???

24.02.2009

:a:maminy mam trochu blby dotazek :? .Muj manza chce vedet pohlavi naseho mrnousa,ale ja ne :00: .Na jednu stranu bych mu rada vyhovela,ale na druhou stranu muzu jeste pres3mesice byt vnadeji,ze by to mohla byt :girl: i kdyz si myslim,ze je tam opet :cc):.Vim je to blby dotaz a nechci tim v zadnem pripade rict,ze kdyz se na100procent dozvim,ze je to :cc):,ze bych ho nechtela nebo byla nejak zklamana,ale kdyz ta nadeje je tak napinava a krasna :) :) .No nevim,zda mi rozumite asi jsem trochu prastena ;) ,ale stejne bych chtela znat vas nazor,co by jste udelaly :)

tak az pujdes priste do poradny,tak vem pritele s sebou a az skoncite,tak jdi za dvere,at muze dr. priteli sdelit,co cekate,aniz by ses to dozvedela :s: :qu:

Holky dekuju za nazory,je pravda,ze i kdyby to byl 2 :cc): ,tak to nic nemeni,ale jinak bych to vedela na 100procent,protoze tam mam uz delsi dobu vysledky z plod.vody.No holky uvidim a dam vedet dik a mejte se kraaasne :qu:

Ja bych si to nenechavala rict pokud by on chtel. Je to prece krasny kdyz je to miminko a je to jedno jestli kluk nebo holka. Kdyz se dozvite pohlavi, co se na tom zmeni???? NIC. Nekdy to stejne nevedi na 100% a zbytecne vas navnadi a pak je tam jenom zklamani. Ja si to nenechavam rict (i kdyz bych to taky rada vedela) a chci pockat na to krasny prekvapeni u porodu. uz se nemuzu dockat.drzim palce,ale na chlapa nedej.haha

Ahoj, tak to my to chtěli vědět oba a pokud možno co nejdřív:) Víme od 16tt, že to je chlapeček (pak nám ho přepotvrdil i jiný Dr) Mě to bylo jedno-měla jsem to 50na50, ale přítel chtěl kluka. Jak jsem si zvykla, že mám v bříšku chlapečka, tak bych neměnila.
Takže co poradit. Jedině ať to Dr řekne jenom jemu. Ale v tom případě si myslim, že to z něj pak budeš tahat. Že to nevydržíš :) Tak i tak hlavně ať je zdravý/á a vše je v pořádku. pa a dej vědět, co a jak. :a:

No to je prave ono.bud to nebude vedet ani manzelnebo to budem vedet oba.Do poradny jdu zitra navecer,tak uvidim

No tak já jsem chtěla vědět co to bude, protože je to naše první mimčo. Ale manžel to vědět nechtěl. Já osobně jsem hrozně chtěla kloučka, ale budeme mít holčičku. Byla jsem celkem zklamaná. Ale teďka k tomu co tě trápí, tak si to nech od doktora napsat na papírek co to bude, ale nesmíš se na to podívat a dej to manželovi. Ale já osobně bych to asi nevydržela a podívala se. :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka