No, já ho většinou začínám dělat až tak týden před Vánoci a končim tak dva dny před, do tý doby dělám ty pečený, hlavně ty roládky a čokoládový tlačenky jsou pak takový hezky vlhký a ne suchý, ale asi je to o zvyku, mně to tak víc chutná, ale třeba švagrová ta dělá nepečený už od začátku adventu a i ten salám/tlačenku rovnou krájí na kolečka a skládá do krabic (já ho mám v alobalu v lednici a krájim ho až když ho dávám na tác), takže na můj vkus ho má dost oschlej, ale jim to tak asi přijde v pořádku :a:
No, já ho většinou začínám dělat až tak týden před Vánoci a končim tak dva dny před, do tý doby dělám ty pečený, hlavně ty roládky a čokoládový tlačenky jsou pak takový hezky vlhký a ne suchý, ale asi je to o zvyku, mně to tak víc chutná, ale třeba švagrová ta dělá nepečený už od začátku adventu a i ten salám/tlačenku rovnou krájí na kolečka a skládá do krabic (já ho mám v alobalu v lednici a krájim ho až když ho dávám na tác), takže na můj vkus ho má dost oschlej, ale jim to tak asi přijde v pořádku :a: