Linecké cukroví jak z betonu?
Děvčátka já jsem nas*aná, ted se tu peču s lineckým cukrovím a je docela tvrdé, změkne to ještě? Jak to máte vy? Děkuji Andrea
In reply to mohu se zeptat, jak s tím by Terinka84
já tam dávám vždycky cca osminku jablka a chodím ho kontrolovat....ale ještě mi nikdy hnít nezačalo (tu vlhkost z něj práve natáhne to cukroví. ale sem tam ho vyměním za čerstvé ;)
jojo, marmeláda nebo krém se trochu do toho vsáknou a tím to taky změkne. a kdyby náhodou ne (já to často používám na perníčky a pracny), tak k tomu dej kousek čerstvého jablka ;)
holky, díky, ukousnout se to dá, tak snad to změkne:)už jsem se lekla,že to můžu vyhodit:)
jojo, to se neboj, po upečení je téměř veškeré cukroví tvré, ale do pár dní v chladnu změkne a jak ho slepíš, tak bude měkoučké. Ale zase by to nemělo být jako kámen na vylámání zubů. Mělo by to být po upečení křupací.
jojo, neboj!! To je vždyky tvrdé. Já to dávám pak na půdu, kde je chládek a ono to za 14 dnů změkne, ještě když to slepíš marmoškou. :a:
In reply to by anonymous_stub (neověřeno)
mohu se zeptat, jak s tím jablkem? dáš ho tam celé či jen kousek a jen tak nebo v něčem, bojím se, aby mi tam nehnilo...