jak udelat konzistenci jako skleničky

04.05.2010

zdravim maminky,chtela bych radu jak udelat stejnou konzistenci jako skleničky od 6 měsíce? je to takové hodne vodovate mi přijde.uvarila jsem testoviny maso a zeleninku a rozmixovala v tom vývaru,ale stejnak je to jak se řika kejda a tak jsem přidala vodu,ale tomi neprijde nejak moc výživné,když tam doleju jen vodu :( ..poradte jsem antitalent..

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Muchlacek

Jak které - v některých je bezlepkový pšeničný škrob, někde je rýžová moučka. Já jsem zahušťovala tou rýžovou moučkou a co nejrychleji přešla na kousky, abych to nemusela řešit :///: Teď sliju vodu a podávám :s:

Ahoj, já nad tím taky koumala, pořád zkoušela, jak uvařím zeleninku a maso, tak tu vodu z toho sleju bokem, zeleninu s masem (rozmačkám nebo rozmixuju) a postupně přilejvám tu vodu (vývar), až to má tu správnou konzistenci, je pravda, že té vody se tam teda musí dát dost, aby to bylo jako ve skleničce :) :a:

Ahojky, pokud je té vody ve které to vařím moc, tak si jí dám bokem a přilévám právě jen určité množství, nemixuju to s veškerou vodou a pokud je Vám více než 6. měsíců, tak to zahusti trošku dětskou krupičkou, ta je výživná :-)!

In reply to by Zoulinka

to ne mam to spise lepivé a husté :( a prtoto přidavam tu vodu když to mixnu tak je z toho takova hezka kejda.tak budu muset asi dávat víc vody ..ono se mi to teda pokazdé vyvaři a já musím dolejvat vodu.asi budu muset investovat do jiného hrnce kvuli pokličce.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka