:-)

09.01.2008

Dobré ráno,
tak už od 6 ráno pracuji, vůbec se mi ale nechce. Včera večer jsem zase po několika dnech pauzy zvracela. Ach jo, myslela jsem, že už je to za mnou, že je nejhůř první tři měsíce a že už mi teď bude jen fajn, ale chyba lávky. Doufám, že dneska mě nic takového nepřepadne, hlavně ne v práci.

ahojky a to si mi vcera psala ze te to uz preslo :-) no me dneska taky neni OK...vubec me to v praci nebavi, premyslim ze reknu doktorovi at me necha doma...vcera pro me musel jet muj do prace autem bo bych cestu busem nezvladla :-(

In reply to by Bedrnicka

ahojky, no včera jsem byla ráda, že je mi fajn a v pondělí taky. Jen jsem byla včera hodně unavená a bolela mě i hlava. Jenže večer to přišlo a to bylo hnusný. Dneska zase nějsem tak unavená jako včera ani hlava nebolí, tak snad to bude dneska pro změnu lepší. Nevím proč, ale občas mě bolívá hlava, jestli to k tomu taky patří nevím.
Já do práce ještě musím, nebo musím chci. V únoru nás čeká certifikace (kontrola) a nikdo jiný tady ty papíry nedělá jen já s mým nadřízeným a musíme to zmáknout. Pak už by mi nevadilo zůstat doma. Tak uvidíme, snad to nějak zvládnu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka