Moje malá lesní svatba 14.7.2012

24.07.2012

Tak se hlásím jako vdaná paní, trochu pršelo, lidí přišlo méně, ale stačilo to na nějakou tu zábavu. Pršelo a svítilo slunko zárověň, hráli kamarádi živě při obřadu na flétnu a kytaru- z hor divokej tymián, měla jsem co dělat, abych se nerozbrečela. Bylo to krásné, kdybych se měla někdy vdávat, chci to přesně takhle a měla jsem to :s: Trošku se picnul brácha, kterému se další pátek( 20.7.) narodil syn Honzík , takže akce se táhla chlastalo se od soboty do soboty :one: Brácha na svatbě dělal salta, házel bečkama a sežral švagrovi mobil atd. radši některé podrobnosti vynechám :s: Ale v dobrém, všem se to moc líbilo, jen těch lidí mohlo být více. Tady je pár foteček na ochutnávku :h: Trošku mě na těch fotkách mrzí stan KOzel, který museli narychlo instalovat za břízovou bránu pro starostu, neboť krápalo :r: Dala bych i videiko, ale neumím, zkusím to je to doják :///:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Moc krásný, gratuluju! možná se zasměješ, ale my jsme se brali před pěti lety, 14.7.2007 v lesním divadle,ve sloupu v čechách takže stejný den a taky v lese ;-)

In reply to by Jita86

Supeeer a doufám, že vám to klape :h: Měli jste dobré počasí? Jako venku je to krásné,ale strašný risk no :n: My to měli napůl, takže si říkám že mohlo být daleko hůř a to bych byla smutná, kdyby byla fakt kosa a chcanec. Lidi nejdřív hudrovali, kam jakože kdesik půjdou do lesa a blabla a co záchody a co si mají oblíct a furt něco, ale nakonec pochopili, že to bude ok a moc se jim to líbilo. Vivat 14.7. :one: :€s€:

In reply to by indoska

o my měli malou svatbu, jen svědky a každej dva sourozence s partnerem, počasí bylo super, vyšlo nám t okrásně apk jsme tam jakoby zůstali na svatební cestě v kempu ve Sloupu v Čechách, záchody? No jé, tak půjdu do lesa, ne? :-D hostinu jsme pak ale měli v restauraci :-)

Ahojky,moc Vám to slušelo...všechno pěkně sladěné to se mi líbí...Jinak když jsem se vdávala tak jsem bulela taky a je to už dlouho a teď dotoho půjdu po druhé a bulet budu stejně..patří to k tomu.Přeji mocinky moc štěstí a ať Vám vyjde vše co si přejete!!!!!!HODNĚ ŠTĚSTÍ!!!!PÁČEK

In reply to by Lenča-Trnča

Díky a ať se to napodruhé vydaří líp, někdy si lidi říkaj naco svatba, ale já si myslím, že i podruhé to má smysl, a´t je rodina rodinou, navzdory tomu, že se to někdy nepovede. Takže taky hooodně štěstí :a: :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka