi na dotazu - jestli se tu neco podobneho neresilo pred tydnem ci 2 dni a hlavne na casu kdy to sem vlozis. Ja kdyz jsem v praci, tak jsem koukam porad a vidim, ze kolem obeda je to tady uuuplne mrtve, odpoledne taky byva slabe, ale rana cca do 10-ti hodin a pak vecery jsou hodne rusne. Takze zkus priste vybrat lepsi cas a hlavne odepisovat na prispevky...urcite me nebude bavit odpovidat nekomu kdo mi neda vedet, ze to vubec cetl ;)

Jéé,tak to máš ještě hodně komentářů,já jsem hodněkrát neměla ani jeden a to hlavně u foteček,tak mě to zamrzrlo :r: a mazala jsem :a:

Ahoj kočko,
já to mám úplně stejně.
Když jsem sem víc jak před rokem přišla, tak mě tehdá holky přijali úplně v pohodě. Chovali se ke mně mooc hezky :h: ,ale většina z nich už tu dnes není.
A já mám pocit, že ted tu o mou přítomnost nikdo nestojí :n: .
Já vím, mají pravdu - nejsem těhulka,ani maminka, ale zamilovala jsem si to tu. Nehodlám odejít :w: .
Musím říct, že mě to opravdu mrzí :r: . Většinou totiž na můj příspěvek neodpoví nikdo. A co mě dostalo tedka, chtěla jsem udělat sraz Pražaček,protože bych ty holky ráda poznala, ale napsaly mi "jen" čtyři holky, dvě se omlouvaly, že nemůžou z rodinných důvodů a dvě by zájem měly, tak to jsem sama ráda./Tímto jim všem mooc děkuju, udělali mi velikou radost. :k: / Ale at mi nikdo netvrdí,že tu jsou jenom dva páry Pražaček!! Navíc tyhle kočky by na srazík i dojely. Nikdo se tu už nenamáhá :( . Moc mě to mrzí. Už radši ani nic moc nepíšu a jen si to tu pročítám, sem tam reaguju, ale nějaká vlastní aktivita je v mém případě zbytečná. Mám tu pár holek, které mám opravdu ráda, třeba Raduška, Gianna,Danzy,sharane,Peterson,Lucásek,katzchen,sany13,Guffanecek,Leian,simpina,S.Zuza,Lubka.. ale zase- většina už tu není.
Jsem pak vděčná za každý příspěvek či komentář.
Vždycky mě hodně zabolí, když pole komentářů a reakcí pod mým příspěvkem zůstane prázdné. Mám totiž pocit, že jakmile si tu holky přečtou kdo to napsal - boule12, tak automaticky nereagujou :#o: . Přitom si nejsem vědomá jediného příspěvku, za který bych se musela nebo měla stydět. Tak fakt nevím, čim to je. :jawdrop: :a:

Ahojky a nenapadlo tě třeba,že je to tím,že nereaguješ na komentáře? Nemyslím to ve zlém,ale mrkla jsem na dvě tvé diskuze a ani v jedné jsi neměla tvou reakci. Pokud já zakládám nějakou diskuzi,tak se snažím každému odpovědět,reagovat, a proto je tam větší počet komentářů. ;)

In reply to by kockral

presne tak!!!!!!kdykoliv neco vlozim a zeptam se na neco,tak vzdycky jeste na odpovedi reaguji a vim ze se neceho dockam,jde o ten pristup......vzdycky jsem se tech odpovedi pak dockala.....kockral ma pravdu.....

In reply to by Tehulka4

já tedy když někomu na něco reaguji, nečekám, že by mi měl odpovědět...Taky vždy není co odpovídat kromě "děkuji". Je to snad hlavně o tom si poradit,když víme, a ne zrovna o "dopisování"...Kdo má taky tolik času trávit delší dobu u PC, když má doma prcka....
Samozřejmě když někdo ten čas má, chápu, že čeká víc, to je v pořádku. Já bych tu taky ráda často byla mnohem dýl:o)), ale nejde to .. Tak asi tak. Pa pa.

In reply to by Bambulina

No jo,ale jde o to,že když někdo založí diskuzi,tak by mohl alespoň to děkuji napsat,třeba všem dohromady. Tady se jistá osoba ještě ani jednou nevyjádřila. :?

In reply to by kockral

Taky mě to napadlo. Když já někomu poradím, tak někdy čekám, že se mi ještě třeba ozve s nějakým dotazem. Jako nevadí mi to, že mi už neodpoví, to nééé. A kvůli tomu neodpovídám na dotazy, aby na mě někdo dál reagoval, ale rozvine se debata, která může mít větší přínos pro obě strany. Přiznám se, že ani já nereaguju na všechny odpovědi.

In reply to by plucka

To já taky kolikrát zapomenu,nebo otevřu některou diskuzi,v tom mi začne jeden z kluků zlobit a už se mi ty nové články tam neobjeví a hledat je by stálo spoooustu času. Každopádně si myslím,že by bylo dobré zavést v diskuzích alespoň to,že kdo tu diskuzi začne,tak by měl taky ještě napsat,jak to nakonec dopadlo,to pro jiné mamky,které budou mít třeba stejný problém a potom se musí udělat nová diskuze atd.,protože se vlastně dočtou jen polovinu,ale ten konec už ne,jak to dopadlo.

In reply to by kockral

Já mám spíš pocit, že je to o tom, jak koho kdo "zná". Poctivě odpovídám, ale stejně mám málo komentářů. A taky asi opravdu tím, že se všechny ptáme pořád na to samé (ale co taky dělat, když jsou to pro nás nové situace, že?)

In reply to by Alfa

jo jo,ja radeji rikam uz to...clovek aby radeji tu mlcel ;-) a nepipl..aby nahodou neco...ale ono je to vzdy o clanku a vetsinou je to nekdy takova blbost,ze odepsat na to je......nekdy je to i o zasmani :-) ale fakt mlcim a necham si sve mineni tise v hlave a tady se radeji pretvaruji hi hi :_)

In reply to by Juulca

To je právě to,že by bylo možná lepší,kdyby tu bylo např. 200 diskuzí a do nich bychom se třeba vraceli,ale tady je ten systém jiný. Takže kolikrát někdo založí diskuzi po týdnu,co se přesně to samé už probíralo a potom se diví,že tam třeba nikdo neodpoví. Taky jsem hodněkrát tohle udělala a v jedné diskuzi mi nikdo nenapsal. :?

In reply to by Juulca

tak za mě musím říct, že kolikrát ani nevím s kým si píšu.....a někdo mi zas s něčím utkví v hlavě, že se musím kouknout, co vyplodil...a někoho si zase ráda přečtu...já spíš odpovídám pokud je pro mě otázka zajímavá...nebo to vím...ale některé témata mě unavují...nebo taky nemám čas odpovídat...

je to celkem běžný, ale myslím, že to je spíš, že jsou tu témata (jako třeba pupínky u miminek, málo mlíka, průjmy, zoubky atd.), na který se ptaj holky fakt denně a asi na to už moc holek nebaví odpovídat, resp. mě určitě ne. já to dělám tak, než se zeptám, že to dám do vyhledávače a zkouknu starší články, kde se to probíralo a tím vidím i to, jak často se na daný věci holky ptaj.

In reply to by Alfa

no právě, je to pořád dokola a já jsem teda člověk, který nejdřív hledá a pak se teprve ptá (a to i v jiných věcech než mimčo) a když už nemůžu najít, tak napíšu, i když se mi už i stalo, že jsem se zeptat, nikdo nereagoval a pak jsem náhodou našla, že se někdo ptal na to stejné, ale nazval to jinak, tak proto jsem to nemohla najít. a pak teda neodpovídám těm holčinám, které se ptají fakt na ptákoviny (dle mého názoru). ještěže to není povinný odpovídat:-D

In reply to by Terinka84

tak to si teda vystihla s tím koncem...souhlas...někdy si říkám ten dotaz myslí vážně...já čerpám právě všude možně...a když mi stejně někdo napíše, tak si to ještě různě ověřuju...protože mám ráda přesné informace...zvlášt když se to týká dítěte...kolikrát tu ale fakt odpovídají holky, které absolutně odpovídají blbosti...fakt nevím kam na to chodí...přitom internet je toho plný...

tudle mi taky nikdo nepísnul....ono taky záleží kdy ten příspěvek píšeš...přes poledne jsou tu většinou těhulky..to poznáš podle témat...a když potřebuješ něco, co je pro maminky, tak většinou ráno a večer...

Mně taky moc holek nepíše,nebuď smutná,já když mám čas brouzdat,tak tomu kdo nikdo nepíše,tak píšu komentáře...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka