:-)))))))))))))))

27.01.2008

Tak přeji krásný večer všem přítomným:-)Před chvíly jsme se s manželem vratily z předporodního tříhodinového kurzu pro páry a můžu vám říct doporučuji absolvovat alespon tohle.Dost nás to obohatilo a mě jak mě,ale hl.manžela.Jinak my maminky jsme si tam užívaly a chlapy makaly tím myslím nádherně terapické hlazení bříška různáma metodama později se provádí na mimískovy pokud trpí na větříky a taky mašáže krku,trapézů a v křížové oblasti no paraděnka.Naučila jsem se i dýchyt takže mi to bohatě stačí.Vím,že kdysise taky děti rodily a nebylo nic takového,ale dneska si ten jakoby komfort můžeme dopřát tak proč ne.a myslím že je ten kurzík kam chodím dobrý v tom,že to není v nemocnici,ale v jedné škole a vede ho rehabilitační sestra s certifikátem laktační poradkyně a duly a je strašně příjemná a je tam opravdu taková přárelská atmossféra a programy kurzu si určujou maminky samy takže jsem ráda,že jsem je absolvovala.A jinak propásla jsem odpoledne něco?

ahoj miky, tak já se na takovýhle kurz chystám zítra - akorát, že bez manžela, dělají to od 13. hod. a to je ještě v práci. ale on k porodu stejně nepůjde, tak to nevadí. taky jsem si právě říkala, že se tam dozvím zajimavý věci. tak se těšíííííím. :h: :one:

In reply to by zabka

Aha tak to jo tak když nejde k porodu tak to fakt neva tam šlo taky o to jak té ženě pomoct u porodu.No právě u nás jsme si ten čas a den samy navrhovaly takže nám to vyšlo jinak bych asi taky měla smůlu.Tak si to pěkně užij a myslím,že taky snad budeš spokojená. :e):

In reply to by miky

tady u nás je to právě daný od 13. hod. kámoška tam byla a říkala, že je to dobrý - prohlídka porodního sálu, pokojů, popis porodních dob.... no těšim se. člověk to má všechno sice vyčtený, ale až to všechno uvidím, tak to bude o něčem jiným. :one:

In reply to by zabka

no tak normálně tak jako fnukaně dýchala a pak,že to nejde jinak nič prve mě polilo horko máz,ale jinak v pohodě.Ale dneska jsem měly i projekci porodu takže taky v pohodě.Mě to zatím nějak neva vím,že vytrpím,ale je to asi tím,že se strašně moc na mimiska těším a že tam bude semnou manžel.

In reply to by zabka

Tak jasně taky jak to vidím nejsem uplně otrlá že?ale jinak se sama sobě divím,že ještě nejančím,ale jsem za to ráda stres a strach dělají z porodu jen peklo takže fuj stres a fuj strach pryč s něma :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky