:-)

16.01.2009

Ahojky těhulky chci se zeptat když mám miminko v břichu položené koncem pánevním coto znamená je to špatné pro porod?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,ničeho se neboj!!Já jsem před 3roky také rodila koncem pánevním.Bylo to v pohodě nebyli žadné komplikace-porodila jsem krásnou dcerku vážila sice jenom 2550g,a měřila 47cm.... :!k: Jo a abych nezapoměla-mě řekli že je otočená KP,až ve 30.týdnu,tak mě dali cviky na otočení miminka,ale nestihla se otočit,protože jsem ji porodila32+2..Je to sice o 5týdnů dřív,ale podle ultrazvuku co dělali při přijetí do nem.tak měla porodní váhu,takže to nechali tak,a já se pomalu otvírala!!No není to nic příjemného,ale dáš nový život!! :cc): :cc): Ted čekáme asi chlapečka,a uvidíme jak budu rodit jeho!! ted jsem19+4.

In reply to by monikaD

No právě mám z toho strach doufám že se miminko natočí. Ted se pořád hýbe je to krásný pocit:-) já jsem tedka ve 21 týdnu:-) už bych strašně chtěla aby ten prcek byl na světě moc e na to těším ale strašně se bojím porodu:-(

In reply to by Dotty

Miminko má ještě dost času se otočit,jak jsem ti psala já tak KP rodila a bylo to v pohodě,i když byl porod předčasný,Julinka byla moc zvědavá na ten náš svět!!Tak si užívej pohybů,budou možná některé dost silné... :j) :j) No já jsem ve 20týdnu a taky si užívám pohybů a taky se moc těšíme až tu bude s náma...A porodu se neboj,když budeš chtít tak si pak požádáš o epidurál.(injekce na zmírnění bolestí)... :a: :a:

Ahojky první dceru jsem porodila koncem panevním a normální cestou a tet jsem porodila druhe dítě a už normálně hl.dolu a řekla bych že panevním byl lepší. To je muj pocit. Tet většinou dělají císař podle toho jestli není mimi na šikmo v bříšku.
Každopádně at ti to dobře dopadne. Stojí to za to...

Ahoj, teď to ještě nic neznamená, mimčo se otáčí pořád. Kdyby ale bylo takhle otočené už v 38 tt., tak bud by jsi šla na císaře nebo zkusila porodit dítko koncem pánevním, což se taky dá. Záleží na dalších okolnostech.

Ahoj, sice jsem již maminkou, ale odpovídám :girl: to znamená, že pokud se Ti neotočí hlavičkou dolů, tak budeš rodit císařským řezem, stejně jako já, malou jsem měla koncem pánevním, tudíž jsem musela podstoupit císařský řez, ale neboj u Tebe je ještě brzo na soudy, zda budeš rodit normálně či ne, miminko se určitě otočí, má na to myslím čas do zhruba 34. týdne nebo tak nějak, teď nevím přesně, takže klid a hlavně není to žádná vada! :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky