Už nevím co dělám špatně:-(

25.07.2012

Holčinky prosím porďtě mi. Když uvařím malému víc příkrmu, dávám to do skleničky a zavřim. Cca 80 stupňů pár minut a hotovo, a je to už několikátá sklenička, která je kyselá :r: :r: . No kyselá, spíš smrdí jak když tam je ho... Přece je to tam sterilizovaný? Nebo ne? Dělám, mrkev, brokolici, cuketu a maso, rozmixuju, zasmahnu jiškou z másla a zavařim ve skleničce s klasickým šroubovacím víčkem. Už NEVÍM!!! :( :(

Holky moc vám všem děkuju a jsem ráda, že jsem to nezkoušela sama..od dneška budu jen mrazit, už jsem si vyklidila jeden šuplík..i když to bylo hodně těžký někam nacpat, ale budu to dělat taky tak..

ahojky,co jsem četla já,tak největší problém bývá v tom mase-prý se to hodně kazí s tím masem,někdo to sterilizuje na několikrát :( mrkni na recepty pro zavařování příkrmů-taky jsem to kdysi chtěla zkusit a pak mě tahle zkušenost odradila a raději jsem dál mrazila :) ono je totiž hlavní problém,že tam nedáš žádný konzervant-když děláš ovoce,tak tam působí jako konzervant cukr a kyselina z vocoe,ale v té zelenině toho moc na konzervaci není :(

Tyjo nevim, nedávala jsem tam tedy jíšku, jinak jsem také povařila všechny možné zeleninky i ovocné příkrmy, do skleničky, a max. 2 dny v lednici. Větší dávku jsem dávala do mrazáku.

Já teda nezavařuju tak ti moc neporadím ale podle mě je mnohem lepší a i rychlejší to šoupnou do mrazáku a je to :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka