Dítě

09.04.2022

Poraďte prosím. Jsem mladá maminka ještě v porodnici a nevim jak často měnit u malého plenu...
Plus bych potřebovala doporučení na nějaké lepší vložky, to moje co tu mám mi nestačí. Děkuji!

Kliknutím vložíte smajlíky:
TzwSVsOw (neověřeno)

1*smile*:€O::cc)::h::a::n::one::€s€::00::sex:*wink*

TzwSVsOw (neověřeno)

1*smile*:€O::cc)::h::a::n::one::€s€::00::sex:*wink*

TzwSVsOw (neověřeno)

1*smile*:€O::cc)::h::a::n::one::€s€::00::sex:*wink*

TzwSVsOw (neověřeno)

1*smile*:€O::cc)::h::a::n::one::€s€::00::sex:*wink*

08.04.2022

Holky? Které pleny s výřezem na pupík doporučíte? máte zkušenosti prosim?

Kliknutím vložíte smajlíky:

jejdaa holky tak to slyším poprvé, nějaké výřezy na pupík :D budu muset asi taky pořídit do výbavičky...

SAbo (neověřeno)

Ahoj Lucí, pro první týdny aby se Tobíkovi zahojil pupík jsem používala pleny bela happy, nakonec jsme u nich i zůstali a přijdou mi super!

Anonym (neověřeno)
08.02.2020

Dobrý den všem, 

Touto cestou sháním milující rodinu pro mou ještě nenarozenou dceru. Termín porodu se odhaduje na 3. dubna.

Dokážete-li ji zabezpečit materialně, finančně a věnovat ji věčnou lásku. Třeba jste to právě vy, kdo ji zachrání před životem v chudobě, neúplné rodině a před matkou, která se nebude schopná plnohodnotně postarat. 

 

Děkuji ..

David Sochor (neověřeno)

Dobry den

Omlouvám se, že obtěžuji, ale říkám si že za otázku nic nedám. Asi jste již na 100% domluvená s náhradní rodinou, která se již těší na vaše miminko. Ale chtěl jsem vás poprosit kdyby z jakéhokoliv důvodu rodina vaše dítě nechtěla tak bychom se rádi s vámi domluvili. Jsme manželé 1,5 a žijeme spolu 8 let bohužel se nám nedaří počít dítě. 3x neúspěšné Ivf

04.09.2019

Chci se zeptat jestli někdo nemáte podobný případ, nebo alespoň nějaký nápad...?

Máme 2 děti a starší dcera (10let) už cca od roka a půl trpí na kašel. Protože jsme byli vydešení rodiče, mysleli jsme si často, že je to laryngitida ( snad to i byla) a jezdili s ní v noci na pohovost. Většinou se jí to v nemocnici trochu zlepšilo, takže jsme si pak připadali jak blázni, snad jen 1x ( snad z 10ti výjezdů) jí dali v nemocnici dýchat adrenalin. Je to takový štěkavý kašel, kdy ale nesípe a nedusí se, ale kašle třeba 3-4hodiny v kuse. ne, že by občas zakašlala, ale je to kolovrátkový kašel, třeba 10x do minuty a tak to opravdu v aktuní fázi běží celé hodiny. V noci je to nejhoší a přes den o trochu lepší. Od mala, jakmile dostane rýmu, přidá se s k tomu tento kolovrátkový kašel a trvá to třeba 10 dní ve fázích. Pár dní kašle, 1-2 dny zlepšení, pak to vyvrcholí zvracením z kašle a hooodně pomalu to ustupuje. Doktoři říkali, že z toho vyroste, jenže je jí za pár měsíců 10 let a kašel je sice mírnější a není tak častý ( třeba už jen 1 taková zvláštní viroza do 2-3 měsíců), což je super, protože cca do 7 let to bylo opravdu každý měsíc. Jen se z  toho vyhrabala, týden si odfrkla a začala zas trochu pokašlávat. 

A abych vyloučila některé Vaše nápady, tak jsem byla iniciativní a nutila doktory přemýšlet a vyběhávala si různá vyšetření, protože jsem nechtěla, aby se pořád tak trápila:( Dcera je teda pěkná, nijak nestrádá, na 10 let má 32kg, zvracení, ani časté noční kašle jí nijak na váze neubírají, proto to možná ani doktoři tolik neřeší. Kdyby viděli neprospívající, tak to možná budou řešit víc, to je logický.

Vyšetřovali ji reflux ( negativní - měla 24h trubičku nosem do žaludku)) - i když před pár měsíci ji dr.dala na zkoušku nějaké léky na reflux, jestli to třeba nezabere. Vyšetření plic ( prodělala si černý kašel i zápal  plic:(), nosní mandle má venku ( ale zase ji narostli do 2.stupně, imunologie v pořádku, alergie nemá žádné, odběry na boreliozu negativní, různé odběry, vše bylo ok. Na cca 1-2 roky měla ventolin, seretide, atrovent. Seretida možná trochu pomohl, že při běhu nekašlala tolik, ale při kašli atrovent nebo ventolik vůbec nepomáhal ( spíš mi to přišlo naopak, ale to je možná jen muj pocit). Měla i montelukast ( bud to bylo placebo, nebo to možná trochu pomáhalo). Zkoušela jsem homeo, různé program přes nějaký přístroj ( podrobnosti klidně napíšu:), bylinky...

Některá z doktorek mi říkala, že je to možná psychika. Dcera nic moc neřeší, je to pohodářka, ale i tak je možný že v sobě něco dusí, ale povídáme si o všem a je přece blbost, aby se kvůli maličkostem stresovala a kašlala až z toho zvrací ( dovolená, let letadlem, začátek školy, písemka, atd.atd...to mi přijde přitažený za vlasy.)

Mám to nechat být a čekat až opět o pár let vyroste a doufat, že to přejde? Řeším to moc? Nebo nemáte někdo nějaký nápad? radu?? Budu vděčná za cokoliv...

V létě to bývá lepší, měla jen cca před 3 týdny zánět průdušek a ATB a ted se vrací od moře po týdnu a opět kašle:(( Jinak celé léto v pohodě:)

Jenže začíná září a bude hůř:(

 

Kliknutím vložíte smajlíky:

V emailu mám info, že mám 2 komentáře, ale tady je nevidím....?
od Leoneljes a Danielwab :(
Jestli jste něco psaly a já to tu nevidím, zkusíte mi to prosím zkopírovat do soukromé zprávy prosím?
Je to divný...............

Anonym (neověřeno)
12.07.2019

Hledáme maminku, která hledá láskyplnou rodinu pro své miminko. Jsme partneři s bytem v Praze, VŠ,SŠ, nyní se 9 let snažíme o miminko,již nechceme déle čekat, moc se na miminko těšíme. Pomůžeme s vyřízením formalit.. Prosím, napište na email: vltavinka@post.cz

09.07.2019

Hledáme  maminku, která si z jakýchkoliv důvodů nemůže nechat své děťátko. Jsme starsi manželé toužící po úplné rodině. Naše srdce je plné lásky a touhy. Tel. 605 552 882

Kliknutím vložíte smajlíky:
Anonym (neověřeno)
07.05.2019

Ahojte holky mám prosbicku je to asi divné ale moje malinka teď 19.5 bude mít 3 měsíce a chce si strašně sedat otáčí se na bok a chce do sedu v sedačce je v pololehu a chytne se deky a snaží se přitahovat mám ji tak nechat nebo ji spis stále dávat do lehu aby to nedělala? Díky

Kamillla (neověřeno)

Já bych ji nechala.Pokud to zkouší sama a Vy ji k tomu nijak nenutíte,tak bych ji nechala.Je to její osobní vývoj.

MámaG (neověřeno)

Ahoj, moje malá se ve třech měsících už pretacela na břicho a z břicha na záda, teď bylo 6 měsíců, leze po čtyřech a je v šikmém sedu.. Už se přitahuje a snaží si stoupat a sedat. Včera mi na rehabku řekli že do dvou měsíců chodí. Důležité je aby zapojovala správně svaly a dělala vše tak jak má. Nemají se v tom podporovat, ale těžko ji asi vysvětlíš že to nemá dělat. Já s malou musela cvičit vojtovku pač nezapojovala správně břišní svaly a špatně se pretacela, ale rychle se to spravilo. Takže asi tak, snad jsem nějak pomohla :)

11.01.2019

Ahoj holky, chci se zeptat děláte pro malé příkrmy nebo kupujete? Já je teď začala dělat protože jsem myslela, že to bude levnější, ale i když sleduju pečlivě všechny letáky, tak mi ta zelenina a ovoce přijde hrozně drahá. Máte nějaké osvědčené rady a tipy jak ušetřit?

Kliknutím vložíte smajlíky:
25.11.2018

Dobrý den.
Jsem skoro dva roky na rodičovské „dovolené“ se svým dítětem. Bohužel není den, kdy bych nelitovala svého rozhodnutí být rodič. Neposlechla jsem svůj rozum. A přesto jsem se rozhodla mít své vlastní dítě. Myslela jsem si, že když bude mé, bude to něco jiného. A taky jsem si říkala – jsi přece ženská, od té se očekává rodit děti. Mému dítěti budou dva roky a naše soužití je jen o vzájemných sporech a nepříjemnostech. Jsem psychicky úplně na dně, nevím, co je smích a když už se směju tak to je jedn proto že se směje i ona, nic mě nebaví, nezajímá. A co je nejhorší – nebaví mě mé dítě a nesnáším ho. Jsou momenty kdy se sní ráda mazlím ale to je jen když jsme spolu pohromadě všichni. Jinak mám knl určitý pocit odporu když jsme samy.
Nemám trpělivost na její vzdory, trucování, tudíž nejsem důsledná při její výchově. A asi hlavně z toho plynou mé problémy. Dítě mě nezná jinak než naštvanou, nemluvnou, mračící se a řvoucí na něho a všechny kolem. Nemám na něj dost energie, vždycky je mnohem aktivnější než ostatní děti. Chvilku neposedí, ignoruje opakované zákazy a když jí za to např. plácnu, a jsme samy tak se mi vysměje. Je šťastné, jen když může být se svým tatínkem a jinými lidmi. To se rozzáří a radostně k nim utíká. Se mnou nemá důvod se smá, a když už tak jen proto že musím. Nevěnuju jí tolik pozornosti, padám do depresí. A teď jak bydlíme samy je mi lhostejná. Mám na ní neustalí vztek a kolikrát už mám pocit že jsem tu zbytečná. Někdy nezvládám své pocity a přeji si aby můj život skončil. Někdy se mi o tom zdá jen je to sen a pak se probudím. Nedokážu žít s dcerou sama v ten moment se ve mě vše stupňuje den ode dne víc. Jsem pořád se vším nespokojená, nedokážu ovládat své emoce, vytočí mě každá drobnost. Hned řvu a nadávám, jsem plná vzteku, že to tak je, a nedokážu to změnit i když chci. Když se dcera rozbrečí a já nevím co s ní, chytnu amok, křičím na něj a nejradějí bych ho někomu dala, ať si ho vezme a nevrací. Nejraději jsem, když spí a já s ní nemusím mluvit a věnovat se mu. Dítěti se věnuju, péči nezanedbávám, ale všechno dělám jen proto, že se to musí a má.

Kliknutím vložíte smajlíky:
Odběr kategorie Dítě

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka