:(

03.02.2008

Ahojky holčiny.. včerejší den jsme s manželem neměli zrovna sluníčkovej.. a večer!! To byl zase mazec :( :r: zase jsem ho probulela.. i když jsem se šla do sprchy uklidnit a pomohlo to.. tak ne na moc dlouuuho ://:
Každopádně.. dneska už se nenechám rozházet a nebudu nic řešit :w:
Budu si hledět svýho žehlení a uklízení a uvidíme.. :k: jaký dneska bude den! :w:
Tak mi držte palce :w: :one: :w:
Mějte se všechny krááásně :w: :one:

Asi byliy včera erupce na slunci. My se s přítelem taky chytli. A dost. On práskl dveřma a odešel na pivo a já odešla do svýho bytu. Pak mi jen napsal, že mě miloval, ale že se k sobě asi nehodíme. Prořvala jsem noc a nevím na čem jsem. Ach jo, je to potíž s chlapama.

ahoj jadýrko, kašli na chlapy... já tohle znám :-( nemá cenu se nervovat, povznes se nad to a udělej si hezký den :k: . venku je kráááásně :one: ! asi vyrazím na procházku, co ty?

In reply to by zabka

Ahojky.. tak teda dneska ještě nějaká kroupa padla.. ale teď jsme se vrátili z cukrárny.. byli jsme na poháru, a vypadá to.. že už bude zase dobře.. prostě chlapy vidí stejnou situaci úúúúplně jinak než my! A to je zásadní problém!!!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To se snažím.. ale co je moc, to je moc.. a tak jak se to ve mě vždycky nakumuluje.. vybuchnu jak sopka! A pak to trvá dva tři dny.. než se z toho dostanu.. v tom lepším případě!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No právě.. teď na konci už se dokážu ovládat víc.. pomáhá mi hoodně teplá sprcha.. pod kterou stojím, dokud se neuklidním.. jinak jsem skoro celý těhu probulela a až ten konec si teď užívám.. no.. až na tenhle víkend :(

nic si s toho nedelej, ja mam neco podobneho doma, ten od zacatku nechce mimi a stale ho to drzi a dava mi to najevo :-(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jsme rozvedeni a asi se toho boji, uz mame spolu 5ti letou dcerku, prej mu staci....

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no snad jo, ja v to doufam, ma jeste cas, ale vis jak bojim se toho ze to mimi nebude mit rad jako nikolku-nase dcerka....bojim se toho a vim jak se zachovam kdyz to tak dopadne, budu domu malinkemu davat vic lasky, pac mu bude chybet otecka laska

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka