???????????????

26.01.2008

Holkiiiiii vidíte jí tam???nebo ji tam vidím jenom já????

Já měla test od GS byl za 50,- a byly tam dva. Ta druhá čárka byla stejně výrazná jako ta první.....jeden sem si dělala odpoledne a druhý na popud manžela hned ráno a oba stejné. Tak slabou čárku jsem měla u testu který byl opravdu negativní (taky GS) . Ale moc ti to přeju!!!!!!!!

Maarket nechci te zklamat, ale jsem si na 99% jista, ze je to tim testem BEST 2. Tenhle test jsem si delala nekolikrat a mela jsem ji tam taky takovou, i silnejsi a tehu nejsem. Vubec se tomu neda verit, ukaze se tam fakt dycky. Kup si jiny. Drzim palce! H

Ahoj tak takovouhle jsem měla taky, ale bohužel to byl vždy planý poplach testů BEST 2 :( ale rozhodně držím palce, aťt ho máš pozitivní :)

AHoj,já ji tam vidím,taky jsem ji měla skoro neviditelnou a nějak po 3 dnech už byla docela zřetelná.Tak ti držím pěstičky,vím jak si mimi přiješ,to si přejem každá hold:)

Já taky nic nevidím :( . Ale jak radí holky, kup si ten jinej test- ne papírkovej. Myslím, že je to GS a pak COMBO II . Ale jinak ti to samo přeju. A držím pěsti, aby ti na jiným vylezlo pořádně :cc): .

Já neříkám, že tam není, já říkám, že jí nevidim. Ale myslim si, že je stejně brzo, když jsi měla PM 31.12. ... Já měla taky na testech jen slabou čárku, ale vidět byla. Raději ještě počkej, ať nejsi zklamaná.

Maarketko, já jí tam taky nevidím, ale je možné, že to PC zkresluje, každopádně budu držet pěsti. Co se týče té "bílé čárky", tak to je podle mě jen odraz, protože v těch místech je takový zdvojený jakoby proužek, alespoň u mého testu to tak bylo, chtěla jsem se radovat, ale pak jsem zjistila, že se to tam zvedlo díky tomu, že se tam dostala moč, a proto to vypadalo jako náznak čárky.

mě dražší test (cca za 170 kč) vyšel negativní :) pak jsem si druhý den ještě koupila, tak ze srandy, ještě balení 2 testů za 35kč a tam už byly 2 čárky;)

Marketko, myslim ze slabounka tam je. A vis co ja jsem to mela uplne stejne, a pak jsem si delala jeste tyden testiky asi obden a ted jsem uz v 5. mesici:-) MOOOOOOC ti drzime i s fazolkou palecky aby to byla pravda. Myslime na tebe :e):

In reply to by Marselka

děkuji uvidime..ještě si to tak neberu, musím počkat až půjde videt a ne že ji vidím jen já a par holek..až jí uvidí všechny tak budu ráda :a: ja ji vidím pottože to mám před sebou a takhle na pc je to malo viditelne

Slabounký nádech čárky tam je holky, já tu fotku viděla normálně v PC, kde je větší a vážně tam je nádech. Je pravda, že tady je to vidět hůř, páč to nejde zvětšit... Hlavně ať ten test neklame a bude to domaaaa!!!

já tam toho taky moc nevidím, ale slabounkou tam vidím před tou čárkou viditelnou a za ní vidím průhlednou, to je teda divný test :n: :( sama se v něm nevyznám :(

Za těma tečkama, máš pravdu.. ale je to vážně hooodně slabý.. Držím palce ať je z ní do zítra pořádná čára :-)..

Koukam na to,ale nevidim ji tam.....ale udelej si jeste testik treba zitra a kup si lepsi ne tenhle papirovy.A drzim moc palecky ;)

Kup si lepsi test.Tyhle papirkovy jsou na prd.Kup si test od GS.Ten se me osvedcil i kdyz byl drazsi.Tyhle papirky me ukazali ze nejsem a ten druhej ze jsem.A uz mam tri tydny mimi.

Já tam nic nevidím. Měla jsem stejný test a kdyby tam byl náznak, tak by to šlo určo vidět. Počkej ještě chvíli, třeba je moc brzy. Držím palce

Já vidím tu druhou bílo,je to možný?Já jsem teda tu druhou měla uplně slabou,jen takovej stín,ale ne takhle bílý,to si udělej ještě jeden test:-) :c:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

hi hi hi raději 2!!!!!!!ta druhá je uplně slaba ale ja ji vidíííím

ja ji vidim měla jsem to same jak jsem se snažila otěhotnět 3testy my tak vyšly a podle krve nic :-( tak uvidiš držim pěsti

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka