hrášková pol.pro 11měs.mimi
ahoj holky, mám čerstvej hrášek a chtěla bych z něj udělat polévku. Myslela jsem takhle - hrášek povařím celej i s luskem do měkka. Poté ho rozmixju a přidám kousek ramy. Možná malinko přřisolím. Šlo by to? Jak byste to udělali vy? Díky za odpovědi. MM
Tak s tou solí a kořením bych to tak černě neviděla. Solím trošku a koření dávám: majoránku, čerstvou bazalku, sladkou papriku, teď jsem dala i koření na svíčkovou - ale to jsem pak vyndala. Hrášek bych jí dala asi bez lusku, ale asi je to fuk, protože fazolové lusky taky jí v poho...Takže hurá do polévky! S tou Ramou bych taky počkala - raději máslo.
AHOJ-MŮJ NÁZOR:URČITĚ BYCH HRÁŠEK VYLOUPLA A V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEDÁVALA RAMU :jawdrop: POUZE ČERSTVÉ MÁSLO A NEKOŘENIT ANI SOLÍ :w: :w:
Já bych hrášek vyloupala, povařila, rozmixovala a zjemnila zakysanou smatanou. :-)