MALA VZPOMINKA - MUJ SVATEBNI DEN - 17.9.2005

16.09.2008

Dobry vecer damy,
jak se dnes mate? Na me padla naka vecerni nostalgie ci co ... :) Prohlizim si stara alba a vzpominam. :s:
Zitra to budou presne 3 roky ode dne me svatby. :\r/ No dobre - ukecaly jste me - poslu vam sem par fotecek. :s: Tak nejak to vypadalo v nas svatebni den - psalo se 17. zari 2005 a my se s mym drahym nastavajicim najednou ocitli na prostejovske radnici. :\r/ Stalo se tak zhruba po 4 letech naseho vztahu a nejak jsme usoudili, ze by to chtelo posunout se zase nekam dal - a tak sme se zkratka "posunuli". :s: Ucinili jsme tedy onen velky krok a za pritomnosti nasich rodin sme to zkratka zpecetili - jak se rika "na FURT". ;)
Nervozita, aby vsechno klaplo tak ja ma, samozrejme byla, ale vse vyslo uplne paradne, takze sme si nasi svatbu naramne uzili. :\x: No vdavala bych se klidne jeste jednou znovu :s:
Zdravi vas nostalgicky zamyslena SHARANE

Ahojky princezno.....moc krásné fotečky, sluší Vám to spolu a byla jsi překrásná nevěsta :one: :h: :k: :qu: ;)

In reply to by PETRUSE333

Cau Peti, :a:
jejda dekuji - potesilas me :h: - uplne se cervenam.... :c: ;)
Mimochodem: nedavno sem si na Tebe vzpomnela - koukala sem se na nejake fotecky po porodu a nevim proc, ale vybavila ses mi normalne hned Ty - jak jsi nam tu kdysi ukazovala taky svoje fotecky (tusim, ze byly z nejake dovolene, ze jo?) - no a mela jsi na nich naprosto paradni postavicku - vrsek krasne objemny (presne tak jak ma byt) a spodni partie hezky stihlunke!!! :qu:
Co Misanek??? Jak toho rostaka zvladate? ;)
SHARANE+LUCINKA

:\x: Ahojky, byla jsi překrásná nevěsta a moc Vám to s ženichem slušelo a věřím, že stále sluší :-) Chtěla jsem sem přidat také pár foteček z naší svatby,ale jde mi přidat jen jedna fotka, poradíš mi prosím?

In reply to by AndrejkaZ

Cauky Andrejko, :a:
predne dekuji moc za pochvalu - potesila jsi me. :h:
Zatim nam to slusi a ja doufam, ze nam to samozrejme i vydrzi .... :k:
S tema foteckama Ti samozrejme rada poradim: zakladni dotaz je, kde ci kam fotecky vkladas - do blogu nebo do fotogalerie?????
SHARANE+LUCINKA

In reply to by sharane

:\x: Ahóóójj ........... teda, dnes píšu nějako brzy, ale je to proto, že malá nějakzlobí a mne chytají křeče v bříšku . No,ale zpátky k fotečkám, budu je vkládat tam, kam mi poradíš, že je to nejlepší :!k:

In reply to by AndrejkaZ

Nazdarek Andrej, :a:
mam dneska jenom chvilinku, takze strucne:
VKLADANI OBRAZKU DO FOTOGALERIE: v pravem rozku nahore mas napsane "Muj ucet", pod tim je uvedeno Napsat clanek nebo vlozit obrazek - takze kliknes na to. Zobrazi se Ti moznosti a zvolis Pridat obrazek. Napises nadpis, vyberes do ktere fotogalerie chces pridat a ted kliknes na Prochazet a najdes dany obrazek ve Tvem PC. Do Textu vlozis pripadny komentar, no a tuknes na Poslat a je to :o)))))))))))))
Myslim, ze to neni nic sloziteho - no vyzkousej ... ;)
Tak at se zadari! :one:
SHARANE+LUCINKA

Ahoj Šárko,moc krásné fotečky, moc Ti to slušelo. :one:
A co je jinak nového, minule si neodepsala ... :r:
Já dneska nemůžu nějak spát, malá je teď hodně protivná, uplakaná ... a dneska i v noci, ach jo, kdybych tak věděl co jí trápí :r:

Šári, mooooc krásné fotečky, a jste moc krásný pár ;) :one: :qu: :qu: :\r/ :\r/ a gratuluji k výročí :h: :h:

jak už jsem říkala u fotek v galerii..krása.. :h: taky bych si svatební den zopákla..ovšem šaty by mi už nebyli.. :r:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka