:0(

18.01.2008

Ahoj holky,

musím si vám dneska postěžovat, jsem úplně bez nálady a mám nějakou depku, manžílek bude dlouho v práci a já jsem doma sama. Přišla na mě nějaká krize, už chci mít miminko u sebe a nic nenasvědčuje tomu, že bych měla za necelý týden rodit, já nechci přenášet :r:

Ahojky ja jsem taky ko .. pritel mel dnes v praci do 13h a jeste neprijel a ma vyplej telefon..takze jsem jeste k tomu pekne nasr. kde je a ze se ani neozve..Jinak ja mela rodit za necely tyden ale vcera mi UZ ukazal ze TP bude 10.2. ani si neumis predstavit jak jsem z toho nestastna uz jsem to chtela mit vazne za sebou..

In reply to by coopis

To jo...Treba dneska jsem usla az o pul jedne a asi az do pul ctvrte jsem se stale probouzela protoze mi furt tvrdlo brisko a hrozne spatne se mi dychalo a do toho se mi chtelo jeste na zachod pokazdy..Fakt hruza..Prej je 22.1. uplnek a ze to popohani porody tak treba to pomuze :)

In reply to by coopis

:s: no to nam asi jen tak nevyjde s tou bourkou .. v zime jich moc neni..chjo a ten pritel ne a ne si zapnout tel. ja se z nej snad pos..u uz jsem jak na trni..jestli mam byt nasr. ze je nekde v coudu nebo se zacit bat co s nim je...

In reply to by coopis

Mel celou noc tel. na nabijecce a v praci urco nezustal..vsichni koncili v 13h .. Nechapu to obvykle jen nezveda tel. ze ma vyplej zvuk a neslysito ale aby mel vyplej tel . to je divny.. Bud je u naky zensky a nebo se mu neco stalo :r:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka