Muzu kombinovat bio zeleninu s obyc zeleninou?
Ahojky,mozna je to blbej dotaz,ale muzu malymu davat obyc zeleninu i bio?obcas mam moznost mu uvarit bio ale spis mu davam obyc......diky ;)
In reply to no urcite muzes, proc bys by nathali
dobre holky,prehlasovali jste me :) zkusim tu mrazenou :)
In reply to ....... by lucifik
urcite zkus to :-) .. taky mi to zpocatku prislo takove proti srsti - vysypat pytel mrazeniny a ztoho jako uvarit male (prvne mne to napadlo z praktickych duvodu - mene spiny a prace pri cisteni, je to uz nakrajene, nemusim to zpracovat hned ten den, co to koupim, jen supnu do mrazaku a az mam cas na vareni, uvarim :-) ) ..ale pak jsem si zacla zjistovat fakta a prisla na to, ze to je dokonce lepsi, nez "cerstva" zelenina, ktere je u nas bohuzel malokdy cerstva :-(
no ono jde oto, že každý doktor má na danou věc jiný názor. Takže ti vlastně ani neporadí. Jen ti řekne pro a proti a ty se musíš rozhodnout sama. Co jsem viděla v TV, tak mražená zelenina je lepší jak zelenina z pultu. Ať je to půltová bio zelenina nebo obyčejná zelenina. Také jsem slyšela, že se kolikrát za bio zeleninu vydávají i výrobky, které vůbec bio nejsou a lidi to kupují, protože to má bio štítek. Co říkali, tak jediná zaručená a 100% bio zelenina je ta, kterou si vypěstuješ sama. V obchodech je to většinou jen reklamní tah na zákazníky....
In reply to no ono jde oto, že každý by JaMiOn
ja vim,nerikam ze vam neverim :) dr znam uz od malicka,chodila sem k ni i ja,takze k ni mam docela duveru,ale uvidim co mi rekne,ja vim co clovek to nazor,stejnak uz v tom ma gulas ted :)
ahoj, já myslim že určitě. Já teda bio zeleninu nekupuju. Ale pokud jí kupuješ tak kombinace nevadí-jen už bio nebude bio :s: . Asi bych při nemožnosti bio zeleniny dávala jen tu tzv. nebio :a:
In reply to ahoj, já myslim že by JaMiOn
No ja to tak myslela,asi jsem to napsala spatne,kdyz budu mit bio dam mu bio,kdy ne tak dam obyc :)
Ahojky, určitě můžeš ;)
In reply to Ahojky, určitě můžeš by Ivik77
diky ;)
no urcite muzes, proc bys nemohla :-) .. nic tim zkazit nemuzes.
ja ale delala prikrmy z mrazene, hlavne v zime! - ma mnohem prisnejsi normy pro zpracovani a ihned (do nejake urcite max.doby) po sklizeni, musi byt schockove zamrazena a ma mnohem vice vitaminu a je cerstvejsi, nez klasicka "cerstva" zelenina, jelikoz u te fakt nikdy nevis, pred jakou dobou byla sklizena, jak dlouho a odkud prevazena, jak dlouho byla ve skladu, kdo vsechno na ni sahal, kam hazel, zda nelezela vedle nejake uz nahnile, atd..takze za mne mrazena!mozna je drazsi, ale usetari ti i sposty prace - uz je vycistena, predkrajena - jen jsem vzdy vysypala do hrnce a povarila :-)