.-(

04.03.2009

sakra sakra sakra, furt mě bolí hlava!Nic nepomáhá!ani už ty obklady ne. :§) ....Ať už je za mnou 3. měsíc, prý to potom přejde.Pevně doufám!!! :dance: :\x: máte někdo taky takový problém? :||): :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenství bolí od začátku do konce. Mě sice nebolí hlava ( skoro se to bojím napsat, normálně na to docela trpím) ale zase je mi HROZNĚ špatně. A žaludek mě bolí i na šáhnutí z venku. Ale hlava je hlava. Všechno co bolí v hlavě je daleko intenzivnější a protivnější. Moc tě lituji. VYDRŽ, určitě bude líp ( ale i hůř) :///:

ahoj, zkoušela jsi koupel nohou? co nejteplejší vodu, jakou sneseš, alespoň dvacet minut a při tom vypít minimálně půl litru chladné tekutiny, čaj, voda, hezky postupně............. voda by měla stáhnout krev z hlavy a tím ji uvolnit....... třeba to bude fungovat i Tobě

...že v tom nejsem sama. :s: (né že bych to někomu přála!) :spid: První těhotenství pohodička, ted trápení. :-g( Něco pro to obětovat musím, že. :C/): Ale vážně bych se kolikrát rozběhla "proti zdi", jen aby mě hlava přestala bolet. :///: Pěkný večer všem! :one:

Ahoj,já bych na to období skoro zapomněla,ale teď mi tak došlo že sem trpěla jako pes až do 20tt minimálně!!!Bylo to fakt hrozný,někdy sem třeba i 3 dny nevylezla z baráku a asi tě moc nepotěším ale nic mi nepomohlo.Práškama sem se nervala,jen jednou vim že sem si musela vzit pralen.Ani nevim jestli mi pomohl ale vim že sem manželoj brečela bolestí v náručí.Nevim jestli to byla migréna či co ale dny kdy mě hlava nebolela by se daly snadno spočítat.Teď sem 39tt a jak řikám,uplně bych na to zapomněla takže moje rada zní vydržet,hodit relax,hlavně zavřít oči a poslouchat ticho,to mě jediný maličko uklidnilo.Tak pa a drž se,stojí za to to pežít :a:

Ahojky,
mě v prvním trimestru taky často bolela hlava, když jsem byla v práci a nemohla si lehnout, tak jsem se z toho až pozvracela a pak se mi vždycky ulevilo. Jinak mi vůbec nic nebylo. Po prvním trimestru to přešlo a já už měla jen pohodové těhu :) :) :) Tak ti přeju to samé :)

me ted posledni dny taky furt boli hlava, a casto se i mota, myslim si ze to ma co do cineni s tlakem ale bohuzel si take myslim ze jak se rika ze tehu priznaky po prvem trimestru prejdou, troufam si tvrdit ze zrovna toto mezi ne nepatri :n:

Ahoj, tak to tě lituju. Já jsem ten šťastlivec že těhotenství je pro mne jediné období kdy na migrény netrpim. Jinak ano. Ne sice s pravidelností, ale jednou za měsíc mě vždy hlava bolí ať málo nebo hodně a to už si musim vzít panadol extra..tak se holka drž. Snad to brzy přejde a budeš fit... :a:

In reply to by JaMiOn

..tak to jsi na tom stejně jako kamarádka, taky trpí migrénama ale v těhu jí to přešlo. :dance: Tak to aby jste holky zlatý byli těhotný furt a bude po migrénách.... :s: :s: Bolest hlavy to je nášup co :( Pááá

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka