Jak vaříte? Čerstvé / polotovary?

05.11.2012

Vždy mne překvapí, když slyším / čtu či vidím v televizi reklamu na nějaké polotovary, že daná potravina obdržela cenu "novinka roku" apod. Popravdě řečeno, neznám nikoho ve svém okolí, vyjma občasného použití u své mamky, kdo by tak vařil. A když dorazíme my - aniž bych se jakkoliv ozvala, vaří pouze z čerstvých potravin a používá max. sušené bylinky. Ale mezi ženami svého věku někoho takového neznám. Používáte je? Pečete v mikroténovém sáčku maso? Používáte sypké omáčky? A jaké?
Nechci nikoho pranýřovat, to ne. Jen by mne zajímalo, jestli opravdu někdo podobných pochutin při vaření využívá.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky