Můj porod :-) 6.1.2009

21.01.2009

Mám chvilku tak vám krátce napíšu jaký jsem měla porod.
Ráno kolem páte hod. jsem se probudila a začla myslet na to že manžel odjede do práce a já tu budu sama a co když to na mě přijde a nestihnem to do porodnice,takový divný tušení jsem měla a pak jsem šla na záchod a na kalhotkách jsem měla červený hlen a začlo mě bolet břicho tak po 10 min. tak jsem zbudila manžela ať jedeme do porodnice že mi odešla ta hlenová zátka.
Přijeli jsme do porodnice tam mi udělali monitor prohlídli mě-furt že mě šel ten hlen.
A řekli mi že si mě tam nechají( ale mě nic nebylo a na porod jsem se necítila ani náhodou)
tak mi dali na předporodní pokoj kde semnou nemohl být manžel ( bylo mi to dost líto), manžel jel kolem 9hod domů. Ležela jsem na tom pokoji nesměla jsem jíst ani pít protože nevěděli jestli mi nebudou dělat císaře protože jsem malá rodička.kolem 14hod mi udělali ultrazvuk a řekli že jsem na 3 prsty otevřená. Pak mi manžel v 16 hod přivezl nabýječku na mobil a nějaký časopis pak manžel odjel a já šla zase na ultrazvuk a to už jsem byla na 5 prstů a tak jsem volala manželovi ať přijede že už mi vezou na porodní sál a tam už semnou mohl být manžel, chtěla jsem aby byl u porodu tak kolem 18hod to vše začlo kontrakce po 3 min a strašný bolesti pořád mi dělali monitor chvilku jsem ležela chvilku cvičila na míči chvilku ve vaně a tam už jsem měla nutkání tlačit ale sestřička mi pořád řikala že ještě NE. tak jsem vylezla z vany a šla si sednout na míč a poskakovat aby se mimčo sesunulo a to už jsem měla na puse kyslík bylo mi strašně špatně, motala se mi hlava tak jsem měla studený hadr na hlavě,pak přišel doktor a píchl mi vodu a pak to začlo, kolem 20hod jsem si lehla a začela tlačit Hrůůůůůůůůůůza !!!! vůbec jsem neuměla tlačit ale pak mi to šlo manžel mi držel hlavu a nohu byla to hrůza myslela jsem že to nezvládnu,ale sestřička řikala už vidíme vlásky zatlačte a budete mít martínka u sebe ale nejak to nešlo,tak mě nastřihli a Martínek se narodil ve 21:44 hod. (3840g, 50cm) byla to dřina ale stálo to zato. Hodně me rostrhal tak jsem stratila docela dost krve a pan doktor mi šil hodinu a půl byla mi strašná zima tak mě přikryli a šil mě, manžel se zatím mazlil s Martínkem já mnic nevnímala jen sem cítila jak se strašně klepu,zašil mě a dal mi dren protože jsem tam měla velkou ránu tak jsem měla ještě 2 dny po porodu dren a lahvičku kam mi odtékala krev hrůza nemohla jsem si ani sednout nic tak jsem neměla moc malého u sebe jen přes den a přes noc byl u sester protože jsem k němu nemohla moc stávat a potřebovala jsem klid a ve čtvrtek mi dren vyndali ( to byla bolest) a prohlídli mě, a pak už se to jen lepšilo ale stejně me to pořád bolelo. a v sobotu jsem šli domů. tak takhle jsme to zvladli :-) snad jsem to napsala nějak srozumitelně. Martínek je pořádnej macek ale je moc hodnej.....

Kliknutím vložíte smajlíky:

ještě něco k tomu :
to si ještě Martínek zlomil kliční kost jak šel ven jak byl moc velkej. :-( chudáček tak nesmíme moc hejbat levou ručičkou aby mu to dobře srostlo ....

to třesení nohou si pamatuju... mně doktorka šila a nohy mi úplně vybrovali, taky mne malej docela potrhal.. musel jít rukou vedle hlavy, jen hlavou by to asi pro něj nebylo ono :c: ale na drén to u mně nebylo, jenom jsem jim první den trochu omdlívala..
a moc gratuluju, a hezky to zvládejte :c:

Moc,moc gratuluju,měla jsi to opravdu těžké,to každopádně,jsi hrdinka,že jsi to tak bravůrně zvládla!!! Přeju hodně zdravíčka!!!

Velké gratulace k Martínkovi :) :) ať se Vám daří a rostete jako z vody a tobě drižím palečky, ať si brzy fit, neměla si to lehké, ale to malé zlatíčko za to vše stoji :) :)

obrovitaaaaanska gratulace s pranim vseho nejlepsiho a hlavne hodne zdravicka a ostatni si vas najde samo :k: :k: :k: :c: bylo to dlouhy, ale stalo to za to, vid? :h: drzte se!!! :c:

Neměla jsi to lehký ale jste moc šikovní a hlavně že jste zdraví :) Tak sem dej taky nějakou fotečku ať se taky můžem podívat na Martínka :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka