Ostatní

Popis

Ostatní

20.07.2021

Hle­dá­me tou­to ces­tu že­nu, kte­rá by nám ja­ko ná­hrad­ní ma­min­ka od­no­si­la na­še děťát­ko. Kliniku máme v Praze . Hle­dá­me hod­nou a spo­leh­li­vou že­nu, nej­lé­pe že­nu, kte­rá už má s ná­hrad­ním ma­teř­stvím zku­še­nost. ( není podmínkou ) svobodná - nekuřačka .
Email nmhledam123@centrum.cz

Kliknutím vložíte smajlíky:
17.06.2020

Dobrý den, hledáme maminku, která si z nějakého důvodu nemůže ponechat své mimiko bílého etnika a chtěla by jej cestou přímé adopce umístit do funkční rodiny, ušetřit jej pobytu v kojeneckém ústavu a přesunu do rodin dočasných pěstounů. V případě zájmu se prosím ozvěte na email: stestislona@seznam.cz

Miminku dáme lásku, domov....zkrátka vytvoříme pro něj harmonickou rodinu.

Kliknutím vložíte smajlíky:
15.06.2020

Dobrý den, hledáme maminku, která si z nějakého důvodu nemůže ponechat své mimiko bílého etnika a chtěla by jej cestou přímé adopce umístit do funkční rodiny, ušetřit jej pobytu v kojeneckém ústavu a přesunu do rodin dočasných pěstounů. V případě zájmu se prosím ozvěte na email: stestislona@seznam.cz

Miminku dáme lásku, domov....zkrátka vytvoříme pro něj harmonickou rodinu.

Kliknutím vložíte smajlíky:
Anonym (neověřeno)
21.04.2020

Jak postupovat při výběru infračerveného teploměru?

 

Vybírán nový infra teploměr. Prošli jsme nějaké srovnání a nejvíc se mi asi zatím líbí Cemio Metric 308 Smart, ale možná mi příjde trochu podezřele levný.

 

Nemáte prosím někdo nějakou zkušenost?

Děkuji.

Ahoj maminky a všechny ostatní :)

Chtěla jsem se s vámi podělit o to, co mě čeká v blízkých dnech. 

Zítra mě čeká embryotransfer. Miminko ale není moje. Je dvou jiných lidí a já jim ho odnosím a pořídím. 

 

Těším se :) Brzy někomu změním život a to je krásné 

Kliknutím vložíte smajlíky:
Anonym (neověřeno)
25.11.2019

Zdravím, jsme s manželem státem prověření druhožadatelé- stát se vhodnými osvojiteli miminka majoritního etnika.Touto cestou bychom,formou přímé adopce , rádi dali domov miminku, o které se nemůžeš starat z jakéhokoli důvodu. Jsme manželé již 6 let spolu již 12, oba 31let, bohužel všechny pokusy mít miminko jinak, selhaly. Prosím pokud hledáš budoucí milující rodiče ozvy se :)

Garaki (neověřeno)

Ahoj, jsi těhotná a nemůžeš si dítě z jakéhokoliv důvodu nechat? Jsme zajištěný manželský pár, který je ve šťastném svazku již 8 let jenomže nemůžeme mít vlastní miminko. Moc bychom si přáli prostřednictvím příme adopce poskytnou milujúci a bezpečný domov plný smíchu a rodinného zázemí klukovi nebo holčičce, která by pro nás byla splněným snem. Vše potřebné zařídíme. Vzdálenost není problém. Prosím ozvi se nám na garaki060913@googlemail.com.

Anonym (neověřeno)
25.11.2019

Ahoj, jsme skoromanželé toužící po děťátku. S velkým domem a pozemkem kde by děťátko šťastně vyrůstalo. Touto cestou chceme najít maminku, která již děťátko má a nemůže nebo nechce si ho z jakéhokoliv důvodu nechat. Děťátko klidně i starší než rok do přímé adopce.  S možností být i nadále součástí jeho života pokud by o to biologická maminka stála.  Neboj se a napiš nám safarilucie93@gmail.com

Anonym (neověřeno)
14.10.2019

Anděla 44.let a Věrka 39.let. Jsme L- pár, spolu v registrovaném partnerství. Oslovujeme touto cestou maminku, která je rozhodnutá, dát do PŘÍMÉ ADOPCE miminko. Jsme ověřený úřadem, policií a sociálkou. Od března 2019, jsme čekatelky na adopci v Německu, kde žijeme přes 7.let.  Několikrát jsme obě potratily, prošly si úmělým oplodněním a není NIC co jsme na světě nevyzkoušely.... Štěstí nám nepřeje. Jsme DLOUHO vybavený, schopný a připravený OKAMŽITĚ přijmout děťátko a stát se maminkou. Na pohlaví nám NEZÁLEŽÍ!! Dá nám někdo NADĚJI?? Děkujeme !! Volejte nebo pište kdykoliv. 777 136 804. Není pro nás problém kamkoliv a kdykoliv zajet. Máme advokátku, která je připravená, dle zákona nás obě strany OCHRÁNIT a vést nás krok za krokem. 

13.01.2019

Mám dotaz na sterilizaci,podstoupila jste ji některá?Čekám třetí dítě a už poslední a zvažuji,že si nechám během porodu udělat sterilizaci.Manžel s tím nesouhlasí,že mi to může do budoucna způsobit nějaké komplikace, popř.zdravotní problémy.

Kliknutím vložíte smajlíky:
Odběr kategorie Ostatní

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka