------

15.12.2008

taky máte ty stavy, že se vám chce děsně brečet, protože mimčo máte ještě uvnitř sebe, a už toho máte plné zuby? taky máte ty stavy, že je vám ze sebe samotné na nic a říkáte si, že ti okolo docela těma našema těhu náladama trpí? A pak jsou zase stavy, kdy je vám děsně krásně, jste na všechny milí a příjemný, no prostě jako na houpačce. já jsem dneska 38. týden a už si fakt říkám, že by mimčo mohlo být venku, že už bych si ho chtěla pochovat a pomuchlovat se s ním. no, můj skoro 4letý syn Tom už na to mazlení zas tak není, tak se na to vážně těším. a taky jsem manžovi říkala, že se těším na to, jak se zase vyspím na břiše a jak nebudu v noci muset lítat na záchod, a hlavně že už mě nebudou bolet záda a mimčo mě nebude kopat do břicha tak silně, až budu křičet bolestí a chodit jak kopnutá do zadku :s:
jak se cítíte vy ostatní mamči.
já jen doufám,že mě to nechytne kolem vánoc

Kliknutím vložíte smajlíky:

jo holka tak to přesně vím o čem mluvíš já už toho mám taky plný zuby. Zítra jdu opět do porodnice a mělo by se rozhodnout ,kdy podstoupím císař a doufám, že to ukecám už na pátek , abych byla na svátky doma. Bývám teď děsně protivná i sama sobě manžel je z toho už taky hotovej páč tady furt hekám ,pak na něj štěkám a , když do toho ještě příjde naše malá, tak je spéruju všechny a pak se mi z toho chce brečet no je to děs. Už aby jsme to měly za sebou. :00:

Ahoj no vidíš, já jsem teprve 36+2 a jsem na tom jako ty. když to tak vemu tak mám ještě 4 týdny čas..ach jo. Už mě to fakt nebaví a zrovna včera jsem říkala (teda poslední dobou na to myslím hodně často), že si chci lehnout na břicho. Asi to bude první věc co udělám až porodím. Lehnu na břicho a budu na něm ležet. Všude mě tlačí ty kosti miminka - tak doufám, že je aspoň bude mít pevné a nebude mít věčně něco zlomeného...

ahoj Petulinko,naprosto ti rozumim,taky mam tyhle stavy.dnes jsem byla zrovna pekne protivna.jo nemame to lehky,snad nam to bude rodina jeste chvilku tolerovat.mej se pa :n:

In reply to by peťulinka

ty jo,ja byla v sestinedeli na zabiti.ale zase si rikam,ze tenkrat me mohl manzel vic chapat.ale byl jeste mladej a blbej.porad jsem brecela jak zelva.no uvidim jak to ted preziju,hlavne aby netrpely moje deti,to je jasny.jenze,ty nervy tecou a tecou :r:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka