:(

23.01.2008

Tak jsem dneska byla ve 31.tt v poradně a teda nic moc dobrýho :( Mám CS zas horší. Už 4. Chtěl mě poslat do nemocnice chvíli si poležet. Moc se mu to nelíbilo. Tak jsem mu slíbila, že budu hodná a budu hódně odpočívat. Nechal mě teda doma, ale mám přijít hned v pondělí. Vypadal ustaraně :O . Jinak mi dělal velkej UTZ. Ani jsem si to poté, co mi řek moc neužila.Navíc se mi tam dělala strašně mdlo, jak jsem ležela na zádech. Byl tam se mnou manžel. Doktor nám potvrdil chlapečka. Byl krásně vidět kulky :s: Už má 1540 g a vypadá o týden dřívě počatý než říká PM. Ale ještě tam musí vydržet :w: :w: Jinak jsem zhubla o 300 g, čemuž už vůbec nerozumím, teď když jsem jen doma a nic nedělám :?

In reply to by PETRUSE333

:( :( :( Když já tak nerada nic nedělám :w: Já to vlastně ani pořádně neumím. Ale už jsem dneska hoďku ležela před oběděm a po obědě jsem si dokonce na hoďku a půl zdřímla. Teď sedím u počítače. Trochu mě bolí mezi nohama, to jak mě tam dneska prohmatával :w:

In reply to by Evicka86

To je součet bodů, který dostáváš za stav čípku (směr, zkrácení, tuhost), dilataci hrdla a naléhání plodu na porodní cesty. Mělo by být do určitý doby 0. Pak se zvyšuje, ale nesmí se zvyšovat moc. To ti pak hrozí předčasnej porod :(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já vím. Ale mě přijde, že se opatruju dost. Ten pohyb si vyloženě dávkuju :w: :w: :w:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No to on neříkal, že se nemám hýbat vůbec. Říkal posedávat, polehávat a na procházku jen chviličku a taky mi zakázal to těhu cvičení. No já mám strach pomalu si udělat jídlo :w:

moje mimi mělo v 31tydnu 1500gr a přibrala jsem zatím 13kilo 31 jdu na kontrolu a to už pujdu na ozvyčky se těším

In reply to by Monicka

Jo, tak to je ten kardiotokograf (KTG). Tak to se těším, to už taky brzy půjdu. Tady nějaká holčina psala, že při prvním těhu přibrala 17 a ve druhým 7. To je taky pěknej rozdíl. Je to pokaždý a u každý individuální :s:

In reply to by Zuzu

jak ktery doktor to kdy děla kamoška byla na ozvyčky až v 38tt a taky jsem rada že moje doktorka je jedina v krnově co děla každou kontrolu ultrazvuk tak mimi aspon každou kontrolu vidim a vim kolik važí bobeček muj

Zuzi to je v pohodě já poslední měsíc s druhým taky shodila kilo nevím čím to je ale dr mi na to nic neřekl taď zatím přibírám ale jsem teprve v 6měsíci do konce mám daleko tak pěkně odpočívej hajej a nic nedělej :w: :w: :w: :w: :w:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka