Postýlky

Popis

Postýlky

30.05.2017

Ahoj holky,

zařizujeme pro miminko postýlku a nevím si rady s matračkou. Na jaké matračce spí vaše děťátko? Už jsem tak pokukovala po obchodech, zvláště pak v IKEA. Známí mi však řekli o možnosti koupě matrace přes net. Máte s tím nějaké zkušenosti? Já osobně jsem přes net nekupovala vůbec žádný nábytek a mám z toho docela strach. Co myslíte? Poradíte? 

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak co se týče matrace, tak my měli docela problém... Měli jsme napřed koupenu normálně v obchodě s nábytkem, ale malej v ní nechtěl spinkat. Matraci je třeba koupit opravu kvalitní! My jsme třeba koupili na babyplace a koupi doporučuji :)

Ahoj,my jsme meli natraci pohanku-kokos,pro mimco je vseobecne lepsi tvrdsi,aby se mu nepropadala pater,kde jeste neni vytvoreno fyziologicke zakriveni.Nakupu pres net bych se nebala,vse muzes do 14 dnu od koupi vratit bez udani duvodu,nabytek i matrace jsem pres net kupovala nekolikrat a vse bylo ok.Jo a jeste si dej pozor,at to ma sundavaci a pratelny potah...*wink* 

19.03.2014

Ahoj maminy. Máte doma někdo cestovní postýlku z bazaru? Jakou byste doporučili a jaké se naopak vyhnout? Prosím o radu. Děkuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Berkova

Tu má kamarádka taky, v jiné barvě akorát. Také jsme nad ní uvažovali, ale pak jsme si řekli loni, že ji nevyužijeme, ale letos nad tím zase přemýšlíme.

Odběr kategorie Postýlky

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka