Neděle 28.3.2010 :-)

28.03.2010

V pátek jsem si koupila KONEČNĚ těhotenské plavky. Takové obyč, černé, jednodílné. A dneska hnedka šupky dupky do bazénu. :one: :c: Sice nebylo moc času, že jsem byla ve vodě tři čtvrtě hodiny, ale bylo to akorát. Nějak jsem zjistila, že můj dech je menší než jsem myslela. :? Se prostě zafuňuju. No, to neva, bude hůř. :s: :dance:
Docela mne překvapilo, že když jsem plavala bříškem nahoru, tak mi to bylo nepříjemné, tlačilo to zvláštně. Při plavání bříškem dolů mi to přišlo, že mě to trošku táhne dolů a brzdí rychlost. :s: Ale ta rychlost bude asi i těmi plavkami, že mi jsou volnější v prostoru mezi prsama a bříškem. No, alespoň mám ještě prostor pro bříško. :one:
Jak se máte všechny? Užili/užily jste si dnešní jarní den? :a:

tak jsi těhulka? Moc tady nechodím, a přicházím o takové krásné zprávy...držím palečky. Já jdu dělat Adámkovi oběd, tak zase mizím...

In reply to by kac.kaa

Ahojky :a:
já si akorát říkala, že tě tu nevídám. Děkuji moc za palečky. :k: Zítra jdu na plodovku, že mi v triple testu vyšla hraniční hodnota na downa. :00: "Pomuchlej" Adámka. :k: A měj se krásně. Ahojky :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky