...

24.06.2009

Ahojky holky. Tak mam za sebou posledni poradnu u sve DR. a od 8.7. začínám chodit do porodnice na poradnu.. uz se nemuzu dockat.. tim ze budu chodit tam, tak mi prijde, ze se to zacne blizit uplne nejvic... jinak jsem si objehavala tu materskou jak jsem tady psala vcera.. no docela zahul.. sla jsem na pracak od tam tud me poslali do skoly, skola me poslala do hlavni budovy , kde je hlavni ucetni. no proste jsem stravila pul dne jen obejhavanim.. opravdu me stve jak jsou tady urednice uvedomele co je platny zakon a co uz je zase stary zakon.. Nikdo nevedel co a jak tak jsem zevedava jak to do padne... do 30 dnu byhc mela dostat prvni materskou, ale to uz mozna budu rodit takze ani nevim jak to teda vsechno bude... doufam ze nebudou nejaky problemy. jinak to s pritelem neutahnem z jeho platu...fakt desny... tak se mejte krasne a hezky destivy den...( jdete odpocivat.. to je pocasi presne na to)

Já jsem si taky tu mateřskou pěkně vyběhala. V práci potřebovali snad milion podpisů, tak ja létala jako drak po celém závodě a byl to mazec :jawdrop: Nastoupila jsem na ni 13.6., takže jsem zvědavá jak mi to všechno vypočítají a jestli to bude v poho. Protože od dubna, jak jsem nastoupila na neschopenku, jsem ještě nedostala ani korunu a je to blbý :00: Jsem z toho dost nervózni a :sick: Na učtárně mně řekli, že na to mají 30 dní, takže s přítelem čekáme, protože je to s penězma mizerný :\/:
Tak se měj a užívej "pěknýho" dne.Papa :ww:

In reply to by gawo

ja jsem mela nastoupit taky 13.6. ale az ted mi rekli ze bych na to mela mit narok a ze se zbytecne pripravuju o penize... tak jsem to zacala vybehavat az ted.. doufam ze mi to zpetne vyplati... jelikoz jsem byla studentka tak nikdo nevedel jak to ma byt... uz jsem z toho na mrtvici....snad to bude chodit normalne.. jinak fakt nevim co budem s pritelem delat... sileny... ted jsem kupovala pleny a to je fakt palka... hold se budem muset uskromnovat.... taky preju krasnej den Káťa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka