...

05.05.2009

Ahojky jak se tu máte?
Dneska dopoledne jsem si udělala testík a je tam jedna / :§)
Ve čtvrtek jdu k pani doktorce aby se na me podivala. Tak to vypadá že do jiného stavu nikdy nepřijdu. A já si to tak moc přeji. Ted jsem na to moc nemyslela, ale ted jsem v tom zase zpátky. Je mi to tak strašně moc líto, že to pořád nejde.
Tak uvidím co mi řekne paní doktorka ve čtvrtek. :\/:

Beruško,vím jak ti je :j) Dočkáme se obě už za chvilečku vydrž :) Už jste byly na nějaký vyšetření?Vím,že čekám moc dlouho 4 roky vid,jestli se nepletu?Chce to obrovskou trpělivost,já jí musím mít taky čekáme 2 roky,už jsme byli v Caru a už se to řeší konečně a co ty? :?

Ahojky, nezoufej,určitě se to brzy povede. Já si to taky asi moc přeji a stále nic, ale jak se říká, naděje umírá poslední a uvidíš, do léta jsme těhu ;) ;) . Držím pěsti u doktorky, ať jsou jen samé dobré zprávy.

In reply to by Beru

Já jsem až minulý měsíc změnila doktorku protože ten mů DR. s tím nechtěl nic dělat a prej mám čas na druhé mimi. Blázen jeden Malá už jde do první třídy!! Už tak to bude strašný věkový rozdíl.

Renčo, doufám, že ti dr. řekne dobré zprávy a třeba navrhne nějakou léčbu. A kdy jsi měla dostat ms??

In reply to by Andisek

no poslední ms jsem měla 3.4. Jo to taky doufám. Už by nám to mohlo vyjí. Minulý měsíc jsem měla jít na folykuly ale zvrtla jsem si kotnik tak jsem tam nebyla. pak jsem měla jít na progesteron ale to měla doktorka akorát dovolenou. No a pak jsem měla jít na krev jenže to byla sobota. takže z celého měsíce bylo houby. No nemám já ale smůlu?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky