????????????????????????????????????????

19.02.2009

čauky holky máte někdo to samí co máme mi s malou? už asi 4 den furd knoura a brečí už nevím co dělat samozdžejmě kdyz si ji vemu k sobe tak přestane ale jakmile ji položím začne fnukat a pak brečet no a nebo když od nína chvilku odejdu tak začne taky brečet........nebo fnukat...a hlavně mi pomalu přestala před den spinkat usne tak na půl hodinky....no a nebo když od nína chvilku odejdu tak začne taky brečet........nebo fnukat...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, náš malý je to samý. Já ho nadzdvihnu jako na při odříhnutí a většinou si odgrkne. Takže ho očividně vždycky něco tlačí a chce to dostat ven a tak se kroutí, kňourá a někdy začne i plakat. Tak malá miminka nejsou rozmazlená a nerozmazlí se. Určitě se neboj si je vzít k sobě a pochovat. Tebe by taky nebavilo pořád ležet sama.
Mě doma taky říkají, ať při každým zaplakání mimi neberu. Ale já říkám, že náš malý není žadný "odložený miminko" , tak si ho prostě hýčkám a užívám :h:

AHoj, bohužel to neni nic nenormálního. Po šestinedělí děcka vnímaj víc věcí kolem sebe než předtim a tím pádem vyžadujou větší pozornost. Jsou to takový malí viděrači. Pokračuj v tom co děláš. Nech ji hajat v postýlce a nebo kde jí máš a když se rozbrečí hodně,tak ji pochovej dej pusinku promluv na ni a zase ji dej zpátky..když bys jí chovala pokaždé když zaknučí, tak by ses potom z toho zbláznila..nic jí nechybí. Jen se ozývá abys náhodou na ni nezapomněla :///: . Čím dřív jí naučíš, že ji pořád tahat nemůžeš, tím dřív si nato zvykne a bude ona i ty v pohodě...časem se to zpraví. Tohle může trvat ještě týden a pak pochopí že to nemá cenu....určitě se jí věnuj..když máš čas tak si sní povídej (to maj miminka moc rádi) nebo si sní mazli....ale věřim že to určitě děláš..
Tak ti držim palečky... :a:
Já jsem u syna udělala to chybu že jsem kolem něj skákala a pak jsem toho opravdu litovala. Byla jsem jeho otrokem..proto ti to píšu. U druhého se budu chovat jinak..přitom mamka mi to pořád říkala ať stále netahám..no myslela jsem si že jsem v tomhle chytřejší... ://:

In reply to by JaMiOn

není možné,konečně radí někdo něco jiného,mojí holčičce bude měsíc a potřebovala jsem taky radu že pořád brečí a v noci nespí no a holky mi poradily ať ji pořád chovám a tak no a já to dělám teda doteď,jenže ona si na to moc zvykla,večer by spala,ale jakmile ji dám z rukou,tak začne šílený řev ajko co jsem si to dovolila ji přestat houpat,no ale řeknu že to je k zešílení,jsem zvědavá jak ji to teď budu odnaučovat...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka