Linecké cukroví jak z betonu?

07.12.2010

Děvčátka já jsem nas*aná, ted se tu peču s lineckým cukrovím a je docela tvrdé, změkne to ještě? Jak to máte vy? Děkuji Andrea

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

mohu se zeptat, jak s tím jablkem? dáš ho tam celé či jen kousek a jen tak nebo v něčem, bojím se, aby mi tam nehnilo...

jojo, marmeláda nebo krém se trochu do toho vsáknou a tím to taky změkne. a kdyby náhodou ne (já to často používám na perníčky a pracny), tak k tomu dej kousek čerstvého jablka ;)

jojo, to se neboj, po upečení je téměř veškeré cukroví tvré, ale do pár dní v chladnu změkne a jak ho slepíš, tak bude měkoučké. Ale zase by to nemělo být jako kámen na vylámání zubů. Mělo by to být po upečení křupací.

jojo, neboj!! To je vždyky tvrdé. Já to dávám pak na půdu, kde je chládek a ono to za 14 dnů změkne, ještě když to slepíš marmoškou. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky