Jak se dělá domácí přesnídávka z jablek ???

28.06.2009

Máme zahrádku a plno stromečků a nevím jak se dělá přesnídávka z jablíček,nemohl by mi někdo prosím poradit ???

Kliknutím vložíte smajlíky:

vyber hodně zralý jablíčka..a jenom povař s trochou vody..propasíruj a zavař..15 min od varu..
bude to sladký dost..je to lepší bez cukru..ale kdyby se ti to zdálo dost kyselý..tak můžeš dát glukapur..jinak můžeš přimíchat i různé ovoce k jablíčkům..postup je stejný.. (jestli to máš pro prcka)

Co třeba ............. ?
2,5 kg oloupaných jablek
350 g krupicového cukru
3 dl vody
1 vanilkový cukr
1 vanilkový pudink
šťáva z 1/2 citrónu
Oloupaná a na malé kousky pokrájená jablka dusíme ve vodě na kaši. Přidáme cukr a v troše vody rozmíchaný pudinkový prášek, pak vanilkový cukr, citrónovou šťávu a ještě chvíli podusíme.
Rozmixujeme a plníme do čistých skleniček (např. od jogurtu, tatarky apod.).
Sterilujeme při teplotě 85° C po dobu 15 minut. Pak skleničky vyjmeme, obrátíme dnem vzhůru, necháme vychladnout a jablečná přesnídávka je hotová.

NEBO:
5 kg ovoce
trochu vody
3 vanilkové pudinky
1/2 kg cukru
Různé ovoce vaříme 20 minut s trochou vody, vanilkové pudinky uvaříme v 1 1/2 l št'ávy, kterou pustilo ovoce a 1/2 kg cukru. Ovoce rozmixujeme a přidáme pudink uvařený ze št'ávy z ovoce a cukru. Naplníme do skleniček, uzavřeme víčky a sterilujeme 20 minut.

A JEŠTĚ JEDNA:
5kg oloupaných jablek,21/2 l vody,3 vanilkové pudiky,1/2 kg cukru.
Jablka oloupeme,nakrájíme a svaříme ve vodě. Necháme vychladnou a rozmixujeme.Přidáme pudink a cukr a přivedeme k varu.Necháme chvilku povařit a stále mícháme.
K jablečnému základu mužeme přidat
maliny,broskve,merunky,jahody,borůvky.Dáme do sklenic od přesnídávek a sterilizujeme při teplotě 80°C

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka