...

23.01.2008

zrovna snídám activii a zase už je mi špatně..ale musím něco do sebe dostat..to je fakt divne...na zvracení mi neni ale je mi jak bych jezdila na mixeru(kolotoč) aspon 2 hodiny :? :n: ještě že mám dneska dovču...jdu na vyšetření močového měchýře, prototže už cca půl roku chodím často na wc, a to ještě nejsem těhu...tak sem zvědava co mně tam čeká, prý mi tam daji hadičku a naplní tekutinou a budou koukat a pak musím ještě někdy na cytoskopiii..no nemám moc radost ale potřebuji byt ok když budu pak těhotná....tak mi držte palečky a přeji pěkný den :one:

In reply to by jaňulka (neověřeno)

jo a jake to bylo to vyšetření??to mě čeká vlstně hned potom..a ty už si menses dostala nebo ne??jestli ne tak se nevzdávej někomu se to objeví i za 14 dni..držím palečky

In reply to by jaňulka (neověřeno)

děkuji za informace....my bydlime v podnájmu tak a se taky těším až jednou budeme ve svem a ja si to tam uděam podle sebe..tady mame ještě ty stare stěny s hromadou skla v obyvaku - což se mi nelibi ale je to podnajem už sme tu skoro 2 roky..to je fajn že zařizujete je to jistě super pocit...a miminko se jistě zadaří.taky držím palečky :dance:

In reply to by jaňulka (neověřeno)

no jo když mame 3+1 a sme dva tak to je pokoj pro děti a ty nemame zatím..my tady mužeme bydlet i 10 let ten pronajimatel je z daleka a ma 2 holky mlade...tak až se budou chcit osamostatnit tak to bud proda nam a jim da penizky nebo se tu ty holky nastěhuji..ale příteli letos končí stavebko tak asi koupime byt po dlužnicich..moje kamaradka ma super 2+1 za 150 000..byl tam dlu 65000 a oni na obalkove aukci dali nejvic 8)

In reply to by jaňulka (neověřeno)

Zkus si koupit ten citlivý testík, nějaký Rapidclear nebo jak se to píše, prý ukazuje dost brzo. Jinak ti moc držím pěstičky!!!! Vlastně já a moje mimi, to jsou další pěstičky navíc, tak to musí vyjít!!!!!!

In reply to by maarketa

Já nic takového vůbec neměla ani necítila, jenom jsem furt usínala, ale to není u mě nic neobvyklého. Takže já těhu vůbec nepoznala, ale pobolívala prsa, na což netrpím, byl to pocit, jako když jsem byla malá a prsa mi rostla. Teď mám furt hlad, najím se a je mi blivno, za chvíli zase hlad a chutě....no je to síla :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka